Prima service!

Keurig geholpen bij een afspraak op locatie.

klantgericht en prettig contact

Na eerste servicebeurt liep Yamaha 6pk minder goed. Na telefoontje kon ik volgende dag meteen terecht. Motor werd direct nagekeken en probleem opgelost.

Goed en vakkundig

Voor de allereerste keer mijn buitenboordmotor gebracht voor groot onderhoud. Maar vooraf eerst een prijsopgaaf gevraagd. De eindafrekening was toch duurder dan gedacht.,maar vooraf een prijsopgave geven is soms moeilijk. Maar de monteur heeft wel mij wel netjes gebeld en een nauwkeurige prijsopgaaf gegeven! Desondanks toch goed en vakkundig geholpen.Volgende keer ga ik hier weer langs voor mijn onderhoudsbeurt! Aanrader!

Goed telefonisch gesprek gehad.

Na een telefoontje, alles besproken, vriendelijk bedrijf! We houden contact, om een consoleboot te vinden die bij mij past. Goed dat een bedrijf gelijk inhaakt op een review, met communicatie kom je ver! MvG Waldo Goené

Goed advies en uitstekende service.

Bij de aankoop van de sloep heb ik een goed advies gekregen en men neemt de tijd voor je. Ook achteraf als je vragen en advies nodig hebt. Toen ik schroef en staartstuk kapot gevaren had kon ik meteen terecht. Er werd een andere schroef gemonteerd zodat ik verder kon varen. Binnen 14 dagen is het staartstuk gerepareerd. Hij is weer zo goed als nieuw.

Een aanrader !!

Ondanks de drukte werd er echt de tijd genomen, en dat word gewaardeerd.

Goede service!!

Onze boot eerder dan verwacht en keurig gepoetst in ontvangst mogen nemen!

Gewoon een toffe club

Lekker

Zeer goede service en garantie op reparatie zonder pardon verholpen

Zeer goede service en bereidheid om te helpen. Ook bij een technische vraag staat men je vriendelijk te woord en biedt je een oplossing. Ik had een reparatie aan de romp uit laten voeren en na het vaarseizoen was er iets mee. Dit is zonder pardon meteen verholpen.

Forse prijs voor een grote beurt

Super klantvriendelijk

Onderhoud op m’n yahama motor, weer prima voor elkaar. Zelfs een vermiste kentekenplaat was binnen een dag geregeld. (Uiteindelijk bleek ik onderweg naar Jan Korteland de plaat verloren te zijn...oeps) maar prima en kostenpost opgelost ... dus perfecte services. Nogmaals dank.

alles conform verwachtingen

Prettige afstemming, goede afspraken.

Prima!

Je kunt goede afspraken maken die netjes nagekomen worden. Vakkundige mensen die je helpen.

Goed geholpen

Goede terugkoppeling van vragen en snelle reactie

Ik ben door een ander bedrijf doorgestuurd naar jan korteland. Kon gelukkig snel reageren en de beurt snel inplannen. Top kom zeker volgend jaar terug.

Een bedrijf waar de klant nog steeds koning is.

Mensen met ervaring die behulpzaam zijn en weten waar ze mee bezig zijn. Er worden geen onnodige dingen gedaan en alles word netjes bijgehouden. Facturen zijn overzichtelijk en duidelijk.

Klant is Koning bij Korteland

Zoals gewoonlijk was ook het laatste bezoek aan Korteland weer naar tevredenheid. Werd echter wel weer duurder dan gedacht. Ligt aan mijzelf hoor. De wielklem was nodig. Alleen had ik niet zo snel ja moeten zeggen tegen de lierkap. Benny ritste hem van een andere boot die een heel andere lier had. Paste ook niet bij mij. Nu ik op de rekening zag dat die € 75 excl BTW kostte, had ik beter voor een passend exemplaar kunnen gaan. Ging allemaal een beetje te snel. Jan Mol

prima , denkt goed mee

kunnen veel repareren

Wordt altijd goed geholpen.

Zijn al zeker 20 jaar klant

Altijd uitstekende service

Erg vriendelijk en een goede deal.

Er werd al snel op mijn bod gereageerd, terwijl ik dit pas later in de avond stuurde. Ik kreeg alle benodigde informatie nodig en kon zelfs mijn garantie aanpassen. De motor was zoals aangegeven op de advertentie. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke uitleg en volgens afspraak wzh uitgevoerd

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf voor onderhoud aan onze boot. Heldere uitleg en factuur was volgens globale schatting prijsopgaaf.

Vakwerk!

Vakmensen-vakwerk

top

sinds we de boot kochten maart 2018 is er niets dan lof. Precies volgens afspraak geleverd. Dit is de eerste keer in de stalling volgens de rekening is hij al weer klaar voor het volgende seizoen. We gaan het zien.

Goede service en vriendelijke mensen

Wordt er super geholpen.