Prachtige reis door grootse wondermooie bergwereld!

Prachtige reis met fantastische chauffeur/reisleider, die zijn eigen Zwitserland zeer goed kent en ons gepassioneerd meenam!! Zoveel afwisselend moois gezien, voorzien van kundige en leuke info, overal ruim de tijd om zelf van alles te ondernemen (hele mooie bergwandelingen gemaakt). Prima en flexibel relaxt georganiseerd. Jammer dat je als alleengaande zoveel meer moet betalen en zoveel minder krijgt (kleine kamer zonder balkon, zoals de anderen) , Voelt niet helemaal eerlijk. Misschien vooraf beter vermelden?? Verder niets dan lof!!

Gewoon goed bezocht reizen

Fantastische reis naar Londen

Wij zijn naar Londen geweest met Bolderman. Een super enthousiaste reisleidster/buschauffeur Esmeralda maakte de reis helemaal compleet. Echt super. Ik was samen met mijn zoon, en we hebben van alles genoten. Zoveel gezien en gedaan, helemaal top. Hotel was ook top en ook de stadswandeling georganiseerd door Marie-Louise, zoveel kennis en vrolijkheid, helemaal top, hartstikke leuk. (Stevenage, Holiday Inn, luxe 4* hotel en heerlijk ontbijtbuffet en diner) Vooral complimenten voor Esmeralda, de chauffeur, reisleidster. Veel kennis, superaardig en bovendien superhulpvaardig bij vragen-/problemen. Het was een lange busreis maar dat wisten we van te voren. Superervaring voor ons.

10 dagen Ierland.

Reis, gezelschap en chauffeur, prima voor elkaar. ! Hotels ruim voldoende.

Geweldige reis,veel gezien en ook vrije tijd

Madeira is een prachtig eiland,goede reisleider en fijn hotel,ik heb genoten!

mooie veelzijdige reis naar Maideira gehad

o.a. prima reisleiding, goed hotel en goede afwisselende excursies op dit prachtige bloemeneiland

Na mijn 7e reis met Bolderman naar Oostenrijk nu Galtur . is ook deze reis weer perfect verlopen op 1 puntje Na namelijk:de excursie naar Samnaun c.h. ook deze was zoals vorig jaar een mislukking er was namelijk geen extra bus besteld? Voor deze excursie ivm de bus lengte en hoogte en de vrije dag van de chauffeur jammer verder was het prima. Factuur no 547329

Fantastische reis naar toscane-umbrie-rome met geweldige chauffeur.

Naast de mooie excursies was het hoogtepunt van onze reis de zeer deskundige reisleider Necmi

De reis 4* Hotel Vaya Tirol Pfunds en Bernina Express geweldig, welke wij hebben genoten van 08-07 t/m 15-07 2023 Mooi hotel een geweldige chauffeuse, reisleidster en gastvrouw LINDA, deze was niks teveel. Het gezelschap waar wij mee reisde was ook goed. Al met al wij hebben genoten van deze reis.

Lago Maggiore - prachtige reis

Op 15 juli vertrokken we met Bolderman naar Italië. We hadden een prachtige kamer in hotel Beau Rivage dat aan de boulevard van Baveno ligt. De chauffeur/reisbegeleider heeft veel kennis, vertelde veel en is een meer dan uitstekend chauffeur. De excursies zijn veelzijdig. De overnachtingshotels in de Elzas (Frankrijk) waren net gerenoveerd en hadden prima bedden. Op de vrije dag had de chauffeur een aantal mogelijke uitjes georganiseerd.

Prachtige reis, veel gezien, veel gedaan, top chauffeur(Sebastiaan)

Onze eerste keer met Bolderman… de verwachtingen meer dan waargemaakt. We hebben veel gezien, genoeg vrije tijd gehad. Het enthousiasme van Sebastiaan, onze chauffeur, werkte zeer aanstekelijk. Hij had alles prima voor mekaar…Bolderman-reizen…een aanrader!

buschauffeur/reisleider teleurstellend

Géén servicegerichte chauffeur zónder kennis van de omgeving, excursies en Engeland! Niet betrokken bij zijn groep. Als je hem een vraag stelde kreeg je bot (zoniet onbeschoft) antwoord. Niet altijd verantwoorde rijstijl. Bij Bolderman krijg je een nietszeggend bericht terug, voel je je niet gehoord. Sommerset/Devon is een hele mooie bestemming voor wie van Engeland houdt. Dus volgend jaar zeker naar Engeland maar zeker niet met Bolderman

Geweldige vakantie

Heb erg genoten van alle bezienswaardigheden. Dat was ook de reden van deze vakantie. Het weer zat mee en de gezelligheid ook. De reisleider was goed op de hoogte van alles en wist veel te vertellen. Kortom het was geweldig

Goeie maatschappij

Prima maatschappij om eens mee weg te gaan. Een goed en netjes verzorgd buffet.

