Top service en goede persoonlijke begeleiding!
Graag gedaan Sander, bedankt voor de top beoordeling!
Active Lease en met name Emile Jansen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Polestar in een relatief korte besteltijd vlot en zonder problemen ben kunnen gaan rijden. Alles super netjes voor ons geregeld.
Graag gedaan Gert-Jan! We wensen je heel veel rijplezier in de Polestar en willen je bedanken voor de mooie beoordeling!
Uitermate behulpzaam bij het vinden van een passende auto en offerte. Oplossingsgericht en praktisch Hartstikke bedankt voor jullie service :)
Hoi Jeffery, leuk dat je een review voor ons hebt achtergelaten. Bedankt voor de complimenten!
Binnen no time de auto geregeld voor ons bedrijf wat we nodig hadden. Inclusief de aflevering zeer goed en professioneel geregeld. Een goede aanrader wanneer u op zoek bent naar een zakelijke lease auto. Hartstikke bedankt voor jullie service!
Graag gedaan Remy, fijn dat we jullie van een passende auto konden voorzien. Bedankt voor de positieve review en aanbeveling!
In een complex leasetraject heeft Emile ons fantastisch geholpen. Steeds net dat stapje meer, zelfs tijdens een vrije middag. Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor ActivLease!
Geen probleem Roel, jouw tevredenheid is het 100% waard. Bedankt voor de topscore en heel veel rijplezier gewenst!
Zojuist het traject van de aanschaf van een Polstar met Emile afgerond. De communicatie met Activlease is super, je wordt steeds op de hoogte gehouden, snelle reactie, en duidelijk proces. Ze gingen er voor de volle 100% voor, en ondanks de nodige hobbels aan de kant van Polestar, is dankzij de daadkracht van Activlease de auto op tijd afgeleverd. Supergoed.
Hoi Arthur, bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Geniet van je splinternieuwe auto!
Daniel en Patrick zijn toppers! Vanaf het moment dat ik geïnformeerd had kreeg ik vrijwel direct zeer persoonlijk (en realistisch) advies, werd er goed meegedacht en hielpen de jongens mij waar nodig. Er werd zeer snel gehandeld en voor ik het wist had ik de perfecte leaseauto gevonden, die ook vrijwel direct voor de deur stond. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, afspraken worden nagekomen en ik ervaar het contact als zeer prettig.
Dag Hedwig, bedankt voor de mooie woorden en gaaf dat je ons een 10 geeft!
Als zelfstandig ondernemer tot voor 5 jaar geleden altijd zelf auto's aangeschaft. Vanwege de ervaring dat eigenlijk telkens de inruilwaarde bij vervanging tegenviel besloot ik 5 jaar terug eens een keer een auto te leasen. Bij toeval kwam ik bij ActivLease c.q. de heer Jeroen Zaal terecht. Hij heeft mij toen uitgebreid geïnformeerd c.q. voorgelicht. Ik sprak hem eerder vandaag omdat ik een aantal vragen had over het inleveren van mijn huidige leaseauto (een Mitsubishi Outlander PHEV) én vragen over een nieuwe auto. Allereerst vond ik het verbazingwekkend dat Jeroen mij nog details wist te vertellen van mijn contacten met hem van jaren geleden. Verder had ik verwacht dat hij wel zou willen proberen mij over te halen om toch weer een auto te leasen. De praktijk bleek totaal anders: hij gaf op alle vragen die ik had uitgebreid antwoord en heeft geen enkele poging gedaan mij om te praten. Nota bene: dit is de eerste keer dat ik in mijn leven (en ik ben "al" 62 jaar oud....) een revieuw plaats. Vond het echter zo bijzonder hoe ik te woord werd gestaan dat ik dat graag wil delen. Bij dit bedrijf bent u in goede handen. Zeker te weten!
Beste Bert, bedankt voor de mooie woorden en het cijfer. Leuk dat je speciaal voor ons de moeite neemt een review te schrijven!
Mijn contacten met Patrick waren prima: heldere afspraken en snelle communicatie.
Beste Walter, goed om te horen, bedankt voor de positieve review!
Ik heb nu 1.5 jaar contact met Elmar en moet zeggen ben best wel een Pietje precies maar voor elmar was dit absoluut geen probleem heeft me bijgestaan bij alles. Ben nu weer op zoek naar auto en zou geen andere lease maatschappij willen. Ze helpen je bij alles van begon tot eind!
Beste Yakout, bedankt voor de mooie feedback! Wat leuk dat je al zo lang contact met ons hebt en dat alles naar wens verloopt. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste. Aan je volgende leaseauto helpen we je natuurlijk ook graag!
Vanuit slechte ervaringen met Leaseplan zijn wij op zoek gegaan naar een prettigere samenwerking omtrent het invullen van ons wagenpark. Hierbij vonden wij in ActivLease snel de juiste partner. Positieve punten: bereikbaarheid per mail en telefoon, flexibiliteit, meedenken, service en de snelheid omtrent afhandeling van zowel het contract als levering van een auto. Dikke aanrader dus!
Dag Ewout, fijn dat je de samenwerking met ons als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het mooie compliment en de aanbeveling!
Op zoek naar een 4% auto al ver in 2020. Mission impossible? Nee, want gevonden bij ActivLease, waar Patrick van Heijningen uitstekend heeft meegedacht. Actief, niet opgeven en met oog voor mijn (klant)belang. Resultaat: bemiddeld bij verkoop van mijn eigen auto en een goede lease-deal. Prima! Aanrader!
Mission accomplished! Fijn dat het gelukt is. Bedankt René voor het mooie cijfer en de review!
Patrick heeft mij erg prettig geholpen. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en snelle service heb ik als erg fijn ervaren
Beste Judith, bedankt voor de mooie beoordeling!
