mijn dochter is behandeld. Ze voelde zich op haar gemak, voelde zich gehoord en er werd duidelijke uitleg gegeven.
Er word goed naar je geluisterd. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Super lieve mensen.
Anton heeft mij van 30 jaar hoofdpijn verlost en hij "kijkt" naar het totale lichaam mbt de klachten !!
Mijn ervaring is de deskundigheid van de behandelaar. Uitleg is helder ,klantvriendelijk, vertrouwen. Betrokkenheid.
Mijn eerste kennismaking met Osteopathie van Eijck was vanwege een knieklacht waar ik al ruim een jaar mee rond liep. Fysiotherapie bood niet het gewenste resultaat (pijnvrij zijn). Na een paar behandelingen bij Osteopathie van Eijck was ik wel pijnvrij. Er bleek niets mis met mijn knie, de pijn uitte zich daar alleen. Ik vond het een openbaring dat in mijn geval mijn darmen zorgde voor pijn in mijn knie. Inmiddels kom ik een paar keer per jaar bij Osteopathie van Eijck om alles weer los te maken. Ik merk dat dat goed is voor mijn lichaam. Ik heb hele goede ervaringen met deze praktijk en heb inmiddels al veel mensen naar hen doorverwezen. Ik kan het van harte aanbevelen. De osteopaten zijn kundig, weten wat ze doen, denken met je mee en hebben oprechte aandacht voor je. Ook de assistentes zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Zo zou patiëntenzorg er op meer plekken uit moeten zien.
Fijne praktijk met deskundige osteopaten.
Helaas ben ik genoodzaakt de laagst mogelijke score te geven. Mijn klachten pasten precies in het plaatje van klachten dat door osteopathie verholpen zouden kunnen worden. De behandelingen hebben echter helemaal niets geholpen. De klachten zijn eerder toegenomen dan afgenomen. Er leek ook niet echt sprake te zijn van een goed doordacht behandelplan. Aardige mensen hoor, ik ben vriendelijk behandeld, maar ook veel geld kwijt zonder enig resultaat.
Het is niet leuk om via internet zo een negatieve recensie te krijgen. Zeker niet wanneer je zelf daar een heel ander gevoel bij hebt, zoals wij in dit geval. U bent in de praktijk gekomen met een complexe klacht die er al vele jaren was en waarvoor u al tal van therapieën had geprobeerd. Niets had geholpen en ook uw osteopaat vond uw problematiek lastig. Hij heeft aangegeven dat hij ook niet 1-2-3 een oplossing had, maar wilde het wel een kans geven. Uw kritiek dat het niet voldoende geholpen heeft kunnen wij bevestigen. Na vier behandelingen heeft uw osteopaat dan ook de behandeling gestopt omdat hij niet verder kwam.
Als je al vele kanalen gevolgd hebt en niemand helpt je van je pijn af en bij je eerste bezoek aan jullie wel, dan is het niet zo moeilijk om iedereen naar jullie toe te sturen.
Wordt goed behandeld en vriendelijk
Ik baal er heel erg van dat ik er te laat achter kwam dat een behandeling bij jullie zo duur is. Ik begrijp dat ik niet goed gelezen heb en kan hiervan ook alleen mezelf de schuld geven. Heb mijn man ook gevraagd en hij had het zo ook niet begrepen. De formulering op jullie website is ook wel precies zo dat je niet door hebt dat een eerste behandeling 155eu kost. Met de 2de behandeling stond ik met 20min weer buiten en hiervoor rekenen jullie ook netjes 77,50. Ik begrijp dat jullie als grote organisatie hier niets aan gaan veranderen maar ik wilde het toch even laten weten. Mvrgr
Wat vervelend dat de kosten vooraf niet duidelijk waren, ondanks onze uitleg op de website en in de afspraakbevestiging die u van ons heeft ontvangen. Wij gaan kijken hoe wij dit nog duidelijker kunnen vermelden. We hopen dat u blij bent met het mooie resultaat van uw osteopaat, dat u in twee behandelingen klachtenvrij bent. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat heel graag.
Zoals ik hier boven al aangeef. Gewoon goed. Als ik van andere mensen wat kwalen hoor, zeg ik altijd,moet je naar de ostheopaat gaan. Hij zit bij ons in de straat.
Ik voel me altijd weer een stuk beter als ik ben geweest. Ook mijn dochter van een paar maanden oud heeft een paar behandelingen gehad en is hiermee ook zeker geholpen!
Vooral het gratis advies gesprek is top! Hierdoor zijn we bij deze praktijk terecht gekomen. Gewoon een eerlijk advies. Ik ben enorm goed door Joyce geholpen.
Erg tevreden, persoonlijke aandacht. Bereikbaarheid goed, iedereen vriendelijk. Resultaat meestal duidelijk
Heel erg fijn ik ben altijd met respect behandeld en er werd goed naar mij geluisterd vooral over mijn klachten
Dik tevreden, met prima eindresultaat. Tijd en aandacht voor Mats. Joyce straalt daarnaast veel rust uit, heel prettig!
Heel fijn behandeld. Heb allemaal 9's gegeven omdat je met allemaal 10-en niks meer kunt verbeteren, en je moet eigenlijk altijd willen verbeteren. Maar eigenlijk krijgen jullie gewoon een dikke 10!
Liep al een tijdje rond met pijn aan mijn gebit. Mijn tandarts kon mij niet verder helpen. Joyce was er al snel achter dat het een zenuwkwestie was in de buurt van mijn gebit. Na een behandeling al bijna pijnloos! Drie behandelingen verder was ik klaar. Nu kan ik de pijn grotendeels zelf wegmasseren. Heel erg fijn geholpen. Ik was echt radeloos...
Ik kon snel terecht, vriendelijk te woord gestaan, goed behandeld
Van het volgende is Wouter op de hoogte: Klachten erngstig tijdens behandeling toegenomen. Geen oplossing of oorzaak gevonden. Blessure is nu groter, op zieknhuis geen afwijkingen gevonden, ga nu verder met een fysiotherapeut om naar een oplossing te zoeken. Heb wel vertrouwen in Wouter, maar dit specifieke geval is de behandeling absoluut mislukt.
ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij Katelijne. Ze neemt de tijd en is betrokken
Torenhoekstraat 33
5056 AM Berkel-enschot
Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!