4 daagse stedentrip Kopenhagen/Malmó top!

Gisteravond teruggekomen van een 4 daagse stedentrip Kopenhagen/Malmó, een absolute aanrader! Complimenten voor chauffeur Barry, een vakkundige, integere en vaak humoristische chauffeur en gids, die de reis tot een geweldig avontuur weet te maken. Veel gezien en gehoord, mede door stadsgids Dirk in Kopenhagen en Malmó, ik heb van alles genoten, de bezienswaardigheden in de stad, de overtocht met de ferry al was het maar 45 minuten van Puttgarden naar Rodby, de tocht over de brug over de Sont, hartelijk dank voor jullie inzet en deze ontzettende leuke trip. Een aandachtspunt is de lange reis, en dan 2 dagen vertoeven in Denemarken en Zweden is kort, volgende keer wil ik langer in die landen verblijven, heb de duur van de reis wat onderschat.

Vieze bus alle mensen ziek

Djakarta excursie was de naam niet waard. Een haven en een toren mbt de onafhankelijkheid. Verder alleen in de file gestaan. Ons gehele gezelschap was aan het hoesten koorts en echt ziek inclusief de chauffeur die ook nog in slaap viel onder het rijden. De reistijden veel te lang en veel tolwegen. 9 uur in de bus heel gewoon. Laat in de hotels ( uitstekende hotels dat wel) zodat je aan gewezen was op het hotel voor het eten. Geen tijd om bv te zwemmen spa etc.Java de trein reis was prima. Borobordoer en de vulkaan een bezoek waard. Verder alles snel snel. Bali busvervoer krap 1 waardeloze dagtrip naar een vieze waterval, marktkramen en Ubu file smog en dezelfde marktkramen. Kortom ons is de reis bijzonder tegen gevallen. Gidsen kunnen daar verbetering in aanbrengen door gevarieerder aanbod. Bv riksja tocht en dan langer dan 5 minuten en bezoek kleine dorpen. Niets van de kolonialetijd gezien!

In 1 woord GEWELDIG

Het was mijn eerste busreis met Bolderman. 8 daagse reis Wenen Andre Rieu. Wat een geweldige chauffeur is Harry.Getroffen met alle medereizigers.Ze waren zorgzaam behulpzaam..etc. Hoe mooi is dat dan. Hotels waren goed.Het eten was goed. Ik ben zo blij dat ik deze reis heb gemaakt.Het was altijd mijn wens om naar het concert te gaan van Andre Rieu.Maar dan in Wenen Mijn wens is in vervulling gegaan.Ik heb deze reis cadeau gehad van mijn zus. Dank jullie wel voor deze mooie reis.Goed georganiseerd em vooral geweldige super chauffeur Harry

Geweldig leuke reis gehad.

Mijn eerste keer busreis en eerste keer naar Parijs. Voor een eventuele volgende reis ligt de lat nu wel heel hoog. Een fantastisch chauffeuse (Marga) die met een dubbeldekker van 14 meter ons naar Parijs heeft gebracht en heel kundig in Parijs tussen het Franse verkeer heeft gelaveerd. Ze heeft ook heel veel over Parijs en omgeving verteld. Ik had alle extra excursies bijgeboekt, wat betekent dat het best wel druk is. Maar dit is een keuze. Bij diverse excursies waren er stadsgidsen die heerlijk konden vertellen. Agaat en Dapfne waren top, maar de overtreffende trap was Alec van der Horst een meesterverteller die maakte dat je in het verhaal werd gezogen. De overnachtingen in een gewoon goed hotel (Campanille) met in mijn kamer een goed bed, toilet en douche ( wel in het bad). Tv en waterkoker op de kamer. Redelijk tot zeer lekker gegeten in diverse restaurants. Het buffet in het hotel de aankomstdag goed, maar niet meer dan dat. De diverse stadswandelingen superleuk. Paleis van Versailles is prachtig, maar wel heel druk, daarentegen buiten in de tuinen een redelijke oase van rust. Het afscheidsbuffet was helemaal top, ruim voldoende keuze. Al met al hoop ik zeker nog een keer terug te gaan. Zoveel gezien, maar nog lang niet alles. Wat ook fijn was, dat mijn opstapplaats in mijn woonplaats is.

Ik vond de laatste reis naar Parijs niet zo leuk

Ik had zo als gewoonlijk marga als chauffeur ik vind haar niet zo leuk voorbeeld we gingen naar de boot tocht maar ik was al een keer geweest dus ik ging wachten tot de mensen terug waren het begon heel hard te regenen ik klopte op het raam van de bus maar de chauffeur marga deed niet open wel raar en na het eten moest ik helemaal terug lopen naar de arc de triomf toen zag ik de bus voor het restaurant staan ik dacht dan rij ik mee 's.avonds bij het hotel riep de chauffeur mij dat ik 15 euro moet betalen o.dat ik mee gereden was met een excursie nou wat raar allemaal dat is chauffeur marga

Prachtige reis, slechte ruil Hotel 09-09-2024 t\m20-09-2024

Toscane, Bloemenrivièra en de Cote d'azur, De reis was prachtig en we hadden een leuke groep met een goede Chauffeur/gids. De reis verliep voorspoedig maar op de tweede dag kwam er een kink in de kabel. Op deze dag kregen wij het nieuws dat ons geboekte Hotel Du park et Regina in Montecatini Terme niet door ging. Door een overboeking of waterschade werden wij naar een ander Hotel gebracht voor 2 overnachtingen. Hotel Delta Florence Hoewel ons eerder genoemde Hotel in een leuk plaatsje lag waar je s'avonds naar een gezellig pleintje kon wandelen, lag dit Hotel midden op een industrie terrein met uitzicht op vrachtwagens en een Burgerking. Het Personeel was onvriendelijk. We hebben 3x gevraagd om drinken te bestellen toen ze eindelijk de bestelling op kwamen nemen. Het eten was ook slecht heel weinig een gefrituurde Cordonblue met 6 frietjes erbij die zo zout waren als brem. De volgende dag een gefrituurde kippenbout. En er liep ongedierte over de vloer. Als je het Hotel al in liep kwam het Aroma ( lees muffe benauwde lucht) je al tegemoet. Buiten zijn er mensen door een stoel gezakt maar geen excuses van het personeel het werd opgeruimd alsof er niets gebeurd was. De tegels van de badkamer vielen bijna van de muur af. Het buiten zwembad was groen daar mocht te tegen betaling in, nou al gaven ze me geld toe..... Er zat ook nog een protituè aan de bar. Ook onze chauffeur was diep teleurgesteld dat we dit Hotel kregen toegewezen in vergelijking met ons eerste hotel was dit een aanfluiting. En jammer dat Bolderman pas bij de reisbescheiden de informatie geeft wat er aan excursies nog betaald moet worden, als je daar nog heen wilt. Dit Hotel hadden wij voor 2 overnachtingen en was een smet op onze verder schitterend mooie reis. Excursies werden soms samen gevoegd zodat we alles konden zien wat we geboekt hadden. Ik heb per mail een klacht in gediend bij Bolderman. ( in behandeling) 2 mede passagiers hebben 25 euro korting gekregen op hun volgende reis. Jolanda

Heerlijke vakantie

Heerlijke vakantie ,hebben weer genoten

Top vakantie 12dagen puglia en hak Italië

We hebben veel mooie dingen gezien met een gezellige groep en chauffeur die alles in de puntjes had geregeld

Geweldige vakantie Noorwegen 24 juni tm 3 juli

Ik heb 10 dagen een rondreis Noorwegen gedaan. En genoten. Heel veel gezien onder de bezielende leiding van chauffeuse Gina. Hoppen van ene hotel naar het andere hotel. Allemaal even netjes en lekker eten. Een aanbevelingen waard!

Helaas naseizoen

Wij hadden de reis "Adriatische Kust light all-inclusive" geboekt, maar helaas pas eind september, toen in de badplaats waar we verbleven zowat alles dicht was, dus geen restaurantjes of strandtenten meer open en het dus een dooie boel was, met name omdat hier hoofdzakelijk alleen Italianen vakantie houden en hun vakantieseizoen voorbij was. Als Bolderman dit van te voren vermeld had zouden we deze reis waarschijnlijk niet hebben genomen. Veel werd gered door onze fantastische chauffeur, die ook met een alternatief kwam toen de excursie naar Bologna niet door kon gaan vanwege noodweer daar. Hotel in Italië was niet meer dan redelijk. Eten "in buffetvorm" bestond er helaas uit dat je niets zelf mocht pakken maar alles moest aanwijzen, ook bij het ontbijt. Niet ideaal. Hoort alles bij elkaar niet onder onze beste vakanties.

betrouwbaar en goed geregeld.

