Na mijn aanvraag werd er snel contact opgenomen door Sven Salle die me erg goed geholpen heeft een auto naar mijn wensen te vinden die snel beschikbaar was. Ook met al mijn vragen kon ik bij hem terecht. Erg fijn!

Prima service !!

Wederom zeer goed ondersteund bij zowel het selecteren van de auto als het selecteren van de uiteindelijke leasemaatschappij.

Eerste klas service!

Geweldige service, zo veel met je meedenken is ongekend. Patrick is een topper met verstand van zaken en volledige toewijding aan zijn werk! Hier kan je van op aan zijn advies!

• Afspraken nakomen

Meer dan alleen een nieuwe auto leasen!

Bij toeval kwam ik in contact met Patrick van Heijningen van ActivLease. Op zoek gaan naar een nieuwe auto is leuk, maar het betekent ook een tsunami aan mogelijkheden. Door goed door te vragen en te luisteren naar mijn wensen ontstond er al snel een beeld en werd de keuze makkelijker. Naast het feit dat Patrick een superdeal heeft geregeld, waardeer ik vooral het persoonlijke contact en de bereikbaarheid. Ook toen ik een tijdelijke leaseauto nodig had als overbrugging heb ik een beroep op Patrick en zijn collega's kunnen doen. Ik ben blij met mijn ervaringen met ActivLease, Patrick en zijn collega's van de backoffice. Hartelijk dank!

Doen wat ze beloven!

De voorbije periode heb ik meermaals contact gehad met Patrick van Heijningen. Niet alleen voor at betreft mijn zoektocht naar een nieuwe auto, maar ook voor wat betreft advisering bij de voortijdige inleveren van mijn vorige wagen en voor wat betreft het vinden van een passende tijdelijke oplossing. Steeds deed Patrick wat hij beloofde, steeds was hij bereikbaar en 'onderweg' was het wachten op mijn nieuwe auto zodoende geen enkel probleem. Ik heb Activlease ervaren als een prettige partij om zaken mee te doen, voorzien van een gedegen netwerk van contactpersonen en mogelijkheden, die me gewoonweg op geen enkele wijze teleur heeft gesteld. Activlease en Patrick kan ik eenieder dan ook van harte aanbevelen als gedegen partner in de leasebranche.

• Afspraken nakomen

Super fijne samenwerking gehad met Activlease. Mijn dank aan Ferdy van der Craats. Heel erg bedankt voor al je hulp Ferdy. Een zeer klantgerichte en professionele verkoopadviseur, zowel in het nakomen van afspraken als de snelheid waarmee hij vragen beantwoord. Altijd snelle communicatie gehad en hij nam alle tijd om met mij mee te denken en mee te zoeken naar een geschikte auto. Super bedankt!. Zeer prettige ervaring met de organisatie en collega's die binnen de organisatie werken. Al met al, een geweldige service!

• Afspraken nakomen

Netjes geholpen en uitstekende service

Naar het aanvragen van offerte wat ik binnen een dag had was alles snel en uitstekend geregeld de auto wat zelfs nog sneller geleverd als beloofd was top en de medewerker die ons hielp Sven kroon. Is heel vriendelijk en heeft samen met ons alle mogelijk bekeken verder kan alleen maar zeggen vakwerk

Uitstekende deskundigheid en klantvriendelijkheid

Na verschillende aanbieders met elkaar te hebben vergeleken uiteindelijk terecht gekomen bij Activlease. De werknemers van Activlease hebben mij iedere keer op een fijne manier te woord gestaan en uitstekend geholpen. Nadat mijn auto een maand eerder bij de dealer stond dan gepland heeft Activlease voor mij direct snel geschakeld om de auto zo snel mogelijk bij mij afgeleverd te kunnen krijgen. De bereid om te schakelen tussen mij en de dealer heeft mij ten tijde van de tenaamstelling een fijn gevoel gegeven dat alles goed zou komen. Een aanrader als u op zoek bent naar u leasemaatschappij die scherpe tarieven aanbiedt en uitstekende klantenservice daarbij heeft.

