Zeker een aanrader

Super fijn geholpen door Ferdy! Korte lijntjes, snel contact en een scherp leasecontract ontvangen vergeleken andere aanbieders. Kortom erg tevreden!!

• Afspraken nakomen

Snelle, deskundige en zeer klantvriendelijke service.

Ik had op zeer korte termijn een lease auto nodig. Zo kwam ik in contact met ActivLease. Sven Sallé en zijn collega's hebben dit perfect opgepakt met als resultaat, een prachtige auto die aan alle gestelde eisen voldoet, binnen 2,5 week na het eerste contact met Sven thuis afgeleverd. Dat heeft alle verwachtingen overtroffen!

• Afspraken nakomen

Goed geholpen en een scherpe aanbieding ontvangen

Ze hadden veel geduld en hebben meerdere aanbiedingen uitgewerkt. Hierin heeft Patrick goed geholpen en onderhandeld om een scherpe aanbieding bij mij neer te leggen. In de laatste fase, tussen het akkoord op het leasecontract en het afwachten van het in bestellen / in ontvangst nemen van de auto was iets meer informatie fijn geweest. Maar wellicht ben ik hierin ook iets te enthousiast geweest.

Geweldige communicatie, afhandeling

Geweldige professionals in alle opzichten en handelen alles snel, goed en pro-actief af. Twee keer goede ervaring reeds en ik blijf klant.

• Afspraken nakomen

Vanaf het begin van mijn leaseauto een goed contact gehad met Ferdy vd Craats naar de mogelijkheden. De keuze van de auto was in 1e instantie van mijn kant de juiste en werd daarin prima begeleid. Door wat rugklachten werd ik gedwongen om enigszins naar een hogere klasse auto te gaan om het comfort en daarmee de klachten weg te kunnen nemen. In samenspraak met Ferdy de stappen doornomen om tot een afkoopsom van het huidige contract te komen en zsm een nieuw leasecontract op te stellen. Tevens is men in de versnelling gegaan om de nieuwe auto zsm geleverd te krijgen. Dit alles is grandioos verzorgd door Ferdy en Activlease/Athlon.

• Afspraken nakomen

Needless to say but compliment

I am very happy with ActivLease. They do what they promise and are open to communicaye on the process.. Finally got bery dreamed nice Tiguan with perfect condition amazingly quickly.. Thanks a million Sven.

• Would you recommend us? Yes
  • Customer service
  • Speed of service
  • Expertise
  • Honoring commitments

Erg goed geholpen met nieuwe auto en met verkopen eigen auto

Omdat ik (als ZZP-er) op zoek was naar een nieuwe leaseauto en mijn eigen auto wilde verkopen, kwam ik bij Patrick van Heijningen van ActiveLease terecht. Patrick en zijn collega's hebben mij zo goed geholpen, dat ik dat graag deel met deze testimonial. Bij het afwegen en kiezen van de specificaties (waarover ik nogal van gedachten wisselde) hebben ze me uitstekend begeleid en ze hebben een verkoopprijs voor mijn eigen auto gerealiseerd die 44% hoger was dan het hoogste bod dat ik elders had ontvangen. Dus ActivLease heeft er een bijzonder tevreden nieuwe klant bij.

Compleet verzorgd

Ik ben zeer blij met ActivLease. Ze doen wat ze beloven en staan open voor commentaar en/of opmerkingen. Ze luisteren naar je wensen en geven goed advies. Niet een kastje naar de muur mentaliteit. Ze helpen je graag. Goede voorwaarden en veel mogelijkheden. Je kunt het zo mooi mogelijk voor jezelf maken. Het duurde even voordat het definitief rond was, er moest natuurlijk veel geregeld worden, maar liever dat dan achteraf spijt. Van elke stap hielden ze je op de hoogte. Kortom een fijn bedrijf die ik zeker voor leaserijders een aanrader vind.

• Afspraken nakomen

Ik had een auto gezien en had direct reageert en kreeg binnen 24 uur een antwoord waarvan ik binnen in 2 weken mijn droom auto heb gekregen. Dankzij aan dhr Jefferey Gorré met zijn geduld. Ik ben echt dankbaar!

• Afspraken nakomen

Goede service en snelle levering

Kreeg overal snel reactie op. Na het bestellen van de auto is deze ook nog eens snel geleverd.

Super service

Ze hebben mij zo goed geholpen en adviezen gegeven, super tevreden!!!! Dank jullie wel!!!

