bedrijf was snel met acties. Duidelijke info over het te gebruiken materiaal. helderheid over het moment van monteren. Bijzonder vriendelijk, personeel werkte netjes en snel.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling :)
Wat een geweldige beoordeling, dank u wel en de beste wensen voor 2019
Glas in lood laten maken bij Dhr. Den Heijer en zeer tevreden met het resultaat! Een stuk of 12 glas in lood panelen laten kopieren van een jaren 30 pand, alsook een nieuw ontwerp laten verwezelijken in vergelijkbare stijl. Zeer knap hoe de vakman de bestaande ruiten naar een ander formaat heeft gedupliceerd met hetzelfde glas dat is gebrruikt in de jaren 30, hetgeen een authentieke uitstraling weergeeft. Er zijn naar mijn weten twee glaszetters die dit kunnen in Den Haag en de Algemene Beglazing heeft zich absoluut bewezen en ook voor een schappelijke prijs
Wowww kijk dit horen wij natuurlijk heel graag! Dank u wel voor deze super beoordeling en de beste wensen voor 2019 :)
Zeer tevreden over gehele dienstverlening
Ahhh wat een lieve geweldige beoordeling....dank jullie wel :)
Ingrid is een arrogante vrouw die op die functie niet zou mogen weken omdat zij geen manieren heeft en weet niet hoe zij met mensen moet omgaan. Zij heeft mij erg uitgescholden voor geen regen, en ik heb ook bewijzen.
Als dit de mevrouw is die koffie wil verkopen en door mij niet door verbonden is omdat wij de hele dag al worden lastig gevallen door bedrijven die ons iets willen aansmeren wil ik graag ook even iets kwijt. Ik heb werkelijk nog nooit meegemaakt, dat als ik vraag om ons van de telefoonlijst af te halen omdat wij niet langer lastig gevallen willen worden, ons puur om te pesten blijft bellen?!! Uw reactie : "Ha ha, nou dan blijf ik u de hele middag bellen" is hondsbrutaal en ongehoord......stalken heet dat! Jammer dat ik niet weet voor welk bedrijf u precies werkt want ik weet zeker dat uw baas dit zeker niet zal waarderen! Mijn baas echter waardeert enorm dat ik dit soort telefoongesprekken bij hem weg hou! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de "bewijzen"? Ik hoop dat u het lef heeft deze bewijzen aan uw eigen baas te laten horen, want als er iemand niet op de juiste plek zit dan bent u dat wel!
Er wordt correct geinformeerd, Niets wordt opgedrongen. Wel goed als men meedenkt met de klant
Dank u wel voor deze positieve beoordeling en de beste wensen voor 2019!
Meer dan uitstekende firma. Prima product en kundige medewerkers in de winkel en bij het plaatsen. Niets dan lof!
Hier worden wij zo blij van, wat een geweldige beoordeling! Daar doen we t allemaal voor :)
Dank u wel voor deze fantastische beoordeling!
Plancet laten maken,mooi dik glas,en geslepen!!! prachtig gedaan vakwerk, onder de indruk!! service van een vriendelijke man!! prachtige GLASHANDEL,ik kan deze zaak aan een ieder aanbevelen!! KOM IN VERBAZING KOOP BIJ BEGLAZING!!!!! toffe zaak!! groetend, Bernardus Mescher
Haha wat een geweldige beoordeling zeg, dank u wel en wat worden wij blij van zulke klanten :)
Dank u wel voor de genomen tijd en deze mooie beoordeling
Uitstekende service en vakmanschap! En dat voor een heel schappelijke prijs. Dik tevreden
Super beoordeling heeft u gegeven hartstikke bedankt hiervoor :)
Goede service en vriendelijke mensen
Harstikke fijn om te horen en wat een geweldig cijfer geeft u ons. Zijn wij superblij mee dank u wel!
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en over uw werknemer Rik Reedijk (vakman)
Wat leuk om dit te lezen zeggen, ik ga het zeker doorgeven aan Rick, hij mag trots zijn op zichzelf en super bedankt voor deze geweldige beoordeling!
Vakkundigheid is naar mijn idee prima, maar het laten opmeten van het raam is, na een eerste keer foutief door mijn schilder, ook de tweede keer door De Algemene Beglazing zelf, niet geheel goed gegaan. De breedte was een kleine 2 cm te smal. Het ging gelukkig net goed met het plaatsen.
Geachte heer de Weijer, Dat is inderdaad vervelend, maar alsnog harstikke leuk dat u ons toch een goede beoordeling heeft gegeven! Dankuwel :)
Wat een geweldige beoordeling hebben we van u ontvangen, dank u wel :)
Uitstekend advies en resultaat gekregen!
Zo dan, nou dat vinden we natuurlijk heel erg fijn om te krijgen een 10! Super bedankt!
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Heel erg fijn om zo positief beoordeeld te worden :)
Superfijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons, dank u wel voor deze geweldige beoordeling:)
Harstikke bedankt voor deze super positieve beoordeling.
super vakkundig, nette prijs, eerlijk, snelle levering (dit was boffen door het uitvallen van een ander werk maar voor ons erg prettig). Zeker een aanrader
Zo dan! Dat is nog eens een waanzinnig positieve beoordeling. Daar zijn we altijd zo blij mee! Superbedankt en tot ziens
Er waren best wat beschadigingen aan het hout maar het ergste was wel dat er drie platen glas op de schutting lagen waar twee kinderen van de buren onder speelde wij zagen de andere dag dat die platen er nog lagen als die gevallen waren terwijl die kinderen daar speelde dan was het leed niet te overzien ik wilde dit toch even melden groetjes bert
Terecht dat u dit meldt! Heel stom van onze jongens om dat te vergeten en godzijdank is er niets gebeurd. Nogmaals onze oprechte excuses!
Goede ervaring met de medewerkers, behulpzaam en snel alles geregeld.
Harstikke bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Wow wat een fantastische beoordeling :) dit is altijd fijn om te horen!
Zeer prettig bedrijf: behulpzame medewerkers, snelle service & betaalbaar.. aanrader!
Geweldige beoordeling heeft u ons gegeven. Dankuwel daar zijn wij zo blij mee!
Snelle levering, duidelijke offerte, snelle installatie
Wat een geweldige beoordeling heeft u ons geven, daar zijn we heel trots op, dankuwel!
Regentesselaan 317
2562 EC Den haag