Top service

Mijn auto is binnen, super bedankt voor je service Sven! Je bent altijd bereikbaar, dat gaf ons voldoening. Nogmaals bedankt voor al je uitleg betreft mijn elektrische auto!

Top ervaring!

We hebben een fantastische samenwerking met Activelease. De organisatie is betrouwbaar, vriendelijk en gedreven. Met name Patrick heeft ons de laatste jaren enorm geholpen.

Topper: Sven

Sinds kort lease ik een auto via ActivLease en heb contact met Sven Sallé gehad. Ben zeer goed geholpen door Sven en eindelijk is de auto ook binnen!! Nogmaals dank voor alles. Zeer prettig ervaren. Je ziet me zeker weer terug :)

• Afspraken nakomen

Klasse en uitstekend geregeld van begin tot eind!

Ferdy van der Craats.. Chapeu. Super vriendelijk en enthousiast geholpen. Snelle communicatie via de mail en of met een belletje Alles zeer snel uitgezocht en geregeld. geregeld. Fredy nam de tijd en zocht mee, naar de geschikte oplossing. Een zeer klantgerichte en professionele instelling, verstand van zaken en weet wat de klant wil. Fredy bedankt voor alles. Rij nu een mooie nette mercedes sprinter v6 319, waar ik voor de zaak mee voor de dag kan komen. Ga zo door.. Fredy & Activ lease bedankt.

Super service!

Ze denken met je mee op moment dat je auto wilt bestellen. Ze behouden contact met de klant en ze zijn super snel met reageren en regelen! Top service!!!!!

• Afspraken nakomen

Goed geregeld van begin tot eind!

Patrick heeft mij prima geholpen met de keuze van de auto. Alles ging vlot en vanzelf.

Professioneel en proactief

Sinds kort lease ik een auto via ActivLease en heb contact met Sven Sallé. Een zeer klantgerichte en professionele verkoopadviseur, zowel in het nakomen van de afspraken als de snelheid waarmee hij vragen beantwoord. Zeer prettige ervaring en positieve beeldvorming over de organisatie en mensen die er werken.

Betrokken, meedenken en enthousiast

Hartstikke blij met ActivLease. Super vriendelijk en enthousiast geholpen door Patrick en mijn hele vragenreeks werd rustig en uitgebreid beantwoord. Snelle communicatie via de mail en zeer snel geregeld. Paarr weken later en ik rijd in een prachtige auto, alles van offerte tot levering ging perfect en nog eens nagebeld of alles naar wens is gegaan. Zeker aan te raden!

Snel, adequaat en helder zijn de leenwoorden die bij me opkomen

Snel, adequaat en helder zijn de leenwoorden die bij me opkomen

Top contact!

Wij zijn zeer goed geholpen door ActiveLease. Met name door Sven Sallé! We hebben wat tegenslagen gehad maar zeer goed geholpen om te kijken naar andere mogelijkheden! En nu rijden we in onze prachtige auto!

Alles supergoed geregeld

Van Benzine naar Elektrisch. Dankzij Ferdy nu een superauto met nog een lage bijtelling. Ik wilde wat anders, maar dankzij de tip van Ferdy een Ford Mustang Mach E. Dit is niet de eerste keer dat ik een auto regel met Ferdy.. Echt een aanwinst voor ActivLease. Verstand van zaken en weet wat de klant wil

Zeer goede ervaring.

Prettige persoonlijke benadering, waardoor hele proces van offerte afhandeling tm het leveren van de auto soepeltjes verliep.

• Afspraken nakomen

Fijne partij, uitstekende communicatie en opvolging

Helaas niet tot een deal gekomen, maar het voortraject als zeer prettig ervaren.

Snel en goed geregeld

Het begon met een twijfels iedee voor een keus voor een elektrische auto maar door een snel terug bel actie kwam de heer Sven met goeie inspiraties en beste adviezen en voor ik het wist rij ik nu in mijn droom Mustan Mach E . Goed en snel geregeld.tnx Sven

Great service

We enjoyed the efficient and effective service from Activelease, and we received the best car with low price.

Koningsbeltweg 32

1329AG Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: