Super leuk ervaren

Nooit met een bus reis gereisd maar dat was heel gezellig een leuke ervaring De hotels waren schoon de ene iets meer ruimte Ontbijt was super maar koud eten serveren was minder als afsluiting eten in Duitsland was heel uitgebreid en de eind bestemming thuis was ook heel lekker Ons reis en bus buschauffeur was super mooie plekjes gezien

Prima vakantie en alles tot in de puntjes geregeld.

Geweldige vakantie gehad. Alles was prima geregeld en een vakbekwame chauffeur die heel veel wist te vertellen. Zeker een aanrader.

Goede prijs kwaliteit verhouding

We reizen al jaren met bolderman, buitenlandse en binnenlandse, korte en lange vakanties. Goed verzorgd en ze doen wat ze beloven.

Super gezellige interessante reis

Rondreis ierland gedaan, zoveel gezien, heerlijk gegeten, aanrader!

Geweldig mooie reizen, met interessante excursie en dát ook nog eens tegen betaalbare prijzen!

Ik ga al vele jaren mee met excursiereizen van Bolderman. Altijd zijn de reizen goed georganiseerd, met goede en vriendelijke chauffeurs, interessante excursies en leuke extraatjes, tegen prijzen die kunnen concurreren met andere organisaties!

Goed georganiseerde reis.

Ondanks dat de chauffeur voor het eerst deze reis deed, heeft hij er voor de gasten een mooie reis van gemaakt. Prima hotel, leuke excursies en gezellige plaatsen bezocht. Zeker de moeite waard.

Over het algemeen erg tevreden

Bolderman heeft geweldige reizen voor een leuke prijs. Ik heb dan over de meeste van mijn reizen niks te klagen op eentje na. Maar dan is Bolderman ineens een slechte reisorganisatie want ze zijn heel goed in negeren in plaats van naar je te luisteren. De door hun geboden oplossing is zo minimaal, ze bieden je 25 euro te besteden bij een volgende reis, aan.

Mooi maar erg vermoeiend

Het was een mooie reis, maar door het maken van erg veel kilometers, is het best vermoeiend. Wel goede hotels gehad.

Meerdere reizen gehad en altijd tot volle tevredenheid

Voor weinig geld een fantastische vakantie

Erg mooie reis in goed gezelschap, prima chauffeur Tobian en een aangenaam hotel.

Vooral de obers waren een aangename verrassing. Mooie omgeving! Ik wil nog een keer terug, want veel excursies waren eigenlijk wat te kort.

Heerlijk genoten

Reisde met Bolderman tot nu toe naar Kroatië en Schotland (Trossachs). Veel gezien, leuke reisgenoten. Nog belangrijker misschien, prima chauffeurs reisleiders (Ilse en Tobian). Hotels redelijk tot goed. Op naar de volgende, twijfel tussen Zwitserland en Ierland.

niet goed

Wijn hebben de 4 mooiste steden van België gedaan.Wat ons tegenviel,was het Ibis hotel in Sint-Nicolaas.Hier was n.l geen Diner te verkrijgen s "avonds. Er was ons bij de boeking , niet meegedeeld dat deze reis geen optie was voor mindervalide mensen.Wij zijn beide 74 jaar , en maken beide gebruik van een rollator.Dit is i.v.m. de zeer slechte wegen in de steden en de vele trappen ,bijna onmogelijk te doen. Dus vooraf in de brochures even aangeven Bolderman. Wel hadden we een SUPERCHAUFFEUR met name PAUL.

gewoon een leuke ervaring

t is een bus reis t is een keuze t is een erg leuke ervaring

grandioos!!!

99,5 % altijd goed

Een fantastische vakantie !