Vanaf het 1e contact positief en behulpzaam, geen vraag is teveel. Afwikkeling en betrokkenheid super, Patrick van Heijningen bedankt voor je adviezen.
Hoi Dominique, hartelijk dank voor deze positieve review en het mooie cijfer!
Via Active Lease heeft Bright al meerdere mooie auto's rondrijden. Onze contactpersoon Patrick denkt heel goed mee en houdt ons goed op de hoogte. De auto's die we in de toekomst nodig hebben zullen zeker worden geleverd door Active Lease. Aanrader.
Beste Ben, bedankt voor deze topscore en aanbeveling! We waarderen het vertrouwen en natuurlijk staan we ook bij de volgende leaseauto weer voor jullie klaar. Veel rijplezier gewenst!
Heel positieve ervaring!! Alles ging snel, deskundig en accuraat. Patrick geeft je het gevoel dat je elkaar al jaren kent zonder dat het té wordt. Auto voldoet volledig aan onze verwachtingen, want daar gaat het uiteindelijk om. Contact via mail en telefonisch verloopt zeer soepel en ik kan niet anders zeggen dan dat we met een geoliede machine te maken hadden. Nu zo houden team ActivLease
Een geoliede machine, wat een mooie compliment! We willen al onze klanten een positieve ervaring geven en zo'n positieve review motiveert ons nog meer. Namens Patrick en ook de rest van het team hartelijk bedankt!
Via activlease had ik mij ingeschreven voor een VW ID3, vrij snel werd ik telefonisch benadert en kreeg uitleg over de mogelijkheden voor deze inschrijving. Aangezien ik ook interesse had voor een ander merk elektrische auto is er voor mij gezocht naar deze auto welke in 2019 op kenteken is gezet. Zeer welkom ivm de bijtelling. Niets is teveel voor deze organisatie om het je naar de zin te maken. Al met al een aanrader!
Dag Sonja, heel erg bedankt voor deze 10. Een prachtig cijfer! Door snel te handelen konden we nog een auto voor je reserveren met lage bijtelling. We zijn blij dat het gelukt is en hopelijk geniet je ervan!
Ik kwam ActveLease toevallig tegen omdat we op zoek waren naar een Tesla3 uit 2019. Leonie heeft echt heel goed geholpen: alle opties uitgelegd, verschil tussen operational en financial lease toegelicht. Zowel offertes van leasemaatschappijen naast elkaar gelegd, maar uiteindelijk met een voorstel gekomen voor een auto die zij zelf nog hadden staan. Auto voldoet helemaal aan de verwachtingen, echt top. Door het hele traject was Leonie snel, precies en heel vriendelijk in de communicatie. Echt betrokken! Ik heb het samenwerken als zeer plezierig ervaren. Top club! Kan ze enorm aanraden.
Bedankt Daniel voor het schrijven van deze positieve reactie en beoordeling! We besteden veel aandacht aan onze service en klantvriendelijkheid dus het is altijd fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Ook namens Leonie dank voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met de Tesla!
Op basis van de auto's die mijn voorkeur hadden, zijn zij gaan onderhandelen met diverse leasemaatschappijen en dealers tot ze voor mij de beste aanbieding hadden. Helder advies, vriendelijk en proactief. Alles tot in de puntjes geregeld. En nu een droomauto voor een betaalbare prijs. Ik kan ActivLease echt aan iedereen aanraden. Daniël en Patrick, bedankt voor alles!
Wauw, bedankt voor deze mooie review Alexander! We doen er alles aan om onze klanten niet alleen betaalbaar maar ook tevreden de weg op te sturen. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel rijplezier gewenst!
Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.
Beste Jeroen, fijn dat u weer bij ons terecht bent gekomen voor een nieuwe auto. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot ziens!
Dank aan Sandra en Patrick
Bedankt voor de mooie beoordeling George!
Op laatste moment nog een Tesla M3 LR kunnen leasen met kenteken 2019. Ondanks alle drukte rondom de stressla's gisteren mijn auto naar tevredenheid op de valreep van het jaar opgehaald. Het is net een ipad op wielen😂 Zeer tevreden en bij deze dank aan alle betrokkenen🙏
Hoi Frenk, dat is 2020 nog eens lekker beginnen. Geniet van de auto en de lage bijtelling!
Omdat ik gen ervaring heb met zowel leasen als ook elektrisch rijden, had ik advies nodig. Op beide vlakken ben ik naar volle tevredenheid geholpen.
Beste Dirk, hartelijk dank voor de review en het vertrouwen in ActivLease. Fijn dat je met ons de elektrische overstap wil maken. We wensen je natuurlijk alvast heel veel rijplezier!
Bij mijn zoektocht voor een auto kwam ik op het internet toevallig activlease tegen. Na het aanvragen van de offerte nam Patrick van Activlease netjes contact op, zonder enige dwang, wat bij veel aanbieders heel anders is. Vanzelfsprekend kijk je in eerste instantie met name naar de prijs. Tientallen offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders. Patrick denkt echt met je mee en luistert naar je wensen. Een mooie scherpe aanbieding gedaan en met een goed gevoel, dan ook voor activlease gekozen. Patrick je bent een topper. Bedankt voor de goede hulp.
Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling Henk. Alvast heel veel plezier gewenst met je leaseauto!
Gebruik van mijn Tesla Referral code werd door Athlon niet opgepakt. Maarten Oortman heeft na mijn klacht het wel direct opgepakt en er voor gezorgd dat mijn referral code wel is gebruikt. Met Maarten was het prettig communiceren.
Beste Rob, fijn dat alles is goedgekomen. Bedankt voor de review en heel veel rijplezier gewenst met de Tesla!
Koningsbeltweg 32
1329AG Almere
Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: