Overzichtelijk, ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen

Ik had mijn bestelling geplaatst en een datum op afroep afgesproken...tijdens het voorwerk in de tuin bleek dat ik waarschijnlijk niet voldoende grint had besteld...het aanpassen van de order was zo geregeld...levering was keurig op tijd. Ik kan alleen maar tevreden zijn

Was weer een geweldige ervaring om hier te kijken en kopen!

We hebben eerder hier ook zaken gedaan en dit is toen erg goed bevallen. Voor ons de reden om hier ook nu weer te gaan kijken en ook kopen. Het adviesgesprek verliep weer uitermate hartelijk! Boonstra, hartelijk dank, ook voor de nazorg in het traject en tot de volgende keer!

Super!

Blij met onze nieuwe tuintegels en bezorging was top. Zou iedereen jullie aanbevelen.

Vriendelijk en snel geholpen.

Veel keus duidelijke informatie, bezorging zoals afgesproken.

Netjes geholpen.

Vriendelijke ontvangst, goede informatie. Keurig geholpen.

Levering volgens afspraak en denken mee.

prima ontvangen en geholpen

Hebben kunstgras gekocht .we zijn prima geholpen en produkten zijn op tijd bezorgd

Prima geregeld prijs kwaliteit verhouding goed.

Prima bedrijf

Prima geholpen

Advies van Henny was oké (klein foutje in de maatvoering, door fa. Boonstra zelf hersteld) perfecte aflevering

prima tevreden!

denken met je mee, prettig contact, goede prijs, snelle en nette levering!

Goeie services

Volgens verwachting

Op tijd en op verzoek op de juiste plek geplaatst!

Er werd gezegd dat er wel eens een paar willen breken bij de levering van de stenen. Direct extra geleverd en precies genoeg. Gratis trilplaat. Super

Vriendelijke geduldige bediening Ruime keuze Goede advisering

Geweldige service, afspraak is afspraak

Keurig op tijd geleverde tegels. Oude stenen werden later keurig opgehaald. Prima service, dik tevreden.

Prachtige producten en prettige service

Denken goed met je mee en nemen de tijd voor een goed advies.

Denken goed mee. Goed advies en snelle levering.

Wij werden goed geholpen, geadviseerd. Er werd goed naar onze wensen en ideeen geluisterd en meegedacht. En goede prijs.

Zeer vakkundige dames door wie je wordt geholpen

Prima bedrijf, ruime keus en vakkundig personeel!

Alles onder een dak voor een goede prijs

Fijn persoonlijk contact en vlotte levering van kwaliteidsproducten

Prima service en goede kwaliteit producten.

Bestelling gedaan en op dat zelfde moment werd er bij groothandel gebeld over aflevering. Twee dagen later vlotte aflevering thuis op mooi vroeg tijdstip zodat ik meteen aan de slag kon gaan. Prima dus op deze manier.

Top!

Snelle service top geregeld!

zowel of de service als leverantie tevreden

Helemaal top

Super blij met de service en de goede hulp

Prima info en service.

Wij kochten klinkers voor een oprit en kregen prima advies. Ook werd de opdracht keurig en op tijd afgeleverd op ons adres. Ze doen daar echt hun best om het je naar de zin te maken en ik ben dan ook een tevreden klant.