Er wordt goed met je meegedacht en ze vinden de beste oplossing die bij jouw situatie past. Erg blij met de hulp.
Dank u wel Micha! Super om te horen.
Na snel contact ook snel een auto. Met Ferry goed contact gehad zelfs laat op de avond. Denken mee en adviseren goed. 1,5 week later heb ik de eerste fijne kilometers in de nieuwe auto er weer opzitten.
Bedankt voor de mooie review en aanbeveling!
Ik ben erg tevreden over de service van Activlease. Patrick heeft mij enorm goed geholpen bij het totstandkomen van de leaseregeling. Ik ben volledig ontzorgd gedurende dit traject. Ook de support afdeling regelt de contractuele afhandeling uitstekend en vlot. Ik rij nu in een Audi Q4 E-Tron met een nog lage bijtelling. Bedankt mannen!
Dag Patrick, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Met een topscore nog wel! Dat waarderen we. Namens ons allen wensen we je heel veel rijplezier!
Ik ben zelf sinds februari klant bij ActivLease en mijn contactpersoon is Ferdy. Omdat ik zo goed was geholpen en ik was heel erg tevreden over het bedrijf en vooral Ferdy heb ik ook mijn goeden vriend Aziz Akbari aangeraden om zijn leasecontract via Ferdy te regelen. En ja hoor zoals ik verwacht had Ferdy heeft Aziz ook perfect geholpen. Afgelopen zaterdag heeft hij zijn auto mogen ontvangen. Ik wil je via deze weg weer bedanken Ferdy! Jij bent een toppertje
Hoi Sharif, wat leuk dat je ons hebt aanbevolen! Bedankt voor de mooie score, we geven de complimenten door aan Ferdy!
Ik ben zeer tevreden snel en professioneel geholpen zeker een aanrader als je een auto of iets wat rolt wil leasen Mijn speciale dank aan Ferdy van der Craats
Bedankt voor de top review Lowie!
Het verkrijgen van de auto's dmv de toeleverancier was een drama maar goed opgepakt binnen hun mogelijkheden. Prettig 1 contactpersoon te hebben die zaken kundig is. In ons geval Sven Salle
Dag Wilco, fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor de review!
Snelle deskundige afhandeling en goede service
Bedankt William voor de mooie beoordeling :)
Ondanks door de vele leverproblemen in lease land ben ik als nieuwe klant zeer tevreden!! Mijn uitgezochte auto die werd uitgesteld met een langere levertijd is vervangen omdat de levertijd te lang ging duren waardoor ik met Ferdy naar een oplossing ben gaan kijken. Zeer snel kwam hij met een nieuw voorstel voor een auto die vrijwel direct leverbaar was. Mijn wensen waren hierin meer dan meegenomen en sinds gisteren staat er een prachtige auto op mijn oprit. Dank je wel voor de moeite Ferdy!! Ik kreeg zelfs een filmpje bij vertrek en foto’s bij levering bij Activ lease!! Top gedaan
Hoi Jelle, fijn dat jouw eerste ervaring met ActivLease zo positief is en dat we je aan een geschikt alternatief konden helpen. Veel dank voor de review én de 10!
Sven heeft mij goed en snel geholpen en hield me wekelijks op de hoogte over de status van levering.
Wauw, een 10! Ons favoriete rapportcijfer ;) Bedankt voor de review Thomas!
de tweede auto die ik via Activlease heb genomen. heel tevreden over het contact, de service, snelheid en de wil om je te helpen. Zeer prettig!
Leuk om te horen Jeroen, je bent ook voor de 3e auto weer van harte welkom ;)
Via google bij ActiveLease terecht gekomen en al sinds het eerste contact voelde het vertrouwd en eerlijk. Ook alle vragen die ik had aangaande de leverings tijden werden netjes beantwoord en er werd goed meegedacht in een eventuele ander type auto/pakket.
Bedankt voor het topcijfer Remco, fijn dat je tevreden bent!
Nu ook een tweede auto aangeschaft via ActivLease. Heb wederom een geweldige service gehad en kan niets anders zijn dan tevreden over de dienstverlening en over de scherpe aanbiedingen. Bedankt Ferdy van der Craats en tot een volgende keer :).
Leuk om te horen Jeremy! De volgende keer staan we uiteraard weer voor je klaar :)
Ik ben zeer tevreden met het hele proces van A tot Z en de rol die ActivLease daarin heeft gespeeld. Ik moest helaas erg lang wachten op mijn nieuwe Kia Sorento, maar verder is het hele proces zeer gemakkelijk geweest.
Beste Kevin, bedankt voor de review en het mooie cijfer :) Als intermediair kunnen we snel schakelen maar ook wij ontkomen niet altijd aan de lange levertijden. De Kia Sorento is het wachten vast en zeker waard, we wensen je heel veel rijplezier!
