Prima geholpen. Kon snel terecht en de klachten waren snel verholpen
Beste Peter, Dank je wel voor jouw mooie review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Ik ben zeer goed geholpen. Ze weten perfect te vertellen waar het euvel zit en welke behandeling hierbij nodig is. Het personeel is erg vriendelijk. Als het in de toekomst weer nodig is kom ik daar zeker terug.
Beste Monique, Heel hartelijk dank voor jouw geweldige review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Vandaag heb ik osteopathie Van Eijck aanbevolen aan een jonge moeder. Toen Anton van Eijck nog maar net begonnen was met zijn toen eenmanspraktijk, was mijn oudste (1999) een baby. Het projectiel spugen was een groot orobleey en, met hulp van Anton werd dat snel beter. Na de geboorte van René, onze tweede (2001) bleek er een huilbaby geboren te zijn. Ook hier boos Anton uitkomst. Ook zijn er daarna nog met onze dochter (2003) bij hem geweest. Ook zelf ben ik altijd erg goed behandeld bij Anton. Door hypermobiliteit, en later gediagnosticeerd met Ehlers Danlos syndroom, heb ik veel baat gehad bij de behandelingen. Inmiddels wonen we niet meer in Brabant, maar, praktijk Van Eijck kan ik aanbevelen.
Beste Hannie, Dank je wel voor het delen van je geweldige verhaal. We zijn er erg blij mee. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Job was/is the best. Made my son very comfortable during the treatment relating to him. Treatment brought the relief and peace we were looking for, highly recommended.
Beste ouders van David, Heel hartelijk dank voor de prachtige review! Thank you very much for your great review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Mijn zoontje heeft er zoveel baat bij gehad dat hij is behandeld, hij zit nu weer super lekker in zijn vel. Dank jullie wel
Beste ouders van Xavi, Heel hartelijk dank voor jullie geweldige review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Mijn zoontje en ik zijn beide erg goed geholpen, vakkundige behandeling, duidelijke uitleg en een prettige sfeer maken de behandelingen compleet. Super team van osteopaten.
Dag Mo, Fantastische review! Dank je wel. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Professioneel en betrokken! De behandelingen zijn heel goed. Iedereen heeft persoonlijke aandacht. De sfeer is heel fijn. Zelfs in de corona lockdown houden de osteopaten en assistentes persoonlijk contact. Ik ben echt heel tevreden met deze praktijk en kan/zal het iedereen aanbevelen.
Dag M, Super! Dank je wel. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Vorig jaar was ik herstellende van een zware operatie. Ik wou van de vele klachten af en deed een poging om een behandeling te plannen bij deze praktijk, waar ik voorheen redelijk goed behandeld werd. De telefoniste zou een ervaren osteopaat regelen. Bij binnenkomst liet een soort schoolmeisje met vlechtjes, sneakers, skinny jeans, sweater, me binnen, later bleek zij de osteopaat bij deze praktijk in de Blaak Tilburg te zijn. Maar ik dacht, dat zegt niets over haar kunde en ervaring. Ze stelde allerlei vragen en bij een aantal algemene medische antwoorden, moesten we haar uitleg geven. De behandeling gaf resultaat voor een paar uurtjes, mijn darmen werden rustiger, maar misschien kan ik verder op zo’n korte termijn weinig meer verwachten. De 45 minuten dat we bij haar binnen waren kostte me 180.- omdat het voorafging aan een intake. Ik voelde me zo bekocht! Echt iets om me nooit meer aan te wagen. Het manco zat er mijn inzien in, dat het nog te vroeg was voor behandeling (had dat dan gezegd, vraag me af of telefoniste daarvoor geschoold is?). En dat deze osteopaat zeker geen dijk van ervaring had, terwijl dat ongevraagd beloofd werd. Mijn inziens is betalen de belangrijkste drijfveer, daar gaat het steeds over als je in de wachtkamer zit en je hoort de telefoniste met de klanten bellen.
Beste G, Wij vinden het heel jammer dat we dit nu pas horen, ruim een jaar na dato. We hadden dit heel graag direct vernomen, zodat we de mogelijkheid hadden om voor u een goede oplossing te zoeken. De osteopaat in kwestie is inmiddels niet meer werkzaam binnen Osteopathie van Eijck. Vriendelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Vriendelijk, luisteren en handelen
Kei goede hulp en advies gekregen! Bedankt!
Ik was er voor mijn kleintje van een paar weken. Anton was super lief voor hem en behandelde hem deskundig waardoor hij een vrolijker mannetje werd. Hij werkte met zijn schedel en middenrif na een pittige bevalling en reluxklachten. Dank je wel Anton en dank aan je team die altijd even snel en vriendelijk waren. Dank namens mijn kleintje en mij.
Beste Veder, Heel hartelijk dank voor jouw geweldige verhaal. Geniet er lekker van. Hartelijk groet van Anton, Team Osteopathie van Eijck
Ik ben langdurig, naar volle tevredenheid, behandeld bij Van Eijck. De reisafstand werd een belemmering voor mij, waardoor ik afscheid heb genomen. Dit neemt niet weg dat ik de behandeling als klachtenverlichtend heb ervaren.
