Burolivemuziek zou ik zeker aanbevelen. Communicatie ging heel goed en snel! Prijs/kwaliteit verhouding was top!
Alles was goed geregeld, waardoor we op de dag van het feest geheel ontzorgd waren.
Prima geregeld/tussentijdse aandacht/prima artiest!
Super leuke avond gehad met band ziezeau !! Van gasten ook veel reacties gehad dat ze erg goed waren. Zeker voor herhaling vatbaar
Wij hebben een fijne ervaring met burolive muziek! Her rapportcijfer spreekt voor zich!
geen
Contact gehad met René. Aardige man en klantvriendelijk.
Prima. Snelheid boeking, communicatie en nakomen van afspraken.
Zeer goede communicatie. Regeld naar wens en steekt er veel energie in.
Heldere en vlotte communicatie, goed advies en top service! Zeer tevreden met het optreden van de band die geregeld was via burolivemuziek.nl
Contact verloop goed en snel. Mails en afspraken zijn duidelijk De band was heel goed
We hadden Paperplane geboekt en alles is verlopen zoals afgesproken. De band was ook super.
Op zeer korte termijn voor ons huwelijk nog een andere band kunnen regelen en nog een goede band ook, we hebben genoten!
Wij hebben zaterdag 07-07-2018 de band Woenderbaar bij ons op het Hill Billy veldfeest in Lonneker op bezoek gehad . Wat een ongelooflijk enthousiaste , energieke, plezierige top band! Wij hebben met z'n allen enorm genoten! Een echte aanrader. René gebeld , gevraagd om een leuke feest band. Zelf niets hoeven te doen, alles wordt geregeld.... echt geweldig! Bedankt!
Wij hebben genoten van pianco en co tijdens onze avond. Rene heeft ons erg goed geholpen en deed zelfs een stapje extra toen dit nodig was. Wij zouden deze perfecte boeking niet hebben gehad zonder Rene. Ook Piano en Co is een aanrader. Wat een topband! De verzoekjes werden direct gespeeld en daarnaast zijn ze een voor een ook echte performers. Wij zullen ze zeker weer inhuren een volgende keer!
Onze ervaring met dit bedrijf is/was super. Ze waren heel snel met antwoorden via de mail en vooral heel duidelijk. Ze dachten goed mee en waren erg sociaal. Super ervaring.
Niks op aan te merken, top ervaring met een hele toffe band. ze mogen van ons weer komen. (Schuurfeest Rheeveld)
Voor ons personeelsfeest hebben wij de plussupportact geboekt. Echt een geweldig goede band!!
Op zeer korte termijn heeft Burolivemuziek.nl ons geholpen aan een fantastische band, TimeMaud, voor ons huwelijksfeest. René heeft ons goed advies gegeven bij onze zoektocht naar een band, de communicatie was zeer goed en het was heel snel geregeld. Top! Bedankt en wij weten jullie zeker weer te vinden voor in de toekomst. Groet Aukje
Turfsteker 106
8447DC Heerenveen
Burolivemuziek.nl is hét buro voor voor het vinden van de juiste livemuziek voor jouw feest of evenement. Ruim 25 jaar ervaring zorgt voor een gedegen advies en boeken tegen het gegarandeerd scherpste tarief! Bij ons géén clown, goochelaar of TV kok, maar specialist in het grootste diverse aanbod van livemuziek in Nederland. Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste muziek voor jouw feest? Wij helpen je graag met vinden!