Mensen met verstand van en een hart voor de watersport en jou bezit.
De beste watersportzaak van Nederland. Hier worden de afgesproken werkzaamheden voor 100 % uitgevoerd. Vriendelijke mensen, die je eerlijk en vakkundig advies verstrekken. Een aanrader voor iedere watersporter!
Top adres, absolute aanrader voor al je watersport wensen. Deskundig, snel en niet duur.
Alleen jammer dat ik mijn motor heb weggebracht voor een week en hij na 5 weken pas aan de beurt was ter reparatie. Verder perfect geholpen.
Altijd vriendelijk al 30 jaar klant aankoop verkoop en onderhoud en eerlijk en oprecht advies (gemoedelijke sfeer)
IK ben zeer goed geholpen. Aangezien ik een prille booteigenaar ben had ik een aantal vragen. Deze zijn heel netjes beantwoord. Voor een goede uitleg werd alle tijd genomen. Hele gemoedelijke sfeer. Met vriendelijke groet, Roland Panhuis
Wij doen op een prettige manier zaken met Korteland
Jan Korteland is deskundig en voorziet in een goed advies maar geeft ruimte voor eigen keuzes. Ik heb het ervaren als een zeer betrouwbare partij wat ik belangrijk vind want het blijft afgaan op hun deskundigheid en bevindingen.
Afspraak werd nagekomen. Betrouwbare mensen.
Wij zijn zeer netjes geholpen en tot en met de aflevering wordt alles zeer zorgvuldig uitgelegd. Fijn om zaken te doen met dit bedrijf!
Wij zijn als nieuwe klant bij Korteland terecht gekomen in onze zoektocht naar een slanke bowrider met bijpassende trailer op maat en een buitenboordmotor. We zijn uitgekomen op een fantastische combinatie van een Fibrafort Style 160 met een 60 pk Mercury en een precies passende Pega trailer. Bij Korteland voelden wij een fijne sfeer van een familiebedrijf die echt weten waar zij voor staan. Wij begrijpen meteen dat jullie al klanten hebben die vele tientallen jaren bij jullie komen. De onderhandeling met Jan-Cees over onze aankoop en inruil verliep erg leuk en op een spontane manier zodat de koop toch wel tot wederzijds genoegen afgerond kon worden. Door de grote zomerdrukte liet de aflevering een paar daagjes langer op zich wachten dan voorheen was afgesproken maar dit begrepen wij en de aflevering zelf was dan ook één groot feest voor ons. Wat zijn we blij met onze combinatie... Meteen al drie dagen op rij kunnen gebruiken. En ja hoor Jan-Cees heeft ons ook al opgebeld voor de aftersales en gevraagd of alles naar wens was verlopen bij het varen. WIJ HEBBEN ONBEZORGD GENOTEN en komen binnenkort onze propeller GRATIS omruilen zoals afgesproken... Prima service familie Korteland... Ook vader Jan extra bedankt voor het vervoeren van onze inruilboot !! Tot Binnenkort... Coby en Peter
Boot een beurt laten geven, bij aankomst op vakantie adres bleek toen de boot in het water lag dat de waterstop niet terug gemonteerd was! En na 10 meter begaf de brandstofpomp het. Na telefonisch contact wel excuus aangeboden maar geen goede oplossing ! Het is daarom maar beter dat ze stoppen met de inboardmotoren. Een ontevreden klant!!
Goedemorgen M, Zoals telefonisch gezegd betreuren we de zaak zeer. Het vergeten van een loosplug mag simpelweg niet gebeuren en we zijn oprecht heel blij en opgelucht dat u hier op tijd achter bent gekomen. De schade was anders niet te overzien geweest en de betreffende werknemer is hier overigens op aangesproken. Ik neem aan dat het vinden van een juiste plug inmiddels gelukt is? Hoewel een plug versturen naar een vakantieadres een lange zit wordt had dit het minste geweest wat we voor u hadden kunnen doen. Voor wat de brandstofpomp betreft hebben we met u overlegd dat deze een bijgeluid maakte en mogelijk aan vervanging toe was; in gezamenlijk overleg is toen besloten het vernieuwen uit te stellen. Ik denk dat zowel wij als jullie niet hadden verwacht dat deze het zó snel zou begeven. Jarenlang hebben we een goede relatie gehad en inderdaad hebben we besloten het onderhoud aan inboardmotoren af te vloeien om de focus op buitenboordmotoren te houden en zo hopelijk de werkdruk en wachttijden te verlagen. Ik vind het daarom oprecht heel jammer dat we op deze manier uit elkaar zijn gegaan. Ik weet dat u hier op dit moment niet op zit te wachten maar als we u in de toekomst ergens anders mee van dienst kunnen zijn dan doen we dit maar al te graag. Mvg, Jan-Cees Korteland
Mannen, bedankt voor de services.
als zeer goed
Prima en vakkundig geholpen jammer dat het onderdeel vrij prijzig was,maar daar kan deze firma ook niets aan doen
Goed en snel
Beste Jan-Kees, bedankt voor alles! Zie ook het berichte dat ik naliet op jouw facebookpagina. Top-weekend achter de rug! Alles prima verlopen. Fantastische boot! PS moest je het poetsmateriaal nog terugvinden dat achterin de boot naast de benzinetank stond, dan mag je ons dat geven als we het slot komen inruilen. En anders schaf ik mezelf wel een emmertje en spons aan. Thx!