Zeer tevreden over behandeling. Vind ook de kennis over het menselijk lichaam en de brede aanpak (verder kijken dan de "kwaal") TOP.
Omdat ik uiterst tevreden ben over de behandeling door Johanneke Knuivers. Zij is erg goed en kan altijd bij haar terecht, neemt je serieus, geeft begrijpbare uitleg etc.
Ik ben de dochter van dhr. A. Huijben (87), die 2 behandelingen heeft gehad. Mijn vader heeft op mijn advies de praktijk bezocht. Na de 2e behandeling was hij veel minder mobiel en heeft hij de 3e behandeling om die reden afgezegd. Ik kon hem helaas niet meer motiveren nog een afspraak te maken. Ik had gehoopt dat de behandelaar hem zou hebben gebeld, om te informeren naar zijn klachten. Ik kan de kwaliteit en deskundigheid niet beoordelen.
Dank u wel voor uw beoordeling. Inmiddels is er contact geweest.
Eerste keer een topbehandeling van Joyce, nu wederom topbehandeling door Wouter.
Prima behandeling. Toch net nog niet afdoende voor mijn zeer lange durende klacht.
helemaal tevreden dus
Johanneke heeft op heel plezierige wijze mijn euvels in relatief korte termijn kunnen verhelpen. Ik ben daar op mijn leeftijd van 89 jaar uiteraard zeer verheugd over. Mocht ik weer iets krijgen dan zal ik niet aarzelen weer een beroep op haar te doen!
Bij Joyce voel ik mij op mijn gemak en heb alle vertrouwen in haar.
Prettige omgang, sfeer en positief resultaat!
Wij als ouders vinden het bewonderingswaardig dat Anton een probleem oplost dat al jaren speelt en ze zelfs in het Radboud ziekenhuis niet op kunnen lossen. Daarnaast was het ongelooflijk om te zien dat Jesse (die normaal de kat flink uit de boom kijkt) zo open naar Anton was en ook vanaf de eerste behandeling relaxed op de tafel ging liggen en alles onderging. Wij hebben Jesse gevraagd naar welke cijfers hij Anton zou geven en omdat wij hetzelfde erover denken als Jesse zijn bovenstaande cijfers genoteerd!!!
Ondanks dat mijn behandeling niet tot het gewenste resultaat heeft geleid (medische oorzaak) vond ik de behandelingen prettig en vond ik de medewerkster zeer gemotiveerd om mijn behandeling te laten slagen.
Goede en duidelijke uitleg. Bespreken van verwachtingen wat de behandeling wel en niet kan. Respectvolle benadering.
Ik ben zeer tevreden zoals ik behandeld word. Dat gun ik ook iemand anders met klachten.
Voor 100% tevreden!
Goede behandeling en afspraken worden nagekomen.
Het heeft mij goed geholpen, klantvriendelijk.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Heeft me al verder gebracht dan reumatoloog en fysio.
Wij hebben een enorm verschil gemerkt in onze zoon Fynn van nu 2 maanden. Erg fijn! Wouter is vriendelijk en vonden hoe hij met Fynn omging ook erg prettig.
Klachten bij mij en mijn dochter zijn heel goed verholpen. Mijn zoon is een aantal jaren geleden ook behandeld. Dit lukte niet. De osteopaat (twee hebben het geprobeerd) gaf zelf aan dat er niet voldoende resultaat was. Samen hebben we besloten de behandeling stop te zetten. Prettig!
Al lange tijd had ik dagelijks last van hoofdpijn. Huisarts wist het niet, neuroloog wist het niet. In plaats van oorzaakbestrijding gingen zij voor symptoombestrijding. Doe het maar met medicijnen, dan is het wat minder erg. Uiteindelijk bij Osteopathie Van Eijck terecht gekomen. In het gratis adviesgesprek wist men al snel de mogelijke oorzaak te achterhalen! Behandeling gestart, en met resultaat! Waar de "normale" geneeskunde faalt, kan ik dankzij Osteopathie Van Eijck weer normaal functioneren.
Torenhoekstraat 33
5056 AM Berkel-enschot
Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!