Respectvol en waardig afscheid, met een zeer betrokken uitvaartonderneming die in staat zijn geweest om alle genodigden zich zelf te laten zijn en hun een ingrijpende voltrekking op waardige en persoonlijke manier te laten beleven. Vol lof over de locatie en het afscheidscentrum Andringastate en haar personeel.
Een mooie omgeving en sfeervol. Er werd meegedacht om de plechtigheid zo mooi mogelijk te laten verlopen. Fijne medewerkers. Andringastate zal ik zeker aanbevelen.
Ondanks de corona beperkingen hebben wij een mooi afscheid van onze moeder, oma en overgrootmoeder gehad. Wij hebben in alle rust en in besloten kring afscheid van haar kunnen nemen en ook heeft de familie na het afscheid nog een mooi samen zijn gehad. Voor uw betrokkenheid en begeleiding onze dank. Fam. Adema
Keurig en meelevende begeleiding.
Uitvaart in tijden van Corona. Bij Andringastate hebben we op een heel bijzondere wijze kunnen meemaken dat, ondanks de corona beperkingen, er door alle aandacht en medewerking van een fijne groep mensen een onvergetelijk mooi afscheid mogelijk is.
Er was alle tijd om er een prachtig en liefdevol afscheid van te maken voor onze zoon. De film die gemaakt is van de dienst geeft dit ook goed weer en is een waardevol aandenken. Ook de overdracht van de as was respectvol en zat in een mooie Asbus.
Heb via mail contact gehad. Kreeg snel en netjes antwoord
From the moment you walk through the door, you know you are in good hands. Jan Klaas and the team were very professional, personable, and couldn’t do enough. We had family come from various parts of Europe and it took some organisation. It’s great to know that such a lovely place and personable service is still available. it couldn’t have gone better. Thank you Jan Klaas and team
Met name dank aan Jan Klaas Faber. De omschrijving RUST, RUIMTE EN TIJD, zoals jullie vermelden op de site, klopt helemaal. Wat een memorabele dag. Het is precies gegaan hoe mijn man het wilde, een warme familiedag en dat is zo gebeurd. Door jullie professionaliteit, jullie discretie en menselijkheid hebben jullie de uitvaart tot een dierbare herinnering gemaakt. Héél bijzonder en ik zal jullie daarvoor jullie altijd dankbaar blijven!
Vanaf het begin is onze ervaring de manier hoe jullie er mee omgaan een geheel vernieuwde ervaring voor ons. De rust, tijd en vriendelijkheid is een dusdanige ervaring die voor ons als zeer prettig is ervaren en wij iedereen zullen aanraden.
De plechtigheid is volledig naar wens verlopen.
Prima ervaring, gedegen en een juiste balans.
In de vrije natuur staat Andrigastate, een enorm mooie boederij, waardoor je je niet waant in een standaard crematorium. Mooie ruimtes en ook de aula geeft een rustig gevoel.
Zeer vriendelijk en betrokken medewerkers
Mooie locatie, met een mooi uitzicht over de weilanden en op het dorp Deinum.
1e contact was niet heel prettig. Ik kwam onverwachts langs op dinsdagmiddag. Hij leek overdondert. (Man met bril) Woensdag nog een keer langs geweest omdat bestanden niet wilden verzenden. Usb stick langs gebracht. Toen alles heel prettig doorgenomen met Hielke. Hij snapte me en was begripvol. Gr. Alex Bannink
Het voorgesprek was uitstekend, fijn gesprek, goede uitleg en aandacht voor de situatie door de juiste woorden te kiezen: heel fijn. Op de dag dat we mijn man brachten, was al aangegeven dat er geen koffie etc zou kunnen worden geserveerd gezien het tijdstip. Ik heb aangegeven dat dat geen obstakel voor mij was, we zouden mijn man brengen in de aula....dat was weer een prima ontvangst door dezelfde jongeman met wie ik het voorgesprek heb gehad, niets dan lof. Onlangs de rekening ontvangen en betaald, hierbij viel mij op dat ondanks dat we geen gebruik konden maken van een kopje koffie of i.d. dit niet in mindering is gebracht, gezien alle kosten die je toch al maakt, heb ik dit zo gelaten, echter ik had het gewaardeerd dat dit in mindering zou worden gebracht op de totale rekening. Het is een detail op een verder prima ervaring. Met vriendelijke groet Elsa Verseput
Jah gewoon alles tot in de puntjes goed verzorgd. Niks is te gek. Een dikke 10
Zo gemoedelijk en veel tijd
Wat een prachtige locatie! De rust die het uitstraalt, het landelijke, de stijlvolle aula en de sfeervolle familie en koffiekamer hebben bijgedragen tot een zeer waardige uitvaartplechtigheid van mijn vrouw.
Ook voor een crematie in besloten kring met maar een klein aantal gasten staat men klaar. Ook dan in een waardige en respectvolle sfeer.
Ongekend positieve ervaring aan over gehouden. De bekwaamheid, betrokkenheid, en helderheid, hebben een juiste invulling gegeven in de korte periode van overlijden tot aan afsluiting van de dienst. De locatie is goed in Marsum is goed en net als het team aan te bevelen. Onze dank is groot!
We zijn heel goed begeleid in het hele proces. En de locatie was geweldig, prachtige uitzichten en alles tot in de puntjes geregeld. Alles klopte.
Er kan op een waardige en in alle rust afscheid worden genomen.
Tijdens het rouwproces is er met mij open en betrokken gecommuniceerd. Er is door Jan Klaas creatief meegedacht vanuit positieve mogelijkheden. Respectvolle bejegening is de norm.