Ondermaats

Reis en reisleider (David) was top. Hotels waren onder de maat. Met een negatieve uitschieter hey Trouville hotel in Bournemouth. Helaas het hotel waar wij 5(!) nachten verbleven. Alles was slecht: Kamers werden niet gedaan. Eten was ronduit slecht. Niet te eten zelfs. Lift kapot. Sauna gesloten etc. Bolderman onwaardig.

Reis is prima maar

Hotelervaring in Aschau Vaya hotel . Klantvriendelijkheid echt slecht. Werden met 50 man in een hok gestopt om te eten . Tafels met kruip door sluip door. In 1 woord een ramp . Is echt zonde want kwaliteit eten is perfect zoals de rest van het hotel.

Super mooie reis

Prachtig land, gevarieerde reis.

Nooit meer

15 dagen naar Andalusië, vertrek met bus zonder airco ( hoe verzin je het) . ‘s nachts in Frankrijk andere bus gebracht een dubbeldekker maar met groot gezelschap 2 stoelen naast elkaar / gangpad en een rij van 1 stoel . Tot het einde gezeur waar je moest zitten. Prima chauffeur, maar geen reisleider ( was voor hem de eerste keer). Andalusië was prachtig, veel gezien. En overnachten soms op industrieterrein waar niks te doen is en in Madrid 2 nachten en gaat de bar pas om 19.00 open.

Zo heel erg waar voor mn geld

Met Mike naar Garda, Verona en Venetië!!! Wat n topchauffeur en mooie reis!!! Wat weet hij veel, rijdt onwijs veilig en een groot hart voor de reizigers!!!! Ik zeg altijd Mike!!!!

Mooie reizen en goed georganiseerd reisbureau

Geweldig leuke excursies lieve chauffeurs sfeer is gewoon erg leuk je komt altijd leuke mensen tegen wat wil je nog meer

Super geweldig chauffeur Marleen de reisgenoten Ierland

Wat een fantastische reis. Marleen de chauffeur hou haar in ere wat een topper. De reisgenoten hele leuke groep. Vroeg op laat terug maar dan zie je ook wat maar dat weet je van te voren als je de reviews leest. Wat is Ierland prachtig. De hotels waren ook prima en ook het eten in de hotels. Volgende busreis word weer met Bolderman.

Fijne reizen

Onze ervaring met Boldermanreizen is goed. Sommige reizen zijn fantastisch zoals Spanje /Andalusie en Sicilie Amalfiekust en Sorrento. Onze laatste reis Spanje/Portugal staat ook in onze top 5 . Een mooie combinatie van natuur en cultuur trekt ons het meest en daar voldeed onze laatste reis ook zeker aan . Omdat wij niet al te hoge eisen stellen aan de hotels vinden wij schoon en een smakelijke maaltijd het belangrijkste. Ook de ruimte voor eigen inbreng tijdens de reizen is prettig te noemen. Al met al reizen wij graag met Bolderman

waar voor je geld

Wij hadden in Londen een goed hotel. Zijn daar meerdere keren geweest. Goede chauffeur en alles goed verzorgd. De reis zou best een dag langer kunnen zijn ivm met de reistijden bijv. van hotel naar centrum

Fijne busreizen!!!

Wij gaan in juni 2024 voor de 7e x met Bolderman op reis, alle reizen die we tot nog toe hebben gedaan waren echt goed! Van de bus, chauffeur, tussenstop hotels, hotels op locatie, ontbijt en diners allemaal goed verzorgd. We zijn begonnen bij Berlijn daarna kerst reis Wenen, Schotland, Marokko, Wintersfeerreis Zwitserland en deze maand voor de 2x Spanje (Peñiscolla en Andalusië) alle reizen hebben mooie excursies.

Vermoeiend maar onvergetelijk!

10-daagse reis door een mooi gedeelte van Toscane en Umbrie, Rome kun je als extra bijkopen, met een prima chauffeur aan het stuur. Rome en Florence, om nooit te vergeten maar de kleinere steden zijn zeker zo mooi, daar kun je lekker dwalen zonder de grote drukte van de grotere steden. Het hotel is gedateerd maar wel super vriendelijk personeel, dat maakt veel goed. Chianciano therme zelf heeft niet zoveel te bieden.

3 landen in 12 dagen dat is een mooi avontuur

Wij zijn met 40 andere mazelaars naar Engeland, Ierland, Schotland geweest. Een mooie gebalanceerde reis met natuur , cultuur en geschiedenis. 3 landen in één reis dat betekend een ontdekkingsreis en geen vakantie. De dagen zijn soms lang maar je ziet dan ook wel veel. De hotels waren naar onze verwachting en de maaltijden waren goed en voldoende. De chauffeur c.q. reisleider was van topklasse. Zo een wil je iedere reis wel als gids hebben. De verhalen, hier en daar aangedikt met de nodige humor, klopten met de informatie van de externe gidsen. Ook het professionele rijgedrag heeft mijn goedkeuring. Duidelijk aangeven wat je wil en als de ruimte daar is, ook de medeweggebruikers die meer haast hebben of ook professioneel onderweg zijn even de ruimte geven om in te halen. Al met al een reis om van te genieten.

