Zoals altijd zeer tevreden

Mijn zoveelste terras hier besteld, helpen altijd netjes met uitrekenen denk aan snijverlies etc. Deze keer laten leveren chauffeur netjes op tijd en heeft van te voren laten weten dat hij er aan kwam.

Mooi optijd

Op tijd geleverd, een goed bedrijf

Service werkelijk klasse

Eerst de keuze van de tegels. Zeer goed advies over de soort tegels. Ook al is de aanbevolen soort gunstiger. Waar vindt je zo'n objektief advies? Hier bij Boonstra! Dan de levering: Levering met kraan, over onze 2m heg, op eigen terrein. Is zonder problemen klasse gedaan. Zeer ervaren en flexibele chauffeur. Kan ik iedereen aanbevelen.

Er is goed met ons mee gedacht en dat is erg op prijs gesteld

Gezien de smalle straatjes en de hele lange vrachtauto waarmee jullie de bestelling afleveren was het lastig om te leveren. Maar jullie hebben goed met ons meegedacht waardoor de bestrating toch afgeleverd kon worden en de achtertuin prachtig is geworden. Bedankt hiervoor.

Als altijd fantastisch

Vlot en behulpzaam

Uitstekend bedrijf

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede service snelle levering

Goed geholpen

Correct geholpen

Uitgebreid assortiment

Goed geïnformeerd.

Snelle levering en goede service

Goede service en goed advies en een goede prijs. Chauffeur was ook vlot en behulpzaam

Prima service.

Zeer goed geholpen.

Alles zeer overzichtelijk buiten opgesteld en goede afhandeling en bezorging.

Altijd volgens afspraak

Scherp in de prijs altijd volgens afspraak en denken erg met je mee.

Prima dienstverlening en product

Positief, snelle dienstverlening en levering

product van goede kwaliteit is op de juiste plaats en tijd afgeleverd.

betreft 10 BB met schelpen voor de begraafplaats van het Readtsjerkje.

Sa best as wat

Volgens afspraak alles op tijd geleverd.

prima betrouwbaar bedrijf.

bestelde materialen op tijd en keurig onbeschadigd afgeleverd.

Goede service, eerlijk advies, snelle communicatie en heel fijn in de omgang. Een topbedrijf.

Wij hadden tijd nodig om uit de vele mogelijkheden de, voor ons, juiste tegels te kiezen. Wij zijn daarbij vakkundig en eerlijk geadviseerd. Vragen via de mails werden snel beantwoord. Alle medewerkers zijn fijn en relaxed in de omgang. Alles is volgens afspraak verlopen. Onze tuin is klaar en wij zijn blij met het resultaat.

Enorm tegel aanbod

Enorm aanbod aan tegels te bezichtigen in grote showtuin. Daardoor betere voorstelling van kleur in daglicht. Betrokken medewerkers met goed advies. Levering netjes op pallets op telefonisch aangewezen plaats. Zeer aan te bevelen bedrijf!

kwaliteit

vriendelijk en kennis van zaken

Goede afspraken en service

Correcte afspraak en levering

Dikke prima

Netjes, snel en correct geholpen. Aardige mensen, compleet assortiment, snelle en prettige levering.

ontzettend leuke hulp bij uitzoeken vd tegels , goede adviezen , en levering zoals afgesproken , top

zeer goed !!

Redelijk

Heb tegels besteld zijn keurig op tijd gekomen maar had 5 stuks te weinig de straatmakers hadden dat doorgebeld ik kwam thuis heb ze gelijk gehaald was regenachtig kwam weer thuis hebben ze die tegels geplaats en gezaagd was de laatste dag dat ze er waren paar dagen later was alles opgedroogd is het een donkere kleur dan wat ik had kan moeilijk de straatmakers terug laten komen om het te veranderen dat vind ik dus heel slecht van boonstra alles was genummerd

Prima contacten

Zeer adequaat en klantgericht