Heel warm en goed verzorgd super
Het afscheid van onze dierbare vrouw en moeder viel ons erg zwaar, maar Andringastate heeft er een zeer waardig en bijzonder afscheid van gemaakt. Alles keurig geregeld. Het enige puntje wat we anders zouden hebben gewild, is voor het condoleren al bij de bar gaan staan. Nu was het in het begin wat onhandig bij de tafel.
Lokatie prachtig. Personeel doet op de achtergrond uitstekend werk waardoor de sfeer heel privé blijft. Klasse! Niet scherp af te bakenen waarvoor Iepie Lindeboom of Andringastate de hoofdverantwoordelijkheid draagt wat invloed kan hebben op beoordeling.
Ik wil jullie nog heel graag bedanken, voor de geweldige service, vriendelijkheid, en persoonlijke sfeer! Een hele goede middag om op terug te kijken!
Een mooie keurig verzorgde uitstraling, netjes en verzorgd. Ik heb er persoonlijk een goed gevoel aan over gehouden, bedankt
volgens verwachting, rustig, netjes, verzorgd
als zeer prettig ervaren , ook toen de planning door onze latere aankomst moest aangepast
Een mooie locatie om waardig afscheid te van een dierbare.
Hele goede begeleiding en mooie omgeving. Punt van aandacht: bij de dvd van de opname van de dienst loopt het geluid niet helemaal synchroon met het beeld. Men vulde het water aan voor de sprekers terwijl er een spreker bezig was.
Alles is mogelijk! Vlotte communicatie via de mail en telefonisch goed bereikbaar! Prachtige locatie en heel gastvrij! Ook voor mensen in de bovenzaal was de uitvaart goed te volgen! Bedankt!
Waren alle crematoria maar zo! Wat heerlijk dat je alle tijd hebt om met vrienden en familie bij te praten. Ook kon familie uit Canada mee kijken via de livestream, prachtig! Ook de opname op usb stick is erg mooi gemaakt. Bedankt team Andringa
Eerder gemaakte afspraak worden niet nagekomen, management kan zeer moeilijk met kritiek omgaan hier is de klant geen koning mensen ! Een eigenaar die behoorlijk verwaand en zelf ingenomen is. Helaas een hele nare ervaring, van wat gewoon netjes had horen verlopen 😔
Wij hebben de dienstverlening als zeer positief ervaren. De ontvangst om onze wensen te bespreken en de positieve aanvullingen hebben het afscheid zeer waardevol gemaakt. De locatie is fantastisch en de tijd die we kregen is als erg prettig ervaren. Hartelijk dank!
Sluit me aan bij het vorige verhaal.
Communicatie zeer slecht,uit de ovenruimte kwam een verbrandlucht het rook naar verschroeid haar en vlees. Andringastate kan zeer moeilijk met kritiek omgaan! Schuift alles af! Op mails wordt niet of nauwelijks gereageerd. En dat voor een bedrijf die pretendeert een top prestatie te leveren en alles tot in de puntjes goed wil regelen....
De omschrijving RUST, RUIMTE EN TIJD, zoals jullie vermelden op de site, klopt voor 100%. Mijn moeder is op 27 juli 2017 op Andringastate gecremeerd en ik ben zeer blij, dat ik voor Andringastate heb gekozen door de zeer persoonlijke begeleiding, de prachtige locatie (een 10) en de tijd, die we kregen (een hele middag om afscheid te nemen!! (een 10!), geen lopende-band-afhandelin!!!!!. De uitstraling van de ene koffiekamer vind ik persoonlijk enigszins te somber, bruin, en te oudbollig, waardoor mijn waardering een puntje daalde. De begeleiding van de uitvaart heb ik grotendeels zelf gedaan, waardoor ik een puntje eraf heb gehaald, maar dit heeft andere oorzaken. Graag hadden we rond om te kist willen zitten, in een heel ongedwongen sfeer in de aula, maar dit was niet mogelijk, maar de aula vind ik ook prachtig, alleen het niet om de kist kunnen zitten vond ik jammer, we hebben dit anders opgelost. Dus ik raad iedereen aan om de laatste RUST aan Uw overleden Dierbare op Andringastate te "vinden". Mijn eindoordeel is een 9,5!!! M.vr.gr. Isolde Kubicek, uit Leeuwarden.
Wij hebben zeer mooi en waardevol afscheid genomen van onze zoon. Zoals ik tegen mijn man zei hier mogen jullie ook afscheid van mij nemen zegt denk ik wel genoeg. Mede bedankt voor deze herinnering. Met vriendelijke groet, Janneke Dijkstra
Communicatie is geheel via de bode verlopen. We hebben een prachtige uitvaart gehouden in een hele sfeervolle entourage. Dik tevreden over alle mogelijkheden
Mooie locatie. Fijn dat het ook op avond kan, zodat je niet meteen weg- gestuurd wordt om de ruimte vrij te maken voor de volgende.
Erg goed, het bestrijden van het rondzingen werkt alleen niet . Er ontstonden rare bijgeluiden tijdens de speeches.
mooie open omgeving . toen we de urnen op haalden werden we heel fijn geholpen.