Mooie reis, als Bolderman maar na komt wat ze beloven.

De Glacier Express was een rit in een reguliere trein, waar veel mensen te lang hebben moeten staan en ja, dàt is niet beloofd en heb je niet voor betaald. Zoiets geeft een nare sfeer. Het eten op de heen en terug reis was, FLUT.

Mooie reis maar niet altijd gekregen wat beloofd was.

Slechte tussenstop hotels m.n. wat het eten betreft. Dit was zeer onvoldoende tot slecht. De beloofde excursie met de glacier express werd een reis met een gewone trein zonder faciliteiten.

Prima verzorgde stedentrip naar Berlijn

In oktober 2023 met de bus van Bolderman de vierdaagse stedentrip naar Berlijn gemaakt. De reis was prima verzorgd. Hotel Lindenberger Hof is een goede accommodatie aan de rand van Berlijn. Ruime kamers, een goed ontbijtbuffet en een goed diner. Veel informatie gekregen over de geschiedenis van Berlijn van chauffeur Eddy en de prima Vlaamse stadsgids Bart.

Boeiende excursiereis, goede organisatie

Overstappunt bij vertrek was erg druk, en wat chaotisch, zeker bij de koffie-uitgifte. Reis (hoogtepunten Toscane) was interessant en comfortabel, prima chauffeur, zeer goede info onderweg en ter plaatse. Eerste hotel (in de buurt van Sienna) was matig. Tweede hotel (in de buurt van Pisa) was heel goed. Al met al geweldig programma met veel bezienswaardigheden, prima gidsen. Tip: geef vooraf meer info over optionele bijkomende kosten, zoals de gidsen. Dat loopt n.l. aardig op!

Goede kwaliteit voor een fijne prijs.

Altijd een fijne ervaring gehad met bolderman. De chauffeurs brengen je op de mooiste plekjes en de hotels zijn altijd prima in orde.

Goed verzorgde reis

Wij zaten voor het eerst in een Vaya hotel, helemaal niks mis mee prachtige kamer een zwembad fitness, alleen het personeel vonden we erg zakelijk, maar daar is het hotel ook naar.

Heb een geweldige maar voor mij vermoeiende reis ervaren.

Veel mooie dingen gezien met de geweldige buschauffeur en gids Gjevat. Leuke mensen ontmoet. Was voor mijn doen vermoeiend, iedere dag 7 uur ontbijt en 8 uur in de bus. Ik ga zeker weer met Bolderman maar dan zoek ik een reis uit met meer balans tussen uitstapjes en vrije dagen.

Meegenomen naar prachtige plekken in Italië en daardoor een andere kant van dit land gezen.

Niet de grote steden, maar juist kleinere, iets minder bekende stadjes bezocht. De chauffeur/reisleider heeft geweldig haar best gedaan om ons te laten genieten. Het eten in de hotels was redelijk maar de geplande lunches onderweg waren heerlijk!

Een fantastische reis met prima tot uitstekende hotels, heerlijk eten en een geweldige reisleidster!

Ik heb genoten van de reis Hoogtepunten van Ierland. Een prachtig land, qua landschap veel indrukwekkender dan ik verwacht had, Een zeer afwisselend programma, niet alleen in de bus maar af en toe ook met een boot en zelfs met een paardenkoets. Prima hotels, met als absolute topper een hotel dat er uit zag als een sprookjeskasteel. Overal een driegangen keuzemenu met koffie toe. En last but not least onze geweldige reisleidster die iedere dag de vakantie weer tot een feestje wist te maken.

Wederom een mooie Bolderman reis !

Dit keer een Bolderman busreis naar Barcelona en Andorra gemaakt. Wederom veel gezien maar ook veel in de bus gezeten. Dat is onvermijdelijk want anders moet je met het vliegtuig gaan. In Tossa de Mar zaten we in een mooi, groot en dicht bij het strand gelegen hotel waarin je lekker en onbeperkt kon eten. In Andorra was het hotel en eten wat minder, maar dat waren ook maar drie nachten. Veel gezien en heerlijk dat je overal naar toe gereden wordt en bij excursies de kaartjes voor je geregeld worden en je vaak tot aan de voordeur wordt afgezet en weer opgehaald.

Prima georganiseerde busreizen en hotels met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zijn nu 3x met Bolderman meegeweest (2x Italië en 1x Oostenrijk) en elke keer een geweldige vakantie gehad. Topchauffeurs die veel wisten te vertellen over de omgeving, de excursies waren echt super. Hotels waren ook prima. Wij zijn in ieder geval nog lang niet "uitgebolderd"

Veel zien, genieten en beleven met deze busreiziger van Bolderman

Dit jaar hebben wij drie reizen gemaakt naar Oostenrijk, Wales en Ierland. Iedere reis was voor ons een feestje. We hebben veel gezien omdat de chauffeur ook mooie wegen uitkoos om te rijden en ons zoveel mogelijk vertelde over de inwoners van de dorpen en steden. We hebben prachtige foto’s kunnen maken om het ons te kunnen herinneren. DANKJEWEL

Bolderman Reizen, naar welke bestemming dan ook, een aanrader!

Regelmatig met Bolderman gereisd, alle reizen waren een succes! Uitstekende hotels, comfortabele bussen, goede reisleiders/chauffeur en goede telefonische contacten met een medewerker van Bolderman

Een fantastische rondreis met Gina al vakkundige reisleider.

De rondreis Noorwegen voldeed ruim aan onze verwachtingen. Mede door de informatie die we kregen van reisleider Gina.

Mooie reis

Eind oktober hebben hebben wij de 12 daagse excursiereis Peñiscola Azahar in Spanje beleefd, en hebben hier erg van genoten. Mooie reis, goeie hotels, proffesionele chauffeur, en op locatie een gids die met passie en liefde alles verteld over de mooie omgeving en natuurlijk tijdens de excursies! Chauffeur Jan die je overal veilig naar toe rijd, heeft allerlei drankjes (natuurlijk tegen betaling) aan boord die tijdens onze reis verzorgd werden door zijn vrouw Rita, perfecte service. Heb je altijd al Spanje willen ontdekken dan zou ik zeggen boek deze mooie interessante excursiereis !! P.s bekijk ook de reisverhalen aangevuld met foto's om een indruk te krijgen over deze mooie reis.

Mooie reizen met deskundige begeleiding

Uitstekende organisatie met goede prijs kwaliteitverhouding

Met Bolderman ontspannen op reis

Beide reizen Oostenrijk (Pfunds en Aschau) zijn uitstekend bevallen. De VAYA hotels ademen luxe en comfort, uitstekende kamers en zeer goed verzorgde maaltijden. Elke dag fijne excursies. Voor herhaling vatbaar!

Bolderman? Eens maar nooit weer!

Met een vriendin een Bolderman-weekje naar Normandië/Bretagne geweest. Met bijna € 1000,- voor een week best duur, maar op een klacht van ons gaf Bolderman niet thuis: onze schuld. De chauffeur was geweldig, het programma vrij matig ("ga maar op een terrasje zitten"), maar het tevoren bestelde vegetarische eten in het hotel bleek een soap: we kregen hetzelfde als de anderen, alleen de grote stukken vlees waren uit de jus gevist. Of een uitgelekt blikje bruine bonen als alternatief. Toen we er wat van zeiden en voorstelden een klein Camembertje (uit Normandië !) voor ons te bakken, werd het personeel kwaad op ons: dat stond niet in hun contract. De chauffeur zei dat dit hier altijd zo gebeurde, Bolderman wist het dus. Het was eigenlijk hilarisch, maar om de vakantie van de anderen niet niet te bederven hebben het er maar bij gelaten. Voor ons was dit geen noodgeval. Maar commentaar van Bolderman: we hadden het noodnummer moeten bellen. Ze schreven 2 heel lange brieven waarin de schuld bij ons kwam te liggen, natuurlijk geen cent terug.

Mooie reis goed georganiseerd

Prettige organisatie je ziet veel tijdens de reis Buschauffeur en reisleiding in een doet zijn best om de reis te vullen met activiteiten en met voldoende pauze gelegenheid te geven Eten en hotels zijn prima..

Hele fijne chauffeur Erik. Haalt het beste uit hem zelf voor de klant. Complimenten hiervoor.

Reisleiding goed; bussen goed; excursies goed; hotel slecht

Bij de excursiereis Andalusia wordt overnacht in hotel Las Palmeras in Fuengirola. Dit hotel organiseerde een dancefestival dat op vrijdag- en zaterdagavond duurde tot 8 uur in de volgende ochtend met permanent knalharde muziek. Verschillende reisgenoten (op leeftijd) hebben 2 nachten niet kunnen slapen. Bolderman: zoek een ander hotel!!

Geweldige rondreis door Schotland met Bute

In augustus 2023 zijn wij voor de eerste keer mee geweest met Bolderman. 12 dagen rondreis door Schotland met het eiland Bute. We hebben ontzettend veel gezien, het waren lange dagen met veel kilometers, prachtige natuur, bijzondere bezienswaardigheden. Hotel waren niet altijd spectaculair, het eten in de hotels was ook niet altijd geweldig. Maar de reis was in verhouding niet duur en ik kwam thuis met een euforisch gevoel. Het was heel erg mooi. Volgende keer weer met Bolderman!

Veel gezien en beleefd op de gemaakte rondreizen naar Wales en Ierland met fijne buschauffeur.

In een plezierig reistempo hebben we genoten van de prachtige rondreizen van de landschappen, kastelen, stadjes, ruïnes, gemaakte ritten met koetsjes, trein- en bootreis, pony’s, en schapen. We hebben veel kunnen zien vanuit de bus die ons veilig bracht naar de bezienswaardigheden en de hotels. Alles was goed geregeld, we hebben genoten! DANKJEWEL

"Top vakantie in Zwitserland/Saasgrund"

In oktober, 2022 hadden wij de laatste 10 daagse reis naar Zwitserland geboekt. Het is een fantastische reis geworden welke al onze verwachtingen overtrof mede door onze reisleider en vakbekwame chauffeur "Jet" die ons van Noord naar Zuid en Oost naar West over bergen en dalen en pittige bergpassen , weer of geen weer ons " hele schitterende uitzichten en belevenissen heeft laten zien, mede tijdens de koffiepauzes. En dat "Niet Alleen" want tijdens deze, hanteerde zij letterlijk "Tafeltje dek je" waarbij ,koffie, thee en koekjes werden uitgestald! Ons verblijf in hotel Afzelia in SaaS Grund met de Nederlandse eigenaar "Freddie en zijn personeel is ook "Top" en een een aanbeveling méér dan waard is!!! Het ontbijt en avondeten gewoon "Heerlijk". De overnachtingen bij de B&B hotels onderweg "Prima" Bolderman ga zo door als het om klantgerichtheid gaat"

Gezellige reis, waarbij je heel veel ziet!

De reis naar de Makarska Riviera was in 1 woord prachtig! Heel veel gezien en gedaan, het weer was zelfs begin oktober nog schitterend en een leuk gezelschap.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.