De reis naar Krakau

De reis Krakau was goed we zijn van 26-08 tot 02-09 2023 er geweest alleen de chauffeur Boy moet je meteen zijn ontslag geven dat is een hele nare man hij vertelt niks,moet toch ook gids zijn weet schijnbaar niks en zet mensen op de zwarte lijst en hij maakt zelf excursies waar hij minstens 15 euro per persoon aan overhoud en we hadden een slechte bus was erg krap we hopen dat u er iets mee doet en hem nooit meer met een groep op pad stuurt. We gaan 21 oktober naar Tossa de Mar hopen dat het mee gaat vallen. Frans en Marianne van Vugt

Hele mooie reis. Genoten.

Deze reis is fantastisch, er is zoveel moois te zien. Een prachtig hotel, lieve mensen en een rustgevende omgeving bij het hotel. Natuur zo mooi en overweldigend. De Dolomieten is mijn favoriete excursie. En zeker als je een hele goede chauffeur hebt, die je veilig overal naar toebrengt. Die zijn gasten belangrijk vindt, durft af te wijken van de snelwegen en zijn gasten zoveel meer laat zien. Dank je wel Ben, je doet jouw werk op een hele mooie manier en je ziet aan je dat je het met plezier doet. Het is alleen jammer, dat je nogal wat mankementen had aan de bus, kapotte veiligheidsgordel, koelkast die kapot was bij 40 graden en zo waren er nog wat dingen. Heel vervelend voor jou, want de klachten komen bij jou terecht. Ik vind dat Bolderman de bussen beter moet controleren, want zij huren de bussen in. En zijn adverteren met luxe touringcars. Dat moeten ze dan ook nakomen.

Busreis Berlijn

De busreis afgelopen dagen naar en in Berlijn was mooi, warm en heel gezellig, veel monumenten gezien, rondgereden en gelopen in Oost en West-Berlijn. Indrukwekkend om restanten van de muur te zien, en de verhalen die erbij horen. Gids Gerrit wist veel te vertellen over Berlijn. Excursies rondvaart en avondtour zijn zeker de moeite waard. Onze chauffeur en reisleider Patrick is echt een topper, hij geeft goede uitleg, is gezellig en geduldig. Wij hebben ons goed vermaakt en hadden leuke mensen in de bus. De dubbeldekker is echt een luxe bus. Tot de volgende keer!

Een prachtige reis.

Op 1 mei jl een mooie reis naar Corsica en Sardinië gemaakt. We hebben veel gezien en dank zij het mooie weer en chauffeur/reisleider Sebas en een gezellige groep kon de reis niet meer stuk. Als extra kregen we op de heenreis nog uitgebreid de tijd om in Avignon rond te lopen alvorens de nachtboot naar Corsica te nemen. Alleen dit is al weer een leuke ervaring. Verder veel gezien op de 2 eilanden met 2 keer een verrassende lunch van onze gids en later een hele speciale herderslunch. Op de laatste avond zaten we in een hotel zonder restaurant en mochten we naar het nabijgelegen wokrestaurant. Wel kwamen er door de diverse excursies een 100 euro pp extra bij.

geweldige reis

Wij hebben de 12 daagse ris Klassiek Italië gedaan Het is een prachtige reis maar wel heel vermoeiend.. Je ziet wel ontzettend veel. Topchauffeur die goede uitleg over alles geeft. De hotels zijn over het algemeen goed..de één wat beter als de ander en dat geldt ook voor het eten. Minpunt is het diner in Rome dat je voor de avondtour gaat doen. Dit zit bij het pluspakket in maar is echt slecht en het personeel heel erg onvriendelijk. Het overnachtingsadres op de terug weg is qua eten en kamers goed maar personeel zo onvriendelijk .bijna bij het onbeschofte af. Uitzondering is de mevrouw die bij het ontbijt staat.

Fantastisch

We hadden een leuke groep , chauffeur Patrick is een super chauffeur en reisleider. Er was 1 klein dingetje met een oudere dame, maar dat is perfect opgelost door Patrick, alleen maar complimenten. Echt hele mooie reis geweest, totaal geen spijt van gehad.

Hele mooie reis en een hardstikke fijne en leuke chauffeuse waarbij je je echt op je gemak voelde en ons ook prima wist te entertainen.

Fijne ervaring!!

Wij habben de 10 daagse excursiereis naar Magisch Marroko koningssteden en Atlasgebergte. Alles was perfect geregeld van luchthaven tot de busreis. Wij hadden als reisleider Anwar die ons mooie verhalen heeft verteld (en laten zien)over de Marokkaanse cultuur en het land. Anwar is een vriendelijke sociale behulpzame reisleider die ons in de medina's geen minuut uit het oog verloor. We hadden mooie hotels (meerdere overnachtingen) maar ook mindere hotels waar we gelukkig maar 1 overnachting hadden. Wij hebben in 1 woord genoten van deze mooie vlieg/busreis!!!

De reis was qua tijden niet goed georganiseerd

Van de 7 nachten, 5 in een hotel die gedomineerd werd door asielzoekers Bolderman vond het niet nodig hierop te reageren.

Fantastische reis gehad naar Wenen en Wienerwald

Voor ons de eerste keer met een busreis mee van Bolderman 8 dagen naar Wenen en het Wienerwald, Chauffeur Peter is een vakman, een goede chauffeur maar ook een uitstekende gastheer, die je alle zorgen uit handen nam, niets was hem teveel. Goede hotels, heerlijk eten, mooie bezienswaardigheden/excursies en een gezellige groep medereizigers droegen bij aan een fantastische vakantie. Een opmerking wellicht: we waren graag van te voren op de hoogte geweest van het ruilen van plaatsen in de bus vanwege wagenziekte. Nu i.o.m andere reizigers oplossing gezocht. We gaan beslist nog een keer mee!

