Snel en accuraat

Draadglas boekenplank exact op maat gesneden en geslepen, mooi werk

Professioneel,klantvriendelijk, een dikke tien!!!

Super fijne evaring

Snelle, vriendelijke service & perfecte kwaliteit!

Snelle, persoonlijke & vriendelijke service. De maatwerk ruiten werden snel geleverd en ook nog thuisgebracht.

Snel en efficiënt geregeld

Senl en eenvoudig besteld en afgehaald. Vriendelijk personeel/bedrijf

very helpful and flexible / very responsive

very helpful and flexible / very responsive

Snelle reactie op mij mail, en de volgende dag glasplaatjes opgehaald. Alles perfect!

Goede service en afhandeling.

Gewoon goed.

Op tijd geleverd volgens afspraak.

Keurig geleverd wat was besteld.

Na 1 telefoontje ben ik snel geholpen en kreeg ik goed advies.

Zoals gewoonlijk service, goede en keurige offerte. Werk gedaan volgens afsraak.

Ik ben al vele jaren een tevreden klant van De Algemen Beglazing. Altijd nette mensen die bij je thuis komen om de klus te klaren. Men laat alles schoon en opgeruimd achter. Ik recommandeer dit bedrijf heel graag. Eric Luzac

Goede service, snelle levering

Kwaliteit product en vriendelijk geholpen.

persoonlijk, vakkundig en vlot

Vragen werden goed beantwoord (het komt nog wel eens voor dat er een antwoord komt dat niet slaat op de vraag). Direct advies bij inmeten wat een goede keus is. Nette uitvoering en achtergelaten 'werkplaats'.

Vlotte levering , fijne mensen

Wordt beleefd te woord gestaan, komen zelf met ideeën .....Vlotte levering .... prima service, zeker aan te raden ....

Uitstekende service

Wordt er altijd uistekende geholpen ze komen hun afspraken na voor een eerlijke prijs

very good service, fast and reliable

all perfect! recommend it they replaced my leaking window.

Snelle levering tegen een schappelijke prijs.

Ondanks de feestdagen eind 2020 werden de voorzetramen nog snel geleverd en was de schade verholpen. Deskundig personeel.

Goede website, snelle reactie/bevestiging en goed geleverd.

Professioneel en klantvriendelijk. Maar dat wist ik al.

Wat ‘n fijn bedrijf!

Al jaren klant hier en altijd tot volle tevredenheid. Goed advies, goede service en goede prijs! En ik maak altijd even een praatje met de kat. Niks algemeens aan, zou beter ‘De Uitzonderlijke Beglazing’ kunnen heten!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Maandag twee ruiten besteld. Dinsdag volgens afspraak geleverd. Het kleine maatfoutje werd binnen een uur ter plaatse hersteld.

Goede communicatie en snelle service

Goed communicatie. Snelle service.

handmatige controles uit om valse reviews

Ik zie reviews van medewerkers van algemenebeglazing tussen de reviews staan. Dat klopt dus niet. Op de offertes wordt 9,4 punten vermeld en hier staat vermeld 9,1 punten. Dat is een misleiding. De offertes geven een bedrag aan van werkzaamheden. Maar het niet hoeveel manuren het zijn. Maar iets van 2 uur werk wordt als 2 x 5 manuur berekent. Dan klopt het als niet. Als inkoper let ik hier zo goed op. Pasop voor misleiding je kan beter om een opgebreide offerte vragen met alle punten erin zoals: 1) kosten ramen 2) voorrijkosten 3) opmeet prijs 4) afvoerkosten 5) arbeidsloon (uren)

Prima kwaliteit in alle opzichten

waarom geen 10? Omdat ik zelf toch wel moest zorgen voor 1,5 meter. Alle andere zaken uitstekend

Glashelder

Omdat wij onze binnendeuren lieten schilderen besloten we alle 7 veiligheidsglas panelen te vervangen voor helder glas. Twee maal hebben we een ruit gehaald, de laatste 5 via de mail besteld. We zijn aardig geholpen en het resultaat is geweldig!

Perfect!

Ondanks de weersverwachtingen, hebben ze het met extra mensen in 1 dag voor elkaar gekregen.

Top!!

Prima service, mijn ramen van glas in lood zien er weer als nieuw uit.

Erg tevreden

Glaszetters werkte erg netjes, wat erg fijn is, Prettig gezelschap-alles verliep soepel. Heren lieten geen rommel achter Gratis adviezen Ik beveel iedereen jullie aan als bedrijf

Regentesselaan 317

2562 EC Den haag