Heerlijke vakantie!

Samen met mijn vader ben ik net terug van een hele fijne week in Vaya Hotel Aschau in het Zillertal Oostenrijk! Een super hotel, prachtige kamer en prima eten! René was een fijne chauffeur die het programma hier en daar iets heeft aangepast, maar juist heel fijn dat hij dat heeft gedaan! Nog een extra kwaliteit, hij is erg muzikaal en daar mochten wij van meegenieten! We hebben veel gezien en ontzettend genoten, het was een heerlijke week!

Vermoeiend

Wat we gezien hebben met onze reis naar Florence, Rome en Venetië was prima maar.... zeer vermoeiend. Elke dag om half 6 van bed om naar de dagtrip te gaan. Logistiek gezien klopte er niets van. Urenlang in de bus naar de bestemming en weer terug. Geldkwestie? Hotels waren niet optimaal op 1 na. Prikmuggen op kamer, losse wc brillen, te kleine douches etc. Eten was redelijk en onze chauffeur Yannick was in éęn woord top! We hadden bij elkaar 4500 kilometer gereden. Na de reis dagenlang op bed gelegen om bij te komen. Dit nooit meer.

Fantastisch mede door chauffeur Mike

Net terug van een 10 daagse reis aan het Gardameer. Chauffeur Mike had nog een aanvulling op het Bolderman pluspakket en deze was het zeker waard. Met een woord top, wat deze chauffeur doet hij is een echte reisleider. Het hotel was gedateerd en het eten matig vandaar 4 i.p.v. 5 sterren.

Teleurstellend programma … teveel uren in de bus

Wij gingen met een bevriend echtpaar naar Schotland; een 8-daagse vlieg-/busreis. De natuur in Schotland is prachtig! Wat wij echter zéér teleurstellend vonden was dat wij vrijwel elke dag urenlang in de bus zaten om daarvoor ‘beloond’ te worden met bijv. een kasteel of een soort winkelcentrum waar je snel op uitgekeken was. Bovendien een reisleider die weliswaar vriendelijk was maar absoluut geen leider, hetgeen helaas soms nodig is in een groep van 46 personen. Dit leidde menigmaal tot frustratie in de groep en voor ‘onze mannen’ zelfs tot het mislopen van een excursie naar de Oban distilleerderij. Qua informatie-voorziening voegde hij weinig toe. Het hotel bood een schitterend uitzicht over Loch Awe, maar lag dusdanig afgelegen dat dat waarschijnlijk de lange reistijden verklaarde. Het personeel was fantastisch en het eten was goed … wel heel snel ivm grote gezelschappen. Geen tijd om rustig te tafelen. De 2 chauffeurs waren uitstekend!

Verschillende minpunten

Onze reis naar de Italiaanse Bloemen Riviera was een nieuwe reis, en er zijn zeker enkele minpunten te benoemen. Ten eerste was het diner in ons hotel beneden peil, men kon kiezen uit 2 menu's maar de hoeveelheid was minimaal en heel sober, ik denk dat de meeste mensen geen probleem hebben om wat extra te betalen als zij daarvoor een lekker diner krijgen. De excursie naar Portofino stond niet in verhouding tot de reistijd, 2,5 uur heen en 2,5 terug om 2 uur in Portofino te zijn. De laatste dag waren wij vrij, men had beter de excursie naar Nice op die dag kunnen plannen aangezien de vlucht naar huis pas s,avonds was, nu was het een verloren dag ,en de mensen in hotel wachten om te vertrekken naar Nice. De reisleider Remco was aardig en behulpzaam. Hotel stond op een heuvel en sommige mensen hadden moeite met heuvel en trappen.

Mooie gevarieerde reis

Mijn man en ik kijken terug op een mooie reis Schotland en het eiland Bute. We hadden een deskundige chauffeur Marcel, die ons veel informatie gaf over de geschiedenis en de bevolking.Mooie excursies, goede begeleiding,

Mooi maar wel teleurgesteld

Gisteren terug van Zwitserland meiringen Buschauffeur Steven dikke 10! Heerlijke ongenuanceerde Humor , gezellig veilig , en weet veel! Helaas zouden wij naast elkaar komen met 3 kamers maar mijn zoon werd 2 etages hoger in vreselijk vies oud kamertje gezet! Hij ging met tegenzin daar slapen.. Bolderman had achter zijn naam vergeten te zetten dat hij bij mij hoorde, ze ontkennen dit maar de chauffeur heeft het mij zelf bevestigd! Erg jammer aangezien dit onze allerlaatste vakantie als volledig gezin was Bolderman schuift het op hotel af, maar die wisten van niks. Wel mooie excursies gehad,, maar pas op er komt nog zeker €350,- op bij als je dit wilt meemaken! De jungfraujoch in 1 woord verschrikkelijk €160pp, alleen de gondel was wel leuk,verder ga je omhoog in dichte metro, je ziet dus niks, om vervolgens in een gebouw gepropt te worden met allemaal Aziaten en Indiërs… om vervolgens op een heel klein stukje sneeuw even naar buiten te mogen,in een lift gepropt worden omhoog , stinkt erg naar eten(Indiërs) het geld niet waard, gletsjers was ook nog eens gesloten! Weggegooid geld! Hotel eten matig( IKEA eten) weinig groente , niet zelf kunnen kiezen, nog nooit meegemaakt bij Bolderman! Personeel wel erg aardig, ligging hotel prachtig, veel wandelroutes achter hotel Sauvage ! Ierse pub onder hotel geweldig !zwitserland is erg duur neem dikke portemonnee mee Verloopstekker niet nodig, platte stekkers Nederland passen gewoon! Handig als Bolderman dit ook aangeeft in brochure,ik had voor niks overloopstekkers meegenomen!, want ze wisten het niet op kantoor! Terwijl er elke week een chauffeur heen gaat, beetje vreemd. Stadje meiringen leuk klein en rustig!

Fijne reis voor een mooie prijs

Onze 1 ervaring met Bolderman , reis naar Toscane Umbrië en Rome in een woord fantastisch. Alle lof naar chauffeur Roy ( Jane niet slapen )die ons veel wist te vertellen over de omgeving. Hij deed dit met veel passie en dat kon je merken. Hotel was goed, eten was goed ( 4 gangen in avond)en veel en een leuke bar. Wij hebben geboft met een leuke groep in de bus en daardoor ook veel samen opgetrokken. Ook de excursies waren goed , minpuntje Jan / Florence. Voor de rest kunnen wij alleen maar zeggen voor herhaling vatbaar, bedankt Roy en Bolderman.

Toscane: Florence, Pisa en Elba 8-4-2024

Geweldige reis gehad ,veel gezien was overweldigend . Zeer goed chauffeur c.q. reisleider wist heel veel vertellen over wat er ging gebeuren. Er was zoveel en zo mooi dat je de reis zelf moet ervaren . Carrara was een belevenis op zich zelf . Verder ook goed gezelschap ,gezellig en fijn om mee om te gaan . We kijken er al naar uit naar onze volgende reis met Bolderman , dat wordt Griekenland met de bus

Fantastische excursiereis, Rome, Florence en Venetie.

Dit was voor ons de eerste busreis, en dan met Bolderman. In een woord geweldig, zowel de bus, de chauffeur en ook het reisgezelschap. Onze chauffeur/reisleider Yannick, was geweldig.(een geknipte gast voor dit vak), jong, rustig, en zeer ervaren. Alles was perfect geregeld, tot op de minuut. Wij hebben zeer genoten van deze eerste reis, en is onvergetelijk geworden. Vandaar dat de volgende reis alweer geboekt staat.

ervaring reis ardennen-luxemburg datum 22-04-2024

Wij hebben een geweldige reis gehad. Jammer dat er heel veel winkels en restaurants in de maand april gesloten zijn. Maar mede door onze buschauffeur/reisleider Wouter Pastoor en zijn enthousiaste inbreng maakte deze reis helemaal compleet. Voor de volgende reis hopen wij weer op Wouter Pastoor als buschauffeur en reisleider.

Fantastisch

Wij zijn net terug van de 11 dagen vlieg-bus rondreis Klassiek Griekenland. Athina, de reisleidster was zeer kundig. Zij was zorgzaam, attent, professioneel. En sprak goed Nederlands ( haar moeder komt uit Nederland) met een Grieks accent. "Koffietje doen " :-) Bolderman mag heel blij zijn met deze nieuwe reisleidster in het team voor Griekenland! Jammer was dat het vliegtuig op terugreis vertraging van meer dan een uur had. Er reden geen treinen meer. Daardoor waren we genoodzaakt om een taxi naar huis te nemen.

Aanbevelenswaardige reis om stressloos enige hoogtepunten te zien van Florence, Rome en Venetië

Leuke reis naar Florence, Rome en Venetië in 10 dagen. Beschouw het vooral als kennismaking met dit land want tijd ontbreekt om veel verschillenden dingen te zien en te bezoeken. Bus is comfortabel, de hotels zijn tussen redelijk en zeer goed, zo ook de diners. De bij het bezoek aan Venetië bij te boeken vaartocht naar de eilandjes, is aanbevelenswaardig! Mede dankzij de prima chauffeur/reisleider Yannick, het prettige reisgezelschap en het o.h.a. goede weer, was het een zeer geslaagde reis. OPMERKING: 50 mensen is wèl een beetje (te) grote groep voor gezamenlijke excursies in de steden.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.