Mijn ervaringen met Bolderman zijn tot nu toe zeer positief. Alles is goed geregeld. De tripjes zijn leuk en afwisselend en de chauffeurs zijn ook prima. Dus niks te klagen.

top geweldig

Nooit geen problemen ene chauffeur gezelliger dan de andere , hotels ook verschillend maar algemeen goed , het is wat de mensen er van verwachten ,, en we slapen er alleen maar ,, de all-in , mag bij sommige wat beter

Mooie busreis door Schotland

Voor de eerste keer gingen mijn man en ik mee met een busreis maar het is goed bevallen. Aardige medereizigers en leuke chauffeur (Andre) die veel ervaring heeft met reizen naar Schotland. Dankzij hem hebben we veel extra excursies gehad maar anders hadden we geen whisky proeverij en rondleiding gehad. Ook bezoek aan Ben Nevis met de gondel was niet in het programma. Die excursies kwamen wel bovenop de prijs dus het is duurder geworden dan we dachten. Toch was het een onvergetelijke reis geworden en een busreis is voor ons voor herhaling vatbaar.

Mooie reis, maar erg vermoeiend! Met 'n zwart randje.

Mooie, maar vermoeiende reis! vertrek 24 sept. Anu ,een geweldige gids !TOP En een leuke groep! Ik ben nog steeds aan het bijkomen. Veel ongedierte op mijn kamers: *Acme Grand Hotel, Habarana (torretjes)waar ik in mijn slaap door ben gebeten, met als gevolg een gezwollen wang. *The Royal Kandyan Hotel, Kandy kamer 407 (muis of iets dergelijks)waardoor ik in de nacht moest verhuizen naar een tijdelijk kamer.Daarna weer naar een andere kamer. *Grand Tamarind Lake Hotel, Kataragama . (begane grond) Een grootte zwarte schorpioen van ong 15 a 20 cm groot!!!!!!!!!!! Dit was toch wel een zwarte bladzijde op mijn reis! Jammer dat ik geen foto's hiervan kan plaatsen!

Mooie reis

Onze reis naar de Schotse Hooglanden en Orkney-eilanden met chauffeur Patrick was zeker een prachtige reis met mooie excursies en mooie plaatsen waar we gestopt zijn om foto's te maken en ook zeker het weer wat erg mee viel dat hadden we niet verwacht want de meeste regen viel er in de nacht en toen we in de bus zaten. Jammer was wel dat 2 van de 3 hotels waar we verbleven ondermaats waren waarvan in 1 hotel een 2 persoons bed op een 1 persoons kamer gezet was zodat de koffers in het raamkozijn gezet moesten worden en het laatste hotel erg gedateerd was en de kamers niet echt schoon waren daarin tegen was het personeel wel vriendelijk en het eten was ook goed ondanks dit hebben we zeker genoten van deze reis ook met de gezellige groep reisgenoten en chauffeur Patrick die ons veel verteld heeft over Schotland .

Geweldige reis!

Net terug van een prachtige, 5 daagse reis naar Rügen met chauffeur/reisleider Mirko. Mirko vertelde over de geschiedenis van het eiland, was zeer toegankelijk, vriendelijk en behulpzaam. We logeerden in een prima hotel. Een zeer gezellige groep, prima chauffeur en bus, prachtig weer, kortom, het kon niet beter. Voor mij had de reis nog wel iets langer kunnen duren .

Rondreis Puglia, een pijnlijke ervaring!

Reis geboekt, Hak van Italië, Puglia, betaald, en dan is het zover, opgehaald, naar Zeeland, en dan op weg naar Italië, 14 t/m 25 sep 2024, zin in, eerste drie dagen, alleen bus en benzinestations, voor lunch koffie en toilet, in de avond de allergoedkoopste pulp hotels met belabberd eten (schande).........na drie dagen ellende ben je geradbraakt, al het moois gaat dan beginnen, het resort, top, klasse, weliswaar in nowwhereland, en een prijzen waar je niet vrolijk van wordt, maar effe normaal, dan vier dagen iets moois zien en dat is het wel, maar alles tekort om al dat moois te bewonderen, wijn proeverijen en olijfperserij en boottocht, niet doen, ga lekker op een terras zitten met wat lekkers en een wijntje, totale geldklopperij, schande! en dan weer naar huis, een totale deceptie, weer drie dagen in het koekblik, slechte stoelen, weinig of geen ruimte, deze bussen gebruik je in een stad maar niet in zo'n reis, schande! En dan het afscheidsdiner, kom op nou, varkens hebben het nog beter, schande! Bolderman, geld is belangrijker dan een fatsoenlijke reis aanbieden!

Waardeloze landrover tour

Ik heb tijdens de rondreis in Marokko meegedaan aan de landrover tour. In één woord waardeloos!! We zijn ‘s morgens om 05u in het pikkedonker opgehaald uit ons hotel. We reden naar een opstapplaats voor de kamelentocht, die we niet geboekt hadden. Daar hebben we twee uur in het donker zitten wachten op een gesloten terras, tot de kamelen terug kwamen. Toen direct weer terug naar het hotel. Niets gezien, niets gedaan en dat voor 30 euro per persoon.