Snel geholpen en mee denkend. ik ben zeer tevreden over ActivLease.
We zijn heel blij met de 10, bedankt Mitchel!
Ik heb een zeer plezierige ervaring met het begeleiden van het lease proces. Het was deskundig en accuraat. Mijn contact persoon reageerde snel en deskundig en heeft alle noodzakelijke communicatie met mij als klant en met de dealer op zich genomen.
Leuk dat je nog even de tijd hebt genomen om een review achter te laten Oscar, bedankt!
Top bedrijf!!! Snelle voorstellen denken mee ruime keuze
Dank voor het mooie cijfer Dave!
ActivLease is prettige partij om mee samen te werken. Ik waardeer erg de manier waarop ze contact onderhouden, met mij mee denken en de tijd nemen om vragen voor me uitzoeken. Nog fijner is dat ze al het papierwerk voor me regelen. Inmiddels ben ik bezig met het leasen van een tweede auto, en wederom verloopt alles soepel.
Een nieuwe auto leasen zonder gedoe, zo zou het altijd moeten zijn toch? Dank voor de complimenten Rob!
Vanaf het eerste contactmoment goed geholpen en geadviseerd door Ferdy. De heldere manier van communiceren, meedenken/adviseren/inspelen op de behoefte en wensen vanuit de klant was zeer goed. Nogmaals dank!
Graag gedaan Rob, en namens team ActivLease vriendelijk bedankt voor het topcijfer!
Wij hebben ActivLease leren kennen als een fijne leaseintermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant, de uitgebreide kennis, de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. De bereikbaarheid en snelle reactie op vragen zijn te uitstekend. Zij zijn bereid om steeds weer een nieuwe offerte te maken als de wensen wijzigen. Heel erg prettig allemaal. Een aanrader.
Dat zijn mooie complimenten, erg leuk om te horen. Bedankt Pieter!
Het is een hele zoektocht geweest om een geschikte elektrische auto te vinden, maar dankzij Patrick van Heijningen, heb ik goede adviezen gekregen en de juiste lease auto gevonden,
Een zoektocht met gelukkig een mooi resultaat :) Bedankt voor de review!
Hele goede ervaring met Activlease. We leasen voor ons bedrijf nu meerdere auto's bij jullie. Contactpersoon Patrick. We ontvangen van hem altijd heel snel de offerte. Hij denkt goed mee ivm prijs, auto uitvoering en levertijd. De sales support reageert vlot en vriendelijk op vragen.
Namens het hele team bedankt voor de review en het mooie cijfer Joyce!
Vrij laat in 2021 ging ik op zoek naar een lease auto, die ook nog in 2021 op kenteken moest komen. Intuïtief koos ik voor ActivLease, een heel goede is gebleken. Mijn directe contactpersoon was Sven Sallé, hij heeft mij vanaf het eerste contact tot na de aflevering begeleidt op een vriendelijke, professionele maar ook persoonlijke wijze. Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden over de voortgang, ook prettig. Ondanks dat ik ActivLease benaderde met een opdracht in een hectische periode van het jaar liep alles op rolletjes en kon ik op 24-12-2021 bij het Tesla Delivery Centre in Tilburg wegrijden.
Op de valreep, maar we kunnen snel schakelen dus het is gelukt! Bedankt dat je de tijd neemt om een review achter te laten Henny, we wensen je heel veel fijne kilometers in de Tesla!
Fijne organisatie! Ik heb bij Rutger Hanou inmiddels meerdere lease-auto's besteld en daarin heb ik altijd het gevoel gehad een goed en eerlijk advies gekregen te hebben. Dat en de goede begeleiding en nazorg zorgt ervoor dat ik een ambassadeur van ze ben geworden. topbedrijf!
Bedankt voor de complimenten Remco! Op naar de volgende leaseauto :)
ActiveLease/Sven heeft mij snel en vakkundig aan de juiste lease auto geholpen. Alles is duidelijk en snel geregeld, en de auto had ik zelfs nog voor het begin van het nieuwe jaar.
Leuk om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling!
Het is een hele zoektocht om een geschikte lease auto te vinden, maar door ActivLease werd dit een stuk gemakkelijker! Dankzij Sven Sallé, heb ik goede adviezen gekregen, het contact was snel, professioneel maar ook menselijk en dat vind ik ook erg belangrijk, ik voelde mij geen nummertje! Een betere keuze had ik niet kunnen maken, erg tevreden!
Hoi Welmoed, fijn dat je naar wens bent geholpen, dat horen we graag. En bedankt dat je ons zo'n mooi cijfer geeft :)
Koningsbeltweg 32
1329AG Almere
Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: