Ondernemer is betrokken bij de zaak met aanvulling van zijn deskundigheid wordt er voor gezorgd dat de hele uitvaart correct verloopt
Het was allemaal goed geregeld
Ik heb het contact met Gerrit als heel prettig ervaren wij hadden duidelijk het gevoel dat onze wensen hierbij ingevuld werden ook op het gebied van advies en mogelijkheden over de gehele uitvaart werden de diverse opties besproken tijdens deze gesprekken voelde je echt de persoonlijk betrokkenheid van Gerrit vooral de rust in deze gesprekken deden mij goed zodat ik niet het gevoel had dat er binnen een bepaalde tijd iets geregeld moest worden ( terwijl dit wel zo is ) in deze voor ons zo zware tijd heeft Gerrit mij het gevoel gegeven dat wij samen een respectvolle en waardige uitvaart hebben kunnen regelen voor mijn vrouw verder zal ik zeker Briensveld uitvaartverzorging adviseren bij gesprekken hierover
Vanaf de opdracht (middernacht) t/m de uitvoering hebben we een respectvolle benadering voor onze wensen ondervonden, die soms afwijkend waren, en niet altijd gemakkelijk voor de kerkelijke tradities. Uw bemiddelende rol was erg op de plaats aldaar. Ook de uittocht uit de kerk en begeleiding naar en in het crematorium waren goed en troostvol. Dank!
Nog altijd onder de indruk van het mooie afscheid. Bedankt Gerrit en personeel.
Onze ervaring bij het afscheid van onze lieve vrouw, mama en oma was heel erg warm en bijzonder. De manier waarop wij benaderd werden en de wijze waarop onze wensen gerespecteerd werden, hebben ons geraakt en veel troost en steun gegeven. De hele familie heeft de begeleiding van Gerrit Arts als heel erg fijn en bijzonder ervaren. Vriendelijke groet van familie van Dijck
We hebben een mooi afscheid gehad mede dankzij Briensveld
Zeer goed.
Prettige samenwerking. Zeer betrokken. Geeft voldoende ruimte aan eigen inbreng. Complimenten!
Gerrit Arts heeft in alles meegedacht met onze wensen en ons daarin ook gestuurd. Helpen bij alles wat mogelijk is, dat was fijn.
Telefonisch soms moeilijk te bereiken. Verder niks dan lof.
We hebben op een fijne en respectvolle manier een mooi en warm afscheid van mijn vader kunnen verzorgen. Alles wensen waren bespreekbaar. Aanwezig en zichtbaar waar het nodig was, op de achtergrond waar het kon.
Het overlijden vond eind van de middag plaats en tegen de tijd dat wij waren gearriveerd en de uitvaartondernemer belden was het al avond. Je hoofd staat natuurlijk nooit naar het regelen van een uitvaart, maar zeker 's avonds (of 's nachts) niet. Dhr Arts zei meteen aan de telefoon al: 'we regelen vandaag helemaal niets. Wij komen alleen even praten, en er wordt maar 1 beslissing genomen: waar moet de overledene dadelijk naar toe, thuisblijven of naar het mortuarium. Voor alle andere zaken maken we een afspraak morgen, of desnoods overmorgen.' Na een ontspannen gesprek is het lichaam met alle respect naar het mortuarium gebracht. Ook tijdens het regelen van de uitvaart bewaarde Briensveld een aangename afstand: erbovenop met de nodige kennis als het nodig was, maar rustig en op de achtergrond wanneer het kon. Zo rustig! Geweldig.
Hoi Annelies, Ik wil toch nog even persoonlijk terugkomen op jouw hulp, zorg en leiding vanaf het sterven t/m de begrafenis van moeder. Ik wil je nogmaals bedanken en jou complimenteren met jou betrokkenheid en zorg dat alles perfect is verlopen. Ik krijg veel complimenten van vrienden en bekenden over het hele gebeuren. Annelies, nogmaals bedankt.
Alles was goed verzorgd
Wij hebben de begeleiding van Gerrit als warm, betrokken, rustgevend ervaren. Het gevoel dat ik het verlies kon dragen, de juiste beslissingen kon nemen. En dat ik geholpen werd mijn dochter in een natuurlijk proces te begeleiden.
Alle uit te voeren zaken goed uitgevoerd, goed inspelen op onze en overledene zijn wensen. Adviezen over keuzes zeer goed. Ondersteuning tijdens uitvaart zeer goed.
Enorme fijne ondersteuning gehad, begeleider sloot goed aan bij onze behoeften en beleving. Ging grote geruststelling van uit. Veel ruimte voor eigen initiatief, veel persoonlijke aandacht. Kortom: top.
Dik te vrede.
Heel fijne ervaring. Geduldig en handelend vanuit het grote geheel en een goed overzicht over het geheel. Daarnaast een netwerk wat nauw past en onderling elkaar blindelings vindt. Heel bijzonder.
Voldoet geheel aan onze wensen en verwachtingen en maken hun visie (zoals beschreven) geheel waar.
Brienshoekweg 6
5809 EW Leunen - venray