Uitstekend geholpen

Drama

Beste Nu voor derde keer golf e besteld bij hun en keer op keer te laat afleveren plus laadpas vergeten of te laat. Nu laatst kreeg ik in eerste instantie te horen dat de pas opgestuurd word wanneer kenteken en bestelling rond is. Vervolgens werd me verteld dat de pas niet eerder verstuurd word dan wanneer de auto afgeleverd is en op t laatst werd me verteld dat de pas opgestuurd was een dag voor aflevering. Affijn ik ben nu een 3 dagen verder en heb nog niks. Ongelooflijk wat slecht, nooit meer via hun

Zeer fijn geholpen

Patrick is een fijn contactpersoon, regelt zijn zaken goed en is actief betrokken.

Top bedrijf!

Fantastisch geholpen door Patrick van Heijningen en zijn collega's, duidelijk, vriendelijk, top geregeld allemaal. Super bedrijf een echte aanrader!

• Afspraken nakomen

moeten er achteraan blijven lopen....!!

Auto in Okt 2018 besteld levering Maart April 19. In December krijg je te horen dat de formulieren niet compleet zijn... Auto wordt laatste dag Augustus (!) 2019 geleverd.... 4-5 maanden later ... zonder laadpas(electriciteit)....auto staat al 7 weken op de oprit maar na 4 berichten telefoontjes nog steeds geen laadpas ....als je mailt krijg je geen antwoord (of erg laat ) als je belt en vraagt teruggebeld te worden gebeurd t niet..... t lijkt erop of ze t allemaal niet onder controle hebben .... volgende lease wagen is dan ook ergens anders besteld ....Ik lees veel goede berichten maar waar zijn die mensen dan die hen helpen ??

• Afspraken nakomen

Super snelle en heldere service van Leonie & Emile!

Dik tevreden

Goed contact, alles snel en duidelijk geregeld.

• Afspraken nakomen

Alles was helder en duidelijk uitgelegd

Vanaf de eerste moment dat ik Maarten Oortman had gesproken over te telefoon was ik tevreden. Altijd telefonisch bereikbaar, vond ik zelf heel fijn. Snel shortlease auto voor mij geregeld met de voorwaarden wat ik in gedachten had.

Fantastisch

Mijn contact met Active Lease was met Patrick van Heijningen. Vanaf het eerste telefoongesprek ging dit zeer goed. Deskundig, vriendelijk en vooral meedenkend ben ik door hem geholpen. Een perfect voorbeeld voor anderen. Zo wil je als klant geholpen worden.

• Afspraken nakomen

Een hele fijne ervaring met gerichte service

Dit is voor mij de eerste keer dat ik een lease afsluit. Dat is toch even een geregel, maar Emile heeft ervoor gezorgd dat het hele process erg soepel verliep en dat het allemaal niet zo 'moeilijk' was als ik had gedacht. Zeer veel enthousiasme en meedenken over de situatie en wat wij het beste kunnen doen mbt de lease. Over het algeheel super service!

• Afspraken nakomen

Prettig contact en zeer klantgericht.

Mijn eerste ervaring met een leasemaatschappij is gelijk een prima ervaring geworden. 'Mijn mannetje bij de leasemaatschappij' was Emile Jansen, die altijd bereikbaar was en zich super ingespannen heeft om de zaakjes goed voor me te regelen. Met een engelengeduld legde hij dingen aan me uit en hij heeft ervoor gezorgd dat ik nu met een gerust gevoel mijn eerste auto als ondernemer lease. Daarbij waren de telefonische contacten ook nog eens gewoon leuk en sympathiek. Kortom, ik ben super tevreden over Active Lease en over Emile Jansen in het bijzonder. Als je dan toch geld moet lenen voor een investering, doe het dan hier.

• Afspraken nakomen

Zeer vriendelijk, snel en erg oplossingsgericht!

Vanaf het eerste contact met ActivLease een positieve indruk. Mijn contactpersoon Leonie Kok was zeer vriendelijke en dacht erg goed mee en in oplossingen. Na een bedenk periode weer contact opgenomen met Leonie en uiteindelijk op zeer korte termijn was alles geregeld en reed ik mijn nieuwe leaseauto.

• Afspraken nakomen

Er wordt echt met je meegedacht om te kunnen voldoen aan je vraag

Zeer prettig gesprek steeds gehad met mijn contactpersoon (Maarten Oortman). Bij Active Lease merk je dat je als klant er toe doet. Wie je ook aan de telefoon krijgt je komt bij de juister persoon uit en je wordt teruggebeld wanneer dat toegezegd wordt. Wat ik prettig vond is ook dat er met mij mee werd gedacht vanuit mijn behoefte een bedrijfsauto te kiezen die het beste past bij mijn werk en wensen.

