Wat een kennis!

Al voor de tweede keer in korte tijd een goed advies gehad voor onze bestrating en trap. Je kunt merken dat de dames veel ervaring en kennis hebben; ook heel belangrijk: je voelt je meteen op je gemak!

Uitstekend geholpen

Prima geholpen

Goede service!

Je wordt goed geholpen en krijgt goede adviezen. Ideeën en ontwerpen worden goed uitgewerkt. Goede service en klantvriendelijkheid!

Scherpe prijs en vlotte levering.

grote keus, goede service, goede communicatie met klant

We zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van bestrating voor ons nieuwe huis. Vakbekwame informatie kregen we van Sija terwijl we over het grote terrein alles direct in het echt konden zien, en daarop een keus konden maken. Toen er, door Corona, tegels later geleverd werden, werden we direct op de hoogte gebracht en wisten we waar we aan toe waren. ze helpen meedenken aan een oplossing. Wij zijn dik tevreden bij Boonstra!

Prima kwaliteit en bezorging

Prima kwaliteit grind en bezorging ging vlot

Zeer goed behandeld en goed advies gegeven

Geweldig bedrijf, meedenkende mensen.

Ik voel mij daar altijd welkom. Mensen denken goed mee en zijn oplossingsgericht ingesteld.

Precies zoals verwacht.

Alles berekend, geleverd en aangepast naar onze wens.

Bêst genôch!

Ik wurd altyd goed en fluch te wurd stien as ik fragen haw. Korrekte levering ensfh.

Duidelijke uitleg, houden aan afspraak, vriendelijke telefoniste

Al gezegd

Uitstekende

Super goed en snel geholpen. Er wordt met je meegedacht en een snelle levering is mogelijk.

Klantvriendelijk in hart en nieren

Ondanks de drukke periode werd ik ieder bezoek weer snel geholpen en goed geadviseerd.

Prettig en behulpzaam.

Prettig en behulpzaam.

Uitstekende service en advies.

De mensen van Boonstra zijn allemaal vol passie bezig met "hun" bedrijf. Ze nemen alle tijd om je op de mogelijkheden te wijzen en komen met ideeën voor de inrichting van je tuin en het gebruik van de juiste/beste materialen. Er is voor elk budget bij Boonstra wel iets te vinden. Ik kan deze firma dan ook van harte aanbevelen.

Klant vriendelijk, goed advies

Vriendelijk ontvangst, goede service en advies

Topbedrijf

Medewerkers weten waar ze over praten. Kom zeker terug.Een aanrader . .

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen. Uiteindelijk tevreden met het eindresultaat. Snelheid van nazorg had adequater gekund en daarmee een verbeterpunt.

zeer goed

je word er zeer goed geholpen en de bezorging ook prima.

Ruime keuze en correcte levering

was goed

De klant vriendelijk was goed . De breng was ook goed.

Prima.

Prima. Goed product en netjes geleverd.

Uitstekende service en vlotte communicatie

Via vrienden zijn we bij Steenhandel Boonstra uitgekomen. Na het uitzoeken van de stenen op locatie is er direct een offerte opgesteld. Er wordt met je meegedacht, om precies die materialen te krijgen die jij nodig hebt voor je klus. Naderhand moesten er nog wat wijzigingen doorgevoerd worden. Dit is per e-mail gedaan. Op alle e-mails was binnen enkele uren een reactie. Ook de levering ging super. We hadden navraag gedaan over het moment van leveren. Ze wisten ons precies te vertellen in welk tijdsblok van de dag onze stenen geleverd zouden worden. Ik kan iedereen aanbevelen om voor je volgende tuinproject eens langs te komen bij Steenhandel Boonstra.

Prima.

Goed materiaal, snelle levering en prima prijs

Veel keus ,klant vriendelijk ,goed advies.

Veel keus in tegels , alle soorten en maten. Personeel is zeer klantvriendelijk. Er wordt met je meegedacht en je wordt voorzien van goed advies. Uitstekende service en afspraken worden goed nagekomen .