Reis top. Hotel knudde.

Okt. 2024 parkhotel sonne bezocht via Bolderman reizen. De reis was top , voldeed aan onze verwachtingen. Chauffeur was ook prima. Het parkhotel was heel slecht ! Het hotel is gedateerd. Te weinig personeel. Ontbijt op = op, wordt niets aangevuld. Diners waren uitermate slecht. Iedere dag lauwe soep, terwijl wij in de 4 dagen slechts 1 x een warme maaltijd kregen. De overige dagen kregen wij uitsluitend KOUDE GROENTEN , bv KOUDE zure rodekool, zuurkool, macaroni en een onbestemde meelbal in de vorm van een aardappel. Wij kregen in de 4 dagen 1x een gehaktbal en een braadworst en de overige dagen brokjes vlees in het formaat honden voer. Bolderman dient zsm een ander, beter hotel te zoeken. Deze reis is top ! Wij beoordelen de diners helaas als verbeterd varkensboeren! Ook de eigenaar en diens vrouw zijn zeer klant onvriendelijk.

Fantastische rondreis

Met enige terughoudendheid boekte ik de rondreis door de schotse highlands en de Orkney eilanden. Een bucketlist reisje voor mijn moeder. Gelijk bij aankomst werd ik aangenaam verrast met een gezellige club medereizigers, een leuke chauffeur/reisleider Patrick. Hij vertelde interessante feitjes en deed op een leuke manier mee binnen de groep en ook de dieetwensen werden goed opgepakt. Dankzij Patrick hebben we met de groep ook het Noorderlicht gezien. Mijn moeder heeft genoten van deze reis en daarmee ik ook. Een betere groep en reisleider kon ik me niet wensen. Zelfs het laatste hotel kon de reis niet meer verpesten.

Verwachting uitgekomen: prima!

Geweldige Byzantijnse reis met uitmuntende chauffeur Berat. Een visitekaartje voor Bolderman. Het zijn toch bijzondere landen waar je niet even naar toe gaat. Heel veel cultuur en geschiedenis. Vooral de gids bij Ohrid was geweldig! Had graag een 10 gegeven, maar door slecht hotel in Zagreb een puntje minder. Adviseer een ander hotel te zoeken. Was de 1e keer met Bolderman en gaan zeker weer. Groetjes Ronald

Reisleider maakte iedere dag weer groots!

Rondreis Bournemouth UK. Hotel was gedateerd, wat ook wel weer gezellige charme had. Het was schoon en heeft vriendelijk personeel. Reisleider Patrick was enthousiast en wist met humor onvoorstelbaar veel te vertellen. Daarbij een stevige dosis humor. Hij wist een fijne sfeer te creeren waarbij rustig reizen, plezier hebben en leerzaam samen gingen. Wat een multi-talent! Een leuke reis met dagelijks een afwisseling van bezienswaardigheden. Steeds werden meer opties genoemd, de korte rustige route of de wat meer avontuurlijke wandeling, passend voor iedereen. Leuke gezellige groep.

slecht

zeer slecht geregeld, onze rondreis door schotland. Autistische, zwijgzame,chauffeur was ook "gids". Newver nooit niet meer met Bolderman als die denkt zaken zo te moeten regelen. 1e hotel voor 3 dagen was een ramp. vies..gewoon Geen ruimte om je koffer uit te pakken

Prachtige reis en juist mede door de chauffeur

Wij hadden met vrienden de rondreis door Schotland geboekt, onze eerste busreis. Heel benieuwd wat er te gebeuren stond. Op één van de avonden ( in Aberdeen) kwam de voor ons heel plezierige en prettige chauffeur ( we noemen hem maar even ‘ Patrick Bolderman’ !) enthousiast op de aanwezigen af ‘ met de mededeling dat er Noorderlicht zou zijn. De hele club op een holletje naar buiten en samen naar het Noorderlicht kunnen kijken. Dit zullen we niet gauw vergeten. Verder was de reis ook keurig verzorgd en goed begeleid. We gaan vast nog wel weer eens op pad.

Fantastisch Zuid Afrika 16 daagse rondreis

Allereerst dank aan Herman (fantastisch, zeer goede reisleider) en Selwin onze zeer goede en vriendelijke chauffeur. Van begin, ophalen vliegveld, tot aan security alle aandacht van Herman! Druk programma, maar toch in alle rust alles kunnen zien, van Johannesburg, Krugerpark, Swaziland, Tafelberg,Kaapstad en alles op deze route gezien en meegemaakt! Zuid Afrika Herman en Selwin helemaal top!! Dankie !!!

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.