vriendelijk mensen goed geholpen

Vriendelijk mensen goed geholpen

Goed en vlot geregeld

Goede uitleg

Zeer snel en snel geleverd

Top!

Een zeer goed advies, klantvriendelijkheid en service.

Goede service en advies. Alleen geen extra paar stenen geleverd zoals afgesproken

Top!

Zeer tevreden, ik heb een telefonische bestelling gedaan. Verkoopster wist precies wat ik nodig had en denkt mee. Ook het aanpassen van de bestelling was geen enkel probleem. Aflevering volgens planning.

Aankoop zand en tegels

Ik werd vlot geholpen en staande de bestelling werd met de leverancier contact opgenomen of de bestelling de volgende dag bij Boonstra afgeleverd kon worden. Dat werd inderdaad gedaan, zodat ik de handel een dag later thuisbezorgd kreeg. Vroeg in de morgen en dus kon ik meteen aan de slag. Prima afhandeling.

Goede service. Koop er graag weer mijn bestrating

Super!

Snelle reacties en goed advies gegeven wat ons ook nog geld bespaarde. Top bedrijf!

Prima kundig personeel

Prima kundig personeel die meedenkt en tips geeft.

Uitstekende service en advies!

In een woord top!

De bestelling op tijd en keurig afgeleverd

De chauffeur heeft extra moeite betracht om de big bag met split op een voor mij zo gunstig mogelijke plaats neer te zetten. Het lijkt een kleinigheid, maar het scheelde mij heel veel kruiwerk! O, het telefonisch contact met de vestiging was ook aangenaam:)

Goed en vriendelijk geregeld

Klantvriendelijk, deskundig, behulpzaam en eerlijk

Goed advies, goede materialen, aflevering volgens afspraak en mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan wordt het onberispelijk opgelost. Een goed bedrijf met prima, hardwerkende mensen: een aanrader!

Afspraken worden goed nagekomen .

Ook wat ik teveel besteld hat werd keurig opgehaald en het geld direct terug ontvangen 👌

In een woord: prima.

Zowel voor, bij de balie als achter waar je je spullen kunt ophalen is het personeel vriendelijk, klantgericht en kundig. De advisering is professioneel maar nooit opdringerig. Ook de bezorging aan huis bij grotere hoeveelheden is heel correct. Misschien zou nagedacht kunnen worden over de bezorgkosten in relatie tot de grootte van de levering.

Professioneel bedrijf met uitstekende service

Kwalitatieve producten Uitstekend advies Meedenkend met de klant Eerlijke prijzen Vriendelijk personeel Grote overzichtelijke showtuin/producten Fijn dat alles op afroep kan

Helemaal tevreden

Goed advies, snelle levering. Geen op of aanmerkingen.

Top service!

goed geholpen in mijn keuze, en precies wat ik in gedachten had. Ook zeer vriendelijk ontvangen en alles makkelijk geregeld.

Prima kwaliteit, tijdige levering

Prima!

Prettig geholpen, vriendelijke medewerkster en klantvriendelijke benadering door haar leidinggevende. Gewoon goed deze ervaring;)

Klantvriendelijk, flexibel, meedenkend, kennis van zaken en komen afspraken na.

Wij kwamen voor het eerst bij Boonstra op het bedrijf en werden goed geïnformeerd. Totaal niet opdringerig, zeer goed advies, er werd met ons meegedacht. Maar er werd ook ruimte gegeven. De stenen konden net zo lang blijven liggen, tot dat we ze echt nodig hadden. Erg fijn. Dag van te voren hadden we de factuur betaald moeten hebben, dit waren we vergeten. Maar de stenen werden toch bezorgd met een bericht of we nog wilden betalen. Top service!

Goed geregeld ,top.

Erg goed bevallen

Mooie lokatie, vriendelijk en naar wens geholpen.

Perfect !

Perfect !