Begin september hebben mijn man en ik de 8-daagse reis naar Kirchberg-Zuid Tirol gemaakt. Dit was onze 3e keer met Bolderman. Wat hebben we weer genoten, mede dankzij onze goede chauffeur/reisleider Eddy. Kirchberg is een leuk, gezellig dorpje waar je in de omgeving heerlijk kunt wandelen. Hotel Rösslwirt is ook helemaal prima. Vriendelijk personeel, we hadden een goede kamer met lekkere bedden en het ontbijt en diner waren prima verzorgd. De excursies waren prachtig met als hoogtepunt het bezoek aan de Grossglockner, Salzburg (wat een mooie stad) en Krimmler watervallen. Dus al met al hebben we een fantastische vakantie gehad !

Goed georganiseerde reis naar Luxemburg waarbij veel moois te zien was!

Op deze 4-daagse reis naar Luxemburg zijn we op de heenweg gestopt in Namen en Dinant, 2e dag bezoek aan Trier, 3e dag bezoek aan Luxemburg stad en op de terugreis Vianden. Veel moois gezien in korte tijd, je zit in een comfortabele bus met een goede en in ons geval behulpzame, leuke chauffeur. Zeker een aanrader!

Fantastisch

Een geweldige reis in Noord Duitsland op Rugen. Onder leiding van de allerbeste gids Steven. Weet veel te vertellen , is humoristisch en zorgzaam. Bolderman moet zuinig zijn op dit soort personeel , maar ook luisteren naar hen als er signalen vanuit de gasten komen. Belangrijk om jullie naam hoog te houden. Tot nu toe zijn alle reizen ons heel goed bevallen, maar horen ook andere verhalen. Weet dat het lastig is qua personeel , mede daarom zuinig zijn op de huidige chauffeurs/reisleider. Dan maar minder vaak reizen aanbieden. Ga voor kwaliteit !!! Fam. Delfgou

Geloof niet wat er in de folder staat.

Net terug van een 10-daagse rondreis Schotland, Isle of Mull en Engeland. Enthousiast gemaakt voor deze reis door de folder, zijn we meerdere keren teleurgesteld. Er wordt gesuggereerd dat je veel dingen kan zien en bezoeken, maar vaak rijd je er alleen maar langs zonder te stoppen. De chauffeur heeft totaal geen interesse in de passagiers en doet alleen het hoog nodige. Absoluut geen reisleider. Hij rijdt soms onverantwoord hard zonder voldoende afstand te houden van zijn voorganger. We hebben dus ook Loch Lomond flitsend voorbij zien komen. En zo ging het de hele reis. We hadden graag meer informatie gehad over waar we langs reden. Van de hotels en het eten verwachtten we niet al te veel voor de prijs, maar dat alles is ons behoorlijk meegevallen. Het eerste hotel was niet schoon, de andere wel. 4 nachten in het hotel in Engeland in een slecht bed geslapen. Het eten was soms goed tot soms matig. Onze eerste busreis, maar voor ons niet nog een keer.

Leuke reis 4-daagse Parijs

Hotel Campanile Argenteuil 3* is beneden peil.Zeer slecht Hotel dat is de enige smet op onze reis.De buschauffeur Maayke is zeer bekwaam en klantvriendelijk.Toppertje.Toch zou ik deze reis weer maken maar dan Hotel anders

Een ervaring om niet gauw te vergeten.

Een bijzondere mooie reis met heel veel hoogtepunten.

Indrukwekkende reis

We hebben een hele fijne reis gehad, mede doordat we zo'n fijne chauffeur hadden. Hij wist ons ontzettend veel te vertellen over alle plaatsen waar we kwamen.

We zijn nu meerdere keren met "effeweg" mee geweest en altijd goed bevallen. Volgende reis alweer geboekt. In Juli naar Barcelona/Andorra. Wellicht in april ook nog een reisje.

hotel goed maar slechte wifi en geen rookmelders boven. goed eten

kwaliteit voor een goede prijs

al heel veel mooie reizen mogen maken met bolderman en met een goede reisleider/ chauffeur

Altijd geweldig de hele organisatie en het reisgezelschap zoveel lachen en lol.

Zeer goed. Goed geregeld alles. Goeie hotels. Altijd leuk reisgezelschap. Deskundigheid van chauffeur. De prijs van je reis. Ga zo door ik ga heel graag met jullie op vakantie.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.