Vroeg boeken geeft teleurstellingen

Vanuit Eemshaven met met boot naar Noorwegen een grote flop. Enkele weken na onze boeking in Januari werden de opstapplaatsen aangepast. Wij stappen altijd in Oegstgeest op de bus en dat stond in Januari ook aangegeven als opstapplaats. Boot mocht enkele weken na boeking niet meer uit Eemshaven vertrekken maar uit Beverwijk, hierna werd het Duitsland. Na vele emails van ons uit om website goed aan te passen gebeurde dit niet. Nu in augustus vlak voor vertrek telefonisch contact gehad met Bolderman waarin wij te horen kregen toch in Oegstgeest te kunnen opstappen. Na verificatie van ons uit bleek dit niet de goede informatie te zijn. Hebben nu een hotel een dag voor vertrek in Uden geboekt om op tijd 11 september om 07.30 uur in Zeeland te zijn om te beginnen aan een reis vol nu helaas veel frustratie

Geweldige reis 12 dagen Barcelona/ Andorra

Het was een super mooie reis. In Tossa de Mar en Andorra mooie en goede hotels . Heel veel gezien en ook nog genoeg vrije tijd gehad . Chauffeur Gert is een topper .

Geweldige reis en top chauffeur!

Mooie reis gemaakt naar Italië, het Garda meer. Veel moois gezien ,leuke mensen in de bus en een leuke chauffeur Mike. Beide best bepalend voor je reis. Mike rijdt ook nog is prima en je kon rustig een dutje doen. Alles was in orde in de bus ,de koffie ,de soep,het koude drinken. Hotel Royal,gedateerd maar schoon met een mooi zwembad. Bolderman is een prima reisorganisatie!

5 dagen Zwarte woud en Titisee 31/7 - 4/8

GEEN goede ervaring met Bolderman. Het hotel dat staat vermeld in de reisgids is NIET het hotel waar we verbleven. Ik heb dit voor de reis gemeld, kreeg een vaag antwoord op mijn email. Mijn vermoeden werd bevestigd, het was een zeer gedateerd hotel. Kamer ook zeer gedateerd en niet schoon. Na melding bij eigenaar werd er niets mee gedaan. Op de 1ste avond was het eten zo slecht, dat we de dagen erna elders zijn gaan eten. Er is hier sprake van MISLEIDING!!! een mooi hotel met goede revieuws in de gids vermelden en de reizigers in een oud hotel met slechte revieuws laten verblijven. Bolderman , het vertrouwen in uw organisatie is weg Heel jammer!!!, want de excursies waren mooi en chauffeur John was OK!!!

Madeira is heel mooi

Madeira was een hele mooie reis. Hotel was voortreffelijk en de Nederlandse gids goed in uitleg en kon interessant vertellen. Al met al een prachtige reis.

Prima ervaring.

"Heerlijk zo'n goed verzorgde reis, het enige wat je zelf moet doen is genieten."

Superrr

Voor de eerste keer mee geweest Berlijn Wat was het geweldig Goede Bus Top chauffeur Tom Gepassioneerde gids Bart Prima hotel Zal zeker nog een keer een reis boeken

De busreis door Schotland was fantastisch, maar helaas zonder reisgids.

We hebben een mooie reis gehad door Schotland en de Orkneys. We hadden een goede chauffeur, tevens reisleider. Maar de man vertelde weinig en moest zijn beperkte kennis van Schotland van Wikipedia halen. Ik had liever €200 meer betaald voor een reisgids die het land kent.

Het was de 5e reis met Bolderman en het was fantastisch!!

Leuke reis Marokko.

Een goede reis en veel gezien. Goede gids en chauffeur. Alleen geen tijd om in een winke of bij de soeks om wat te kijken en te kopen.

Goed verzorgd!

Deze keer de Byzantijnse rondreis gemaakt met 5 personen, over het algemeen waren de hotel prima tot uitstekend. De omgeving van diverse landen hartstikke mooi buiten verwachting en niet te vergeten Berat de Chauffeur en uitstekende reisleider. Wacht op 4 september dan gaan we met 6 personen naar Tossa Spanje.

Prijs en kwaliteit bij bolderman in prima verhouding

Ben nu 2 keer alleen mee geweest. Het meest opvallende is dat het perfect georganiseerd is. Van vertrek tot thuiskomen. Genoten!!!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Soms kunnen de overnachtingshotelletjes iets beter, maar och....je bent op doorreis. Tot nu toe prachtige reizen gemaakt, prima geregeld met chauffeurs die het iedereen naar d zin willen maken. Je gaat op vakantie om te genieten !!!! (Niet om te zeuren)

Geweldig !

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Super chauffeur Sven die van alles vertelde en ons buiten het excursieprogramma om nog hele mooie plekjes liet zien. Een gezellig familiehotel midden in het dorp.

Avondeten hotel Royal

Bolderman is een goede organisatie. Onze chauffeur Mike zal er alles aan doen om aan je wensen te voldoen is altijd met de mensen bezig, echter het avondeten is absoluut beneden maats. Het is geen buffet met uitzondering van de salade. Zalm word met ruggengraat en al gebakken en geserveerd. Alle hoofdgerechten zijn niet consistent, daar waar je buurvrouw een lekker stukje vlees heeft is de jouwe hard en niet te eten.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.