Beste Elise, Dank je wel voor je mooie review. Jammer dat de afstand een te grote belemmering is geworden. We wensen je alle goeds. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Ik ben echt wel sceptisch over zaken als acupunctuur en homeopathie. Maaaaarrrrrrr.... bij Van Eijck zijn ze op zoek gegaan naar de oorzaak van de pijnklachten onder mijn schouderbladen ipv alleen de pijnlijk spieren te stimuleren / masseren. Inmiddels 3 maanden klachtenvrij na slechts 3 behandelingen. Dank jullie wel !!
Beste Sandra, Wat fijn dat de behandelingen zo snel een goed resultaat voor je hebben gehad. Dank je wel voor het delen van je verhaal. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
‘’
Beste Tess, Dank je wel voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Mijn behandeling is goed gegaan en heb geen klachten meer.
Beste Graziella, Dank je wel voor je fijne review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Het is altijd fijn om daar te komen en op een rustige gecontroleerde manier behandeld te worden. Zeer vakkundig en men weet de pijnlijke plek heel goed te lokaliseren en te behandelen.
Beste mevrouw, Dank je wel voor deze fijne review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Goede en deskundige behandelaar (Ans de Kimpe)
Beste Susanne, Dank je wel voor je geweldige review! Hartelijke groet, Team osteopathie van Eijck en in het bijzonder van Ans.
Goed geregeld qua afspraken maken en bevestigingen/nota's per mail. Ik vind een half uur per behandeling wel kort, bij mijn vorige osteopaat was dat 45 minuten, vandaar 3 sterren, ondanks de hoge kwaliteit van de behandelingen van mw Hooijen. Heel jammer dat deze top osteopaat vertrekt, mijn man werd ook door haar behandeld; eerder, bij een andere osteopaat bij van Eijk ervaarde hij geen verbetering. Daarom gaan wij nu wel elders kijken.
Beste Ingrid, Dank je wel voor je complimenten over de osteopaatkeuze en de organisatie. Je bent uiteraard altijd van harte welkom om een nieuwe afspraak te maken. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
De tijd genomen voor mij om met mij te praten,hele goede uitleg,vertelde mij wat er aan de hand was.Ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld en had baat na de behandelingen.Ben erg tevreden over degene die mij behandeld heeft.
Beste Marten, Dank je wel voor deze leuke review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Prettig contact gehad Nuttige tips Klachten zijn verbeterd maar niet weg
Beste Y, Dank je wel voor je mooie review. Hartelijk groet, Team Osteopathie van Eijck
Onze zoon Rein was een hele lieve makkelijke baby helaas moesten we door omstandigheden wisselen van voeding. Hier had hij erg veel last van wat resulteerde in non-stop huilen, vaak willen drinken en flessen zeer onrustig drinken. Daarnaast had hij last van een voorkeurshouding. Na twee behandelingen bij Joyce hadden we onze blije baby weer terug en is ook zijn voorkeurshouding enorm verbeterd! Wij waren vooraf wat sceptisch maar raden het nu iedereen enorm aan om met een baby naar een osteopaat, Joyce, te gaan.
Beste Emmie, Hartelijk dank voor jouw geweldige review. Fijn dat het resultaat zo goed was. Geniet lekker van jullie blije Rein! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Mijn kind heeft het erg naar haar zin gehad. Ze vindt het geweldig
Beste N, Dank je wel voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
door een gestapelde burnout met 61 jaar heb ik een jaar lang osteopathische behandelingen nodig gehad. voor mij was veiligheid bepalend door de deskundigheid voelde ik me gezien ik heb ook veel geleerd hoe vast een lichaam kan zitten, en wat ervoor nodig is om daar verandering in te brengen heel interessant voor mij, en waardevol dat met deze behandeling chronische klachten kunnen worden aangepakt en doorbroken veel respect voor deze manier van behandelen en het team van van Eijck hoe met de corona periode werd omgegaan nu de emoties weer meer kunnen stromen en verwerkt worden, kan ik weer verder. Mijn herstel gaat heel langzaam, maar is nog steeds in stijgende lijn.
Beste I Lamers, Dank je wel voor je openhartige verhaal. Geniet van het mooie resultaat. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Ik heb minder pijn maar het is niet weg. Ik weet wat ik zelf kan doen. Jop is erg zorgvuldig en heeft veel kennis waardoor ik hem vertrouwde.
Beste Nancy, Dank je wel voor je prachtige review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Ben bijna 4 jaar in behandeling geweest eerst bij Maarten Borghuijs en daarna heel lang tot mijn einde van de behandelingen door de geweldige Linda Hooijen, beide heel vakkundig.
Beste Martien, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo goed geholpen bent en zo ontzettend tevreden bent over verschillende van onze collega's. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Torenhoekstraat 33
5056 AM Berkel-enschot
Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!