Vriendelijk en kennis van zaken

Vriendelijk en goed geholpen, eerlijk advies en duidelijk kennis van zaken. Zeer prettig om zaken mee te doen

Klant vriendelijk, behulpzaam, Kennis van zaken

Zeer goede ervaringen bij Boonstra Steenhandel. Behulpzaam, flexibel, kennis van zaken.

Goed en vriendelijk

Groot terrein met heel veel keuzemogelijkheden. Wij waren er snel uit doordat een bepaald type terrastegel ons aansprak en besloten om deze gelijk te bestellen. Terrastegels zijn mooi op tijd en keurig bezorgd waarvoor onze dank.

Vlot geholpen en professioneel afgeleverd

Duidelijke uitleg tijdens de verkoop, levering op afroep verliep ook soepel. goederen waren degelijk verpakt. De chauffeur was vriendelijk en heeft de bestrating en zand zorgvuldig uitgeladen. De bestrating voldeed aan de eisen. Ook mijn complimenten voor de vooraf berekende hoeveelheid zand. onze stratenmaker zei dat het veel te veel was, maar we hadden iets minder besteld en dat was net genoeg. Jullie berekening was dus correct. Hier kon de stratenmaker overigens ook niets aan doen, omdat ik vermoedelijk teveel grond had verwijderd :-)

Goede kwaliteit en prima service/aftersales

Veel keuze en goede kwaliteit Afspraken worden nagekomen

Goede informatie, personeel denk mee en weten waar ze het over hebben, kundig. Erg veel keuze.

Zijn vriendelijk geholpen.

uitstekend

Top bedrijf!

Vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden en zullen dan ook zeker weer bij boonstra materialen kopen.

Goed er terzake en informatief

Prima geholpen met keuze en volgens afspraak geleverd.

Alles als afgesproken

Fijne begeleiding bij het koopproces en de prijs valt mee

Service perfect en super klantvriendelijk !

Prima geholpen en de levering was ook mooi op tijd ... helaas te weinig tegels besteld , maar was ook op voorraad en konden we nog ophalen ; een dikke tien !!

Prima service. Niet de goedkoopste maar dat zegt ook niet alles.

Top service en klantvriendelijk

Steenhandel Boonstra is een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denken goed met je mee en zijn klantvriendelijk. Producten zijn goed en netjes afgeleverd. Wij zijn heel te vrede en komen zeker weer.

vriendelijk en behulpzaam personeel

ruime keuze en vlot geleverd

Vriendelijk personeel en groot assortiment

Groot assortimen.Top personeel.

Bijzonder vakkundig personeel! Alles volgens afspraak geregeld!

Goede service,vriendelijk personeel en zeer groot assortiment

Goede service,vriendelijk personeel en zeer groot assortiment

Goede service en voorlichting en snelle levering op afspraak.

Goede kwaliteit en voorlichting. Vakbekwaam. Maar ons was niet verteld dat bij terug name van teveel bestelde tegels er 25% van de nieuw prijs afgaat en dat er 65 euro voorrijkosten worden berekend. Dat is geen service. 19 tegels a 45 kilo per stuk kunnen wij niet zelf in de auto vervoeren toch?

Geweldige keuze en heel goed en vriendelijk advies.

Geweldige keuze en heel goed en vriendelijk advies.

Behulpzaam, goede voorlichting. Zeer tevreden

Goede service en behulpzaam bij zoeken van oplossingen.

Goede service en behulpzaam bij zoeken van oplossingen.

service met beide benen op de grond!

Goed product, makkelijk uitzoeken en goed geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Totaal oordeel
  • Advies
  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Communicatie
  • Ervaring met: Natuursteen,grind & kunstgras

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geholpen met advies en keuze mbt sierbestrating. Jammer dat geopperde optie om granibielzen ongeknipt te laten , achteraf niet te kunnen. Zeker toen ik op sticker zag dat deze ongeknipt geleverd worden.

• Totaal oordeel
  • Advies