• Afspraken nakomen

Goede informatie, hulp en afhandeling.

Ik ben geholpen door Leonie Kok. Zij belde mij naar aanleiding van een aantal auto’s die ik had geselecteerd op de website. “Het zijn 15 wagens Jeffrey, waar ven je naar opzoek”? 😂 Na een fijn gesprek zijn wij gaan zoeken naar een wagen die mij past ook qua budget. Wij zijn uitgekomen op een schitterende Mercedes-Benz CLA. Alle afspraken nagekomen en auto was sneller te leveren na verwachting. Prima, fantastisch en dolgelukkig! Bedankt Leonie!

Top Top Top

Superbedrijf, medewerker Elmar Slokker is echt een supervent. Echt een aanrader als je een betrouwbare leasemaatschappij zoekt.

• Afspraken nakomen

Top bedrijf!!woorden en daden!

Perfect geholpen door Maarten met de aanschaf van mijn tesla model 3!!

• Afspraken nakomen

Perfecte en Proffesionele Service!

Professioneel, met een glimlach en goede Prijzen.

• Afspraken nakomen

dank zij ActivLease kwam mijn droom onverwacht toch nog uit :-)

In december heb ik voor het eerst kennins gemaakt met ActivLease. Ik was al jaren van plan om een elektrische auto te gaan rijden, maar deze waren wat mij betreft nog niet leverbaar conform mijn wensen. Maar dank zij mijn reservering was het nu mogelijk om een Kia e-Niro te gaan rijden. Niet mijn droom, maar wel de beste optie wat mij betreft medio december 2018. In april 2019 ontdekte ik vlak voor de aflevering van de Kia dat Tesla op dagmoment wel een model 3 kon leveren, terwijl dat in december onhaalbaar leek. Dankzij ActivLease en in het bijzonder Emile Jansen, kon ik de Kia overdragen en mijn droom "de Tesla model 3" laten bestellen. Het werd nog beter toen een week later bleek dat de Tesla ook leverbaar was geworden met een trekhaak. Hierdoor zouden al mijn wensen worden gerealiseerd, dus maar weer gebeld met Emile en ja hoor, dat was best te regelen. Dit was mijn ultiem droom en sinds 21 juni rijdt ik nu rond in een Tesla en de grijns op mijn gezicht gaat er niet meer af. Ik wil ActivLease hartelijk danken voor de inzet om mijn droom uit te laten komen en Emile Jansen en zijn collega's het allerbeste te wensen. Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo blij maken als jullie met mij hebben gedaan. Vriendelijke groet, Ernst Schhurman

• Afspraken nakomen

Voortvarend, klantgericht en vriendelijk.

Ik was aangenaam verrast door de snelle en klantgerichte werkwijze. De vriendelijke medewerkers waren zeer informatief en konden mijn vragen goed beantwoorden. De doorlooptijd van het offerteproces was heel netjes en de contract-procedure was duidelijk en rap.

Keurig@

Keurige opvolging, geen push sales, netjes in de opvolging. Wij treffen elkaar weer over 3 jaar, hopelijk zit je dan op een hogere positieve waarin ik meer korting kan afdingen :) Succes Maarten, ik kan je zeker aanbevelen!

Top bedrijf

Hele snelle vlotte service. Alle vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Binnen no time heb je een antwoord terug op de email. Zaken worden correct en zeer vlot afgehandeld. De goedkeuring voor het lease contract was er ook binnen een dag. Emile Janssen, bedankt voor de prettige samenwerking

Super.

Top! Goede klantgerichte service erg vriendelijk ook. Bedankt voor alles Maarten Oortman.

• Afspraken nakomen

Prettig contact. Korte lijnen, heldere communicatie

Je krijgt direct iemand aan de lijn, vast contactpersoon, je wordt uitgebreid geïnformeerd, aangepaste offertes worden ook snel geregeld, zodat je goed diverse opties kan vergelijken. Je bent hier geen nummer, maar een klant waar ze hun best voor doen. Contract net rond, dus met verdere verloop nog geen ervaring.

• Afspraken nakomen

Uitstekend contact, snel, doeltreffend en meedenkend

Ik ben uitstekend geholpen, elk klantcontact was persoonlijk en er werd goed meegedacht. Dingen die niet duidelijk waren werden helder uitgelegd en ActivLease heeft goed geholpen te schakelen met de dealer toen dat even nodig was.

Snel leveren en duidelijke communicatie door Leonie Kok

Bij andere bedrijven al 2,5 weken met spoed op zoek naar een auto, maar voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Geholpen door Leonie Kok. Zij heeft binnen 1 dag alles geregeld. Geen ingewikkelde papier winkel, maar duidelijke communicatie. Dacht mee in zeer klantoplossingen. Top!

Koningsbeltweg 32

1329AG Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: