Tevreden over bovenstaande facetten, maar de klacht is helaas nog steeds aanwezig, dus resultaat kon beter..
Graag patiënten adviseren uit hygiëne zelf een badlaken mee te nemen om op te liggen Verder de nota is eerder thuis als ikzelf ik zou deze een dag later sturen legt het accent net wat anders Wachtruimte is niet comfortabel en de literatuur kan ook beter Succes ik hoor en zie het wel wat u ermee doet
Fijn geholpen goed met kinderen
Op een zeer prettige en deskundige manier geholpen. Eline heeft eind 2016 een beugel gekregen. Tijdens dit proces heeft osteopathie goed geholpen ter ondersteuning. Super bedankt Linda!
Ik had veel last van hoofdpijn, maar door de fijne behandelingen van Linda heb ik bijna geen last meer ! Linda legt heel goed uit wat ze doet en is heel betrokken.
Goede uitleg wat en waarom. Ben vakkundig geholpen en na 5 behandelingen zo goed als pijn vrij. Zeer tevreden.
ik ben goed behandeld
Een fijne rustige behandelaar. Onze dochter voelde zich ook op haar gemak. Het probleem is niet opgelost, maar de behandelingen zullen zeker bijdragen aan vermindering van de klachten.
Enorm geholpen en een hele fijne behandeling gehad
ik ben erg positief, door al die behandelingen kan ik mijn werkzaamheden weer prima doen, zowel door Miranda als door daarna kristel ...allebei toppers...O0k mijn schoonvader is bij Miranda geweest maar die zit helaas nog steeds met veel pijn ,maar dat kwam door zijn littekenweefsel helaas ,miranda heeft echt haar best gedaan en alles geprobeerd.
Het was voor mij een beetje vaag wat er precies in je lijf gebeurd maar het heeft denk ik wel goed geholpen.
super prettig en deskundig
Joyce heeft mijn klachten met professionele deskundigheid aangepakt. Mijn mobiliteit is een heel stuk beter geworden, mede door de oefeningen die ze me heeft meegegeven. CHAPEAU.
Ik ben prima geholpen.
Een tijdje terug met mijn zoontje 2x bij Wouter geweest. Niet alleen is Wouter (en andere behandelaars waar ik zelf ben geweest!) zeer kundig, ook de betrokkenheid en vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt vind ik altijd zeer prettig in de praktijk.
ben goed behandeld, alleen er is weinig verbetering.
Torenhoekstraat 33
5056 AM Berkel-enschot
Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!