Onvergetelijke vakantie

12 dagen Lutago, was een super mooie reis, goed hotel, goed eten ( ontbijt kon beter). Geweldige excursies en een chauffeur waar niets teveel voor was. 1 minpuntje.. in de reisgids stond dat we ook met de cabine baan naar boven zouden gaan, maar die waren begin mei nog niet open, dat hadden jullie beter wel kunnen vermelden, was een teleurstelling voor velen van ons.

Reis voldeed aan mijn verwachtingen.

Een hele mooie rondreis, Heel veel gezien en veel kennis opgedaan over het leven in Andalusië. Genoten van het weer, de reis en ook van de reisgids. Zij droeg ertoe bij dat deze reis heel goed is verlopen. Ze was heel erg enthousiast en heeft ons veel laten zien en horen. De hotels waren redelijk tot goed. Het eten in de hotels was goed op een hotel na. Om alles goed te kunnen zien zijn 10 dagen natuurlijk te weinig, maar dat is bij elke rondreis zo.

Fantastische reis!

Onze reis door Spanje en Portugal werd een feest door de fantatische begeleiding van onze chauffeur, Remco.

Teleurgesteld

Wij zijn met een flex bus op reis gegaan Geen koffie airco niet goed geen muziek achterin stoelleuningen stuk Klacht naar bolderman gestuurd Ligt nog bij directie Jammer was netjes geweest als we daar nog iets over hoorde Verder Hotels en eten prima excursies ook goed Maar het vervoer heeft toch wat aan ons reisgenot gedaan wij zijn dit niet gewent van bolderman En hopen met de volgende reis weer te krijgen wat aan geboden word en wij gewe 't zijn

12 Daagse Busreis Makarska Riviera Dubrovnik 2023

Eind juni tot 7 juli deze reis gemaakt en ik moet zeggen alweer een prachtige reis . We vertrokken vanuit zeeland en s"avonds waren we op onze eerste slaapplaats in DL.De 2de nacht in Zagreb en de daarop volgende 7 nachten in Neum .En wat een mooie plek maar je moet het even goed verkennen je komt bij het dak op etage 8 bij de receptie en daaronder de andere lagen met kamers en op 2 het restaurant en op 0 de boulevard . Maar wat heel bijzonder was dat we weer een super chauffeur hadden Onze Gjevat hij kon prachtig vertellen onderweg als erwatwas natuurlijk en hij beheerste 6 talen en was goed voorbereid en heeft ons elke keer bij gepraat de laatste 10 km voor hotel zodat we goed de dag indeling voor de volgende dag wisten. Veel boottochten gemaakt naar eilanden Hvar en Brac . Stadje Ston daarna Markaska .Prachtig toen eiland Korcula en zondag vrije dag daarna Mostar Dubrovnik en boot, daarna richting hotel Zagreb voor terugreis maar eerst naar Plitvice meren met een heerlijke lunch.Maar zo gaaf en dan zijn er toch een paar dingen die men zal vinden van deze reis maar we gingen vroeg op rond 6 en half 7 heerlijk en vroeg naar bed tussen 9 en half 10 . Omdat je 6 landen door reist en dat is wat je zelf kiest . Het eten in Neum was niet een hoogstandje maar elke dag andere soep afwisselende gerechten en kleine gebakjes meestal 4 soorten . Alleen het hotel in Zagreb was niet echt fijn een bad waar je in moet klimmen maar met 2 nieuwe knieen ging ook dat maar het eten was niet echt fijn.Maar we hebben als reis het laatste dit hotel bezocht omdat Bolderman gekozen heeft voor ander hotel.Dus niets te mopperen wij zijn al blij met de reis de bus de chauffeur . Wel gingen we de 7 dagen Neum elke dag door de douane Heen en terug bij elkaar per dag bijna 45 /50min Top vakantie alweer met bolderman onze 4de . Volgend jaar weer een andere reis.

Reis Pfunds 1 juli 2023 zeer goed

Wij vertrokken op1 juli 2023 naar Pfunds in Oostenrijk. Wij logeerden in het Vaya hotel . Het vroegere hotel Tirol wat recent volledig is geronoveerd . Het hotel heeft kamers in diverse afmetingen . Wij verbleven aan de voorzijde in een ruime kamer. Zowel het ontbijt (ruime keuze )als diner (keuze uit vis ,vlees of vegetarisch )waren zeer goed. De excursies zijn mooi en mede door de indeling van wanneer waar naar toe te wijzigen dan ook zeer geslaagd. Kortom een reis die u met een gerust hart kan boeken .

Onvergetelijke ervaring in negatieve zin van het woord

Met bolderman 10 dagen naar Schotland en de Orkney eilanden geweest. Jammer genoeg met een chauffeur die geen ervaring had met Schotland en groepsreizen. Gevolg lange ritten in de bus, op wegen komen die niet geschikt waren voor de bus, gemiste lunches, te weinig sanitaire stops, niks gezien van loch Ness, weinig tijd bij Smoo cave. Geen informatie over het land. matige hotels. Idee dat men in de bus minder beenruimte had dan normaal. In de brochure belooft Bolderman dat onze vakantie een onvergetelijke ervaring moet zijn en dat ze zorgen dat de reis tot in de puntjes is verzorgd qua kwaliteit, service en veiligheid. Tijdens de goed verzorgde reis worden we begeleid door een reisleider die tevens de chauffeur is die allemaal worden getraind en jaarlijks geïnstrueerd. Aan instructie en training heeft het bij onze chauffeur ontbroken met alle gevolgen van dan. Nu maar hopen dat Bolderman met een gepaste vergoeding komt op onze klacht

Goed verzorgde reis

Fijne reis gehad met goede en vriendelijke buschauffeur. Alles goed geregeld en alles volgens reisplan gelopen. In een heerlijk hotel gezeten die goed school was en genoeg faciliteiten in de buurt had. Fantastische vakantie gehad, en zeker voor herhaling vatbaar! (reis 10 dagen Barcelona en omgeving)

Schotland en Orkneys waren prachtig maar Bolderman bleef ernstig in gebreken

Teleurstellende reis met een onervaren chauffeur die nog nooit in Schotland was geweest. Regelmatig de weg kwijt en daardoor soms zeer lange reisdagen. Bij vertrek naar de ferry, ruim 400 km te rijden, een uur door Aberdeen gezworven en daardoor geen koffie of lunchpauze maar een broodje bij een tankstation halen en in de bus opeten. Twee van de drie hotels slecht, m.n het Britannia Hotel in Aberdeen. Grauw, vervallen gebouw. Niet geventileerde eetzaal met drie busgezelschappen dus benauwd, opgepropt met zoveel mogelijk mensen aan 1 tafel. Eten was daar gelukkig wel goed. Bolderman beloofd een ervaren chauffeur/reisleider maar die kregen wij dus niet. Dan samen met de slechte hotels zullen wij niet meer voor Bolderman kiezen.

Geweldige vakantie gehad.

We hebben de reis wild Atlantis way gedaan. We hebben een geweldige vakantie gehad,mede door onze chauffeuse Marleen. Wat een geweldige chauffeuse,reisleidster en gastvrouw is dat.Groet Gerard en Marion

Onze 9de reis met Bolderman en de 1ste die echt onder de maat was

10 dagen Rondreis Schotse Hooglanden en Orkney-eilanden met een chauffer, die geen ervaring had met dit soort reizen, nog nooit in Schotland was geweest en qua planning, organisatie en communicatie zeer te kort schoot. Wel een leuke en vrolijke man. Verder, behoudens de ferry, hotels die op verschillende terreinen, zoals en/of eten, hygiëne, geen lift, kamers, onder de maat zijn. Het hotel in Lybster was het minst; 's avonds vantevoren al je eetwensen opgeven, zelfs of je iets warms bij het ontbijt wilde en een keer macaroni zonder vlees en zelfs spaghetti zonder vlees en zonder kaas! Naast de ferry nog twee positieve punten. Leuke groep en prachtig land.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.