• Afspraken nakomen

Fantastische service en zeer klantvriendelijk

Super goed geholpen door Patrick van ActivLease, en dit allemaal dankzij de fantastische hulp van Patrick! Patrick en het team van Activlease zijn heel transparant. Ze zorgden ervoor dat ik elke stap van het proces begreep en beantwoordden geduldig al mijn vragen. Dat gaf me het vertrouwen dat ik nodig had bij het maken van mijn keuze. De klantvriendelijkheid van Patrick is ongeëvenaard. Hij heeft de kunst van klantenservice echt begrepen. Hij was altijd vriendelijk, geduldig en bereid om te helpen, zelfs als dat betekende dat hij dezelfde vraag meerdere keren moest beantwoorden. Wat me het meest verbaasde, was hoe snel ze konden schakelen. Inmiddels heb ik mijn Ford Focus Station voor de deur staan en kan ik eindelijk makkelijk alle spullen meenemen die nodig zijn voor een baby. ;) De betrokkenheid en het enthousiasme van Patrick waren aanstekelijk. Hij leek net zo enthousiast te zijn over mijn nieuwe auto als ikzelf. Dat maakte het hele proces nog leuker. Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige lease-ervaring met een transparant, klantvriendelijk, snel schakelend, betrokken, enthousiast, altijd klaar staand en proactief team, dan is Activlease absoluut de juiste keuze. Bedankt voor alles, Activlease en Patrick!

• Afspraken nakomen

Goed, behulpzaam en ze schromen niet om alle opties door te nemen

Lekkere snelle service, ze nemen de tijd om alle opties door te lichten. Fijne samenwerking gehad met diverse lease contracten, zeker voor herhaling vatbaar

• Afspraken nakomen

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

• Afspraken nakomen

Beste prijs en geweldige service

Erg veel hulp bij het kiezen van een passende auto tegen de beste prijs. Naast vriendelijk en professioneel contact is er enorm veel aandacht voor het helpen van de klant. Erg onder de indruk en erg blij met de Tesla Model 3!

Snel en fijne communicatie

Jefferey heeft mij fantastisch geholpen. Fijne communicatie, topper!

• Afspraken nakomen

En vooral Jeffery, Wat een doorzetter, ik zelf al een paar keer af willen haken, omdat t allemaal net te duur was, niet wetende welke auto ik zou willen leasen, maar tenslotte toch de Cupra Born kunnen lease , mede dankzij t doorzettingsvermogen vermogen, van Jefferey Maar zeker Athlon niet te vergeten, top bedrijf, deze lease maatschappij is iedereen aan te bevelen. Dankjewel voor de super goede Service Groet Gradjan

Topper heel erg behulpzaam

• Afspraken nakomen

Heel fijn contact gehad met Sven! Alles tot in de puntjes verzorgd en altijd duidelijke communicatie.

Super geholpen door ActivLease

Snel geholpen en zeer tevreden met het resultaat.

Snel en goed geregeld

Ik ben goed geholpen door Jefferey, hij heeft alles goed uitgelegd en snel geregeld. Ze konden gelukkig snel een elektrische auto leveren.

Fijne ervaring!

Ik heb fijn contact gehad met Sven. Voor mij was een auto leasen nieuw en vond het spannend. Sven heeft de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en alles rustig uit te leggen. Het contact was snel en zo ook de uitleg hoe het allemaal in zijn werking gaat was duidelijk!

• Afspraken nakomen

Snel, vriendelijk maar vooral meedenkend.

Het is niet makkelijk om op korte termijn een specifieke auto te vinden. Jeffrey Gorré lukte dit gelukkig wel! Vanaf het eerste moment dat ik hem sprak heeft hij zich volledig ingezet voor mij en hij is zijn woord nagekomen. Hij was altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren! Ook de nazorg is boven verwachting. Top service van Jeffrey!

• Afspraken nakomen

Hele goede ervaring en vaste klant.

Van begin tot eind goed op de hoogte gehouden en altijd bereikbaar. Gezellige informele communicatie en ze doen echt hun best voor de juist deal. Zeker een aanrader.

• Afspraken nakomen

Fenomenale service en dienstverlening, zowel aanschaf als after care!

Wij hebben Activ al geruime tijd als partner voor ons wagenpark en zijn zeer tevreden met de service. Zowel bij aanschaf van nieuwe auto’s maar ook de aftercare van onze fleet verloopt soepel en super klantvriendelijk! Ik raad dan ook iedereen aan om met ActivLease in zee te gaan en je volledig te ontzorgen met je wagenpark. Zo heb je de tijd om je bezig te houden met belangrijke dingen :)

Koningsbeltweg 32

1329AG Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: