Uitstekende service en advisering!!

Ter voorbereiding op de bestrating van onze voortuin regelmatig langs geweest. Telkens zeer goed en vriendelijk geholpen. Er werd tijd voor ons ingeruimd en meegedacht. Zowel voor wat betreft de bestrating als de verlichting werden we deskundig geïnformeerd en was alles voorradig en nader te bekijken zoals de verlichting in werking. Via ons hebben de beide buren ook alles bij Boonstra aangeschaft. Onze dank is groot. Vriendelijke groet Wibo en Paula Hasper.

Keurige service

Goede levering en service

Meermaals een aanzienlijk aantal kapotte tegels.

Veel kapotte tegels. Helaas was er ook een deel van de vervangen tegels kapot. Na 3x een additionele levering liggen de tegels erin, maar de straters moesten meermaals terugkomen waardoor het geheel duurder is geworden dan nodig.

Zeer kundig en vriendelijk geholpen.

De verkoopster heeft goed meegedacht en ruim de tijd genomen.

Prima bedrijf

Veel keus, no-nonsense benadering, komt afspraken na.

Zeer klantvriendelijk en ter zake kundig

Zoals gezegd zeer klantvriendelijk en tevens de moeite nemen om met mij mee te denken. Ik wou namelijk op het laatste moment nog een verandering aanbrengen in de opdracht. Hennie ging daar echt perfect mee om. Ik zou willen dat ieder bedrijf zo acteerde! Kortom niets dan lof!

Prima,klantvriendelijk en goede afspraken gemaakt voor levering

Prima,klantvriendelijk en afspraken nagekomen

Perfecte service, ik kan er niets anders van maken. TOP !!

Goeie prijzen en adviezen

Nvt

Top en levert snel

Gewoon goed

Super Service

Klantvriendelijk, snel en goed. Kan er niets anders van maken. Top!!

goede service

afspraken worden nagekomen zoals afgesproken mooie extra service is het opmaat zagen van beton bielzen .

Deskundige advisering over ruim assortiment

Zie boven

Correcte afspraken en levering

Op het bedrijf materialen voor aanleg voor- en achtertuin uitgezocht. Werd hierbij uitstekend geadviseerd en begeleid. Op afgesproken tijd later geleverd, geheel volgens afspraak. Zeer prettige klantvriendelijke benadering. Absoluut aanbevelenswaardig bedrijf.

Tevreden

Heel goed en plezierige medewerking in een vlotte levering

De levering moest plaatsvinden binnen twee dagen tijdens de bouwvakvakantie, met het omzetten van elke ritten werd alles keurig op tij geleverd. Waarvoor hartelijk dank

Goed product

Gewoon goed!

Mooi en ruim opgezet, kundig personeel en gewoon goede service!

Value for Money

Tijdige levering, goed meegedacht in keuze van bestrating.

Heel goed, leuk om daar klant te zijn

Altijd netjes te woord gestaan, prima service

Postieve ervaring, goed geholpen en afspraken uitstekend nagekomen

Zie boven.

Helemaal geweldig

Top bedrijf Zeer vriendelijk, denken mee en zoals ik het beleefd heb is alles mogelijk

Super goed geholpen, verstand van zaken. En vriendelijk. We hebben een prachtig tuin gemaakt.

Super deskundig en hulpzaam

Mooi ruim assortiment volop keus in elke prijsklasse. De medewerkers zijn kundig en zeer behulpzaam. De prijzen zijn ook concurend. Vanaf bestellen tot af leveren alles super geregeld.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke medewerkers, denken mee en in oplossingen.