4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon heel positief. Niets opdringend, en meteen reagerend als wij een speciale wens hadden. De ambiance van Andringastate en de mogelijkheden daar completeerden het geheel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hallo ik ben zeer tevreden om voor faber te kiezen begeleiding was top maar alles is naar wens gegaan mvg tineke luimstra

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verbeterpunten: op enkele rouwbrieven ontbrak onze verwijzing naar de internetpagina (aquarellen). Onduidelijkheid tussen chauffeur rouwauto en volgauto welke op parkeerterrein Leeuwarderweg stond waardoor vertraagde aankomst begraafplaats Dronrijp. Pluim: de aanpassing van de aquarel als achtergrond op de rouwbrief was perfect. Wij hebben allemaal Wilfred Manning ervaren als een medewerker die zijn werk zeer betrokken en correct uitvoert. Mijn mailadres: [email protected]

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ytsje ik kan jouw niet genoeg bedanken Op de manier hoe jij er voor het gezin luimstra was Alles verliep zoals we hadden gewenst Nogmaals bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles wie tige yn oarder. De begelieding wie persoanlik op professioaniele wize. Mei alle winsken waard goed rekkening holden. Men tocht hieltyd mei ús mei om op alle fragen in antwurd te finen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Persoonlijke aandacht en discretie waar nodig, Prachtige locatie , alle rust voor de familie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding en assistentie van Ytsje was erg goed en willen we nogmaals hartelijk voor bedanken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over de gehele gang van zaken op één puntje na. Toen het lichaam van mijn vader van de plaats van overlijden naar het uitvaartcentrum werd gebracht, reed de chauffeur ongevraagd om om langs het huis van mijn vader te rijden in tergend langzaam tempo. Mijj vader wilde alles juist beloten en klein houden en vooral geen "pottenkijkers". Dit had eerst met de familie overlegd moeten worden. Verder was alles perfect.

positief en aandachtig meelevend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is misschien al tegen u gezegd maar op de rouwkaart en advertentie stond weduwe, maar als een vrouw overlijd en de man overblijft word het weduwenaar. Dat wou ik u nog even laten weten, zodat u daar in de toekomst om kan denken. Verder is alles naar wens verlopen, bedankt voor alles. Vriendelijke groeten, Familie Abma Lisanne Kusters-Abma

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben alles door Faber Uitvaart laten regelen en het was geweldig. Het is ons in ieder geval zeer goed bevallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige begeleiding van begin tot eind. Super bedankt hiervoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer tevreden over het geheel. Wij waren ook erg te spreken over delokatie 'Het Koetshuis'

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking zonder franje en heel correct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden al ervaring met faber uitvaartzorg, maar ook deze keer zijn we zeer tevreden. Alles wat we in gedachten hadden kon worden uitgevoerd of er kwam een goed idee van faber. Geen haast en zeer relaxed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ervaren als respectvol, vriendelijke begeleiding. Duidelijk verteld hoe en wat mogelijk is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

van begin tot eind alles heel goed geregeld. jullie zijn ook erg betrokken en zal jullie zeker aanbevelen al hoop ik niet dat het nodig is natuurlijk 😉 wij zijn jullie erg dankbaar dat ondanks het een verdrietige dag was bij Gerrit de Vries jullie het tot een bijzonder en mooi afscheid hebben gemaakt. Met vriendelijke groeten, Ilona Beekman

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitvaart. Mooie locatie in Marsum. Alleen de foto met lijst op de kist waarover gemaild was ontbrak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles is uitstekend verlopen en ook de rest vd familie was er over te spreken

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie verliep erg prettig, met aandacht, respect en aanvoelen van wat en hoe wij graag wilden. De uitvaart zelf verliep zoals we graag wilden. Uitgezonderd het deel op de begraafplaats, ik vermoed onder tijdsdruk. Er was enige verwarring over het dragen van de kist, dit gebeurde nu door de zes kinderen ipv van wat wij dachten de kleinzonen. Ik weet niet exact hoe maar ik liep zelf aan de achterste hoek en was bijna niet in staat dit vol te houden. Ook moest ik op hakken door de aarde van een ander graf wat ik zeer onplezierig vond. Het idee was dat alle gasten ter afscheid een handje vol bloemen over het graf konden strooien. Ook dit verliep anders dan we dachten doordat de gasten eerst weg geleid werden en wij daarna zelf de bloemen konden strooien. Beetje rommelig en jammer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig verzorgd, goede ondersteuning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee jaar geleden hebben jullie de uitvaart van mijn schoonvader verzorgd. Ik kijk daar nog steeds goed op terug. Vandaag gebeld met onze eigen uitvaartverzekering. We mogen de uitvaart, naar we hopen leven we nog wel een mooi tijdje, ook door jullie laten verzorgen. Ik heb jullie naam en telefoonnummer bij de papieren gevoegd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kwam later aan vanwege een vakantie en had daardoor het idee dat ik geen echt contact heb gehad Waarschijnlijk komt dat mede door het feit dat er 6 kinderen zijn en de communicatie gericht was op 1 of 2 van mij broers of zussen het geen ik wel jammer vind. Ik heb dan ook het gevoel dat ik er niet echt eeen mening over heb. Wat ik wel zwaar vond was dat wij op de begraafplaats best een heel eind moesten lopen met de kist naar de begraafplek en er wat opstakels waren. Altijd moeilijk op schoenen met een klein hakje. Verder vond ik de begeleiding op de begraafplaats niet heel duidelijk, veel mensen liepen niet langs de kist om afscheid te nemen omdat die route niet goed werd aangegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet de volledige score, maar heeft ook te maken met de eigen regie in deze. De uitvoering van de werkzaamheden was goed en naar wens.