4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact, behandeling en uitvoering bij alle werkzaamheden is prima. Het enige punt van kritiek is de in onze ogen de forse afrekening.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over jullie werkzaamheden. Lekker kordaat en recht door zee. Fijn vond ik dit. Want er is zoveel te beslissen op dit soort momenten. En daar hebben jullie ons heel goed bij geholpen vind ik. Djw! :-) Groetjes Saskia Bos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de uitvaart was goed verzorgd;afspraken werden nage- komen.

helemaal goed!Top!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn en waren meer dan tevreden over de voorbereidingen en het verloop van de crematie van ons vader. Vooral de accomodatie in Andringastate was heel mooi en goed. Een hele goede beoordeling wil ik nog geven over het geluid bij de crematie. Muziek en toespraak kwamen heel goed over!!! Nog maals heel hartelijk bedankt en het was grandioos om met jullie deze uitvaart te realiseren. Ook een hele grote plus was Ella van Halderen zij heeft er een perfekte dienst met toespraak van gemaakt. met vriendelijke en liefe groetjes Pieter Hendrik Bonnema en de rest van de familie Bonnema

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wy binne as familie tige tevreden oer de gearwurking mei jimme. Der binne gjin punten dy't foarby kommen binne tidens de tiid dat ús mem opbierre wie en de útfeart. Sa as ik al sei wie it tige ynoarder en de kommunikaasje oer en wer wie goed en dûdlik, tige tank hjirfoar, út namme fan myn broers en susters, Rinse de Groot

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitvaart is zeer professioneel aangepakt. Alles verliep zoals het was bedacht. Ook bij het verlenen van openstelling van zilverstraat kerk te Franeker. 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een grote bewondering voor de manier hoe Faber Uitvaartzorg "de laatste eer" heeft verzorgd van mijn vader. Goede begeleiding, respectvol. Een mooie uitvaart om voldaan op terug te kijken. Bedankt. M.vr.gr Regina de Vries

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij de begeleiding van Faber Uitvaartzorg is de rouwverwerking goed ingezet en door de mooie uitvaart dat een bijzondere herinnering is voortduurt. waarvoor mijn hartelijke dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettig, zorgvuldig, persoonlijk, geen gehaast, meedenken, professionele medewerker(s), gastvrije locatie waarbij je niet de indruk van een "crematorium" krijgt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn gevoel over alles. Mooie locatie in Marsum. Paar keer antwoord apparaat gehad, dat is wel jammer, want je wilt zo graag direct iemand spreken. Maar na inspreken kwam wel snel reactie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enig minpuntje was het geluid van de muziek tijdens de uitvaart. Krakend geluid , werd door sommige mensen als hinderlijk ervaren. Verder prima , hulpvaardig en zeer vriendelijk geholpen. Dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de ervaring, de enige tip die ik nog mee wil geven is de nazorg aan de directe nabestaande. Daarin zou nog wat meer nazorg mogen zijn, zodat er nog betere afsluiting is of kan zijn. Verder was de aandacht en communicatie uitermate goed. De begeleiding was ook dik in orde. Ik zou Faber zeker aanraden bij anderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is dat ik zo ver weg woon maar anders had ik jullie ook graag gehad voor eventueel mijn eigen uitvaart. in een woord gewoon supper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer van dat alles mis ging met de dank betuiging, daar in tegen wel weer netjes voor het niet in rekening brengen van. Maar het misgaan van meerdere dingen vind ik minder positief. Je kunt dingen maar 1 x doen !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was perfect geregeld en zeer plezierig

4 sterren: goede service, goed behandeld

jammer dat het een beetje misliep met de dankbetuigingen, maar verder zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

T.a.v. de score, is er geen toelichting nodig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen zeer tevreden. Persoonlijk, aandacht, niet overdreven, gewoon, normaal, menselijk, geen geslijm, geen gladde verkooppraatjes en achteraf geen nare vervelende en onverwachte "verrassingen". Geen gesjoemel, gedoe en gerommel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Binnen 1 jaar hebben wij onze beide ouders verloren. Vorig jaar hebben wij de crematie van onze vader met condoleance gasten gehouden, dit jaar hebben wij de crematie van onze moeder in besloten kring gehouden. Beide keren voelden zeer goed, vooral door de uitstekende begeleiding van Faber Uitzorg. Veel dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijk en betrokken. goede begeleiding, gaf verschillende mogelijkheden aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben geen op of aanmerkingen. Alles verliep zoals wij dat graag wilden. Er werd geluisterd naar onze wensen en het contact zowel persoonlijk als via de mail verliep naar wens. We zullen Faber uitvaartzorg zeker aanbevelen voor de begeleiding van een uitvaart.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Respectvol, correct, professioneel en met zorg voor de wensen is de uitvaart van mijn oom begeleid en uitgevoerd.