5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super gedaan Matthieu Knip van ActiveLease! Snel, effectief, en klantvriendelijk. En die Elektrische Kona is een heerlijke auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Natuurlijk nog even kijken hoe de komende 60 maanden gaan, maar mijn ervaring tot nu toe is hartstikke goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze aanvraag werd goed opgepakt en al onze vragen snel beantwoord. Binnen zeer korte tijd reden wij rond in twee prachtige nieuwe lease auto's. Wij zouden ActivLease zeker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend geholpen door ActivLease. Creatief, snel en deskundig. Zien geen problemen maar oplossingen. Een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder tevreden over Maarten Oortman, vanaf het begin heeft hij zeer veel moeite voor me gedaan om informatie te verschaffen over een eventuele toekomstige overeenkomst terwijl ik heel eerlijk aangegeven heb dat dit misschien niet eens door zou gaan. Uiteindelijk wel gekozen voor Activlease omdat het aanbod het beste was en de ervaring met Maarten super is. De snelheid van communiceren en het moeite doen om dingen geregeld te krijgen, in 1 woord perfect! Nu wachten op de overeenkomst zodat al het papierwerk in orde gemaakt kan worden en wachten op de nieuwe auto ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik voelde geen drempel bij mijn adviseur .De gesprekken verliepen heel vlot .Het was wederzijds een vlotte wisselwerking van gedachten en papier werk .Ik kon mijn adviseur altijd bellen om advies .Hij kwam heel sociaal maar zeker ook proffesioneel over bij mij .Ik ben zeer blij met de fijne ervaring voor het leasen van mij Mini

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Activlease is de Perfecte partner voor ons wagenpark beheer, Wij hebben ondertussen meerdere auto's via Activelease en onze advieseur Maarten geeft ons goed advies en denkt mee in onze vraagstukken.

Zeer goede service Goed persoonlijk contact Betrokken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief en klantgericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afhandeling door ActivLease prima, afhandeling door Alphabet echter stroef.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbare lease maatschappij Activelease! Top verkoper, Maarten zeer deskundig, begripvol en erg aardig zoekt naar de juiste leaseauto helemaal naar jou wensen binnen een aantal dagen weet je waar je aan toe bent. Hij is altijd goed bereikbaar en commmuniceert snel (mail,telf) Ik ben onwijs tevreden over zijn werkwijze. Hij stelt je zeker niet teleur. Bedankt voor de goede samenwerking met name Maarten & natuurlijk Activelease.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over de werkwijze van Active lease een zeer betrouwbare lease maatschappij. Vooral Maarten, top verkoper! Belt altijd netjes terug, houd je op de hoogte, zorgt ervoor dat je op en top tevreden bent! Gaat tot het uiterste. Thanks, Maarten en Activelease voor al jullie vertrouwen en vooral geduld 😉

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige medewerkers die hun beloften nakomen, duidelijk zijn in wat kan en wat niet kan. Goed geadviseerd. Ik ben blij met mijn keuze.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Allereerst was het vriendelijke en deskundige contact met Joost wat de doorslaggevende factor was (naast natuurlijk een goede prijs;) Ook zijn collega's zijn super vriendelijk en hulpvaardig. Ook als de kennis niet direct in huis was werd er snel geschakeld met de BMW dealer. (Max) Omdat Active lease een goed contact heeft met haar dealer hebben wij gemerkt dat dit vertrouwen geeft. Zeker ook omdat we direct contact konden opnemen met de BMW dealer/ Max voor aanvullende specifieke vragen over de auto. Het regelmatige contact zorgde voor een betrokkenheid vanuit Active lease naar ons toe. Dit maakte dat we SUPER tevreden zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring gehad. Maarten van Activelease heeft me het hele traject geholpen en heeft geleid dat ik een prachtige nieuwe auto rij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg leuk en spontaan contact. Altijd behulpzaam en inspringen op de vragen. Niks is te moeilijk of te veel. Wij zijn zeer tevreden. :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende aanbieders trof ik Joost Klaver van Active Lease. Direct vanaf het eerste contact een goed gevoel bij zijn manier van communiceren. Hij heeft de kennis om een leek als ik goed, duidelijk en rustig uit te leggen hoe de verschillende lease vormen in elkaar steken en wat het beste bij mij past. Ik heb behoorlijk wat aandacht van hem gevraagd door verschillende auto´s te laten offreren in meerdere lease vormen en niks wat te veel. Wat mij betreft een voorbeeld van dienstverlenende service met een meedenkend vermogen waar veel verkopers nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik weet wel waar wij als groeiende organisatie onze auto´s vandaan gaan halen. Joost, bedankt voor de goede zorgen!

• Ervaring met: Financial lease

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd op de juiste manier geholpen en afspraken netjes nagekomen. Ook de afhandeling is prima verlopen.

Alles supersnel geregeld...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel schakelen, super snelle reactie en afspraak is afspraak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig, snel en fijn geholpen door Maarten Oortman. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na. Groeten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig zaken gedaan met Activlease. Goed en vlot telefonisch contact. Auto is zelfs nog sneller geleverd als afgesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Activ Lease was snel en persoonlijk in het opnemen van contact na mijn aanvraag. Tevens was het "afspraak is afspraak", ook al was dat wellicht wat in het nadeel van Activ Lease. Ze hebben me zeer correct en snel aan een fantastische auto geholpen waarmee ik ook nog eens € 800,-- p/maand op mijn (lease) autokosten bespaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snel en professioneel geholpen. Geen vraag is te gek en men neemt absoluut de tijd voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

• Ervaring met: Short lease

Koningsbeltweg 32

1329AG Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: