Na het eerste contact hadden we meteen vertrouwen in dit boekingskantoor. Dit bleek later ook in alles. We werden op de hoogte gehouden en onze wens was alles geheim moest blijven. Die Power Buam heeft een geweldig optreden verzorgt. Wij hebben mede door dit optreden een geweldig feest gehad. Dank hiervoor.
Hartelijk bedankt voor jouw mooie rapportcijfer Luc. Graag tot een volgende keer. René van Burolivemuziek
We hebben genoten van het optreden!!
Daar zijn we heel blij mee Deborah. Graag tot een volgende keer. René van Burolivemuziek
.geweldig ik zou hun weer nemen , als ik weer wat te vieren had....
Beloofd is beloofd ;-) Graag tot een volgende keer en bedankt voor de boeking. René van Burolivemuziek
René is een topper, reageert lekker snel en levert altijd een top band! Wij hadden deze keer bakeytown, en het dak ging er werkelijk af! Wat een heerlijke energieke band was dit!
Dag Lammert, wat een mooi rapportcijfer geef je ons. Het helpt zeker als de band het ook super naar zn zin heeft. Complimenten van jullie en de band vlogen over en weer. Bedankt weer voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. René van Burolivemuziek
Voor het eerst de muzikale boekingen van onze feestweek door Rene van burolivemuziek laten regelen. Alles is erg soepel verlopen; duidelijke communicatie, meedenkend en altijd en overal bereikbaar. Hartelijk dank voor alles en tot de volgende!
Hoi Arjen, Erg blij met jouw feedback en waardering. Daar doen we het allemaal voor. Het was een flink geregel allemaal maar met maximale uitwerking. Super. Jullie ook heel veel dank voor het vertrouwen in ons en nogmaals complimenten van het geluidsbedrijf voor de goede verzorging. Blijft toch een samenwerking hè. Graag tot volgend jaar. René van Burolivemuziek
René van Burolivemuziek.nl was erg behulpzaam in het vinden van de juiste livemuziek voor mijn feest. Het gekozen duo, Cris & Hester, deden precies wat ik van hun verwacht.
De brassband was geweldig, iedereen heeft er zo van genoten! De communicatie met René was heel fijn, reageerde snel en vriendelijk. Al met al een aanrader!
Komen de afspraken goed na, en duidelijke communicatie naar de klant
René was goed bereikbaar via mail en per telefoon. Hij adviseerde de band Fuze! De drummer vd band belde een aantal dagen van tevoren om de laatste dingen door te nemen. Dit vonden we prettig. Alles is verder volgens plan verlopen. Fuze! speelde leuke nummers, goede kwaliteit en het was een leuke show. De tent ging los en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. De zangeres die op de Fuze website staat was er niet, maar Emma was er wel en zij deed het fantastisch. Ze voelde het feest perfect aan en heeft een geweldige stem! De foto op jullie website doet geen recht aan de belevenis die zij brengen. Het bedrijf die de muziek installatie leverde was ook goed en behulpzaam. Echt een aanrader!
Zingende DJ helemaal TOP
De band was onwijs goed. Super leuk om mee samen te werken (hele team), ze speelden geweldig en we hebben genoten. Echt niets te klagen. Iedereen van Buro die ik gesproken heb was enthousiast, lief en makkelijk in de omgang. Echt complimenten allemaal!
Hartelijk dank voor dit mooie compliment Joep. Daar doen we het allemaal voor. Complimenten aan de band zijn overgebracht. Bedankt voor de boeking en graag tot een volgende keer. Groeten van René van Burolivemuziek.nl
Een geweldige muziekmiddag met een band die dampende blues speelt
De band is nu nog aan het bijkomen van deze enorme veer... :) Bedankt Theo. Groeten van René van Burolivemuziek.nl
De communicatie verliep zeer snel en duidelijk. René is erg vriendelijk en alles verliep perfect!
Bedankt voor het mooie compliment Marijke. Graag tot een volgende keer. Groeten van René van Burolivemuziek.nl
een hele mooie avond gehad.
We hadden rene als DJ en een caribische trommel band echt geweldig genoten Was dank zij jullie een top feest
Leuke tops gekregen van René, waarbij ook snel werd gereageerd. Band was hartstikke leuk!
Prettig contact. Duidelijk en komt afspraken na
Zoals gemeld goede muziek die door onze gasten werd gewaardeerd. In het begin wat te hard maar later, nadat gemeld te hebben, naar een goed volume. Bij het begin waren de tijden dat opgetreden zou worden niet geheel in overeenstemming met wat ik had doorgegeven. daar niets van gezegd en gedacht ik zie het wel. Gevraagd om na mijn speech direct met de muziek te beginnen, lukte blijkbaar niet. Dat was jammer mijn op het geheel niet vervelend. Per saldo dus tevreden.
Bedankt voor jouw beoordeling en feedback Hans, Word zeer gewaardeerd. Ik zal dit doorgeven aan de band. Blijkbaar had de band net pauze en viel de volgende set, na jouw speech, net in deze pauze. Als bureau kunnen we van alles vooraf afspreken met het item maar dan moet dit ook wel uitgevoerd worden op de dag van het optreden. Gelukkig was je hierin flexibel en dat waardeer ik enorm. En natuurlijk super om te horen dat je overall tevreden bent. Daar doen we het uiteindelijk voor. Nogmaals dank voor de boeking en graag tot een volgende keer. Vriendelijk groetend René van Burolivemuziek.nl
Een groot feest !! Genieten
Dag Madelein, Hier worden we nu blij van. We zullen dit doorgeven aan de band. Hartelijk dank voor jouw feedback. Vriendelijke groetend René van Burolivemuziek.nl
We waren zeer tevreden over de samenwerking. De band was super en we hadden veel positieve reacties vanuit de zaal . Hebben dan ook zeer genoten .
Dag Henriette, Fantastisch om te horen dat jullie genoten hebben. Daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor de feedback. Vriendelijke groetend René van Burolivemuziek.nl
Mijn aanvraag is goed en efficient afgehandeld.
Op navraag voor een band direct goede advies gekregen. Alles was perfekt geregeld.
Een band geeft een feest zoveel meer glans iedereen was erg onder de indruk van de band BILLBOARD. Was een knalfeest. In 1 woord geweldig.
De boeking liep perfect. Het optreden was geweldig. Mijn ouders hebben 100% genoten.
Prima ervaring met René. Reageert snel en correct en alles verliep op rolletjes. De band (Schuurmans & Schuurmans) was fantastisch.
Turfsteker 106
8447DC Heerenveen
Burolivemuziek.nl is hét buro voor voor het vinden van de juiste livemuziek voor jouw feest of evenement. Ruim 25 jaar ervaring zorgt voor een gedegen advies en boeken tegen het gegarandeerd scherpste tarief! Bij ons géén clown, goochelaar of TV kok, maar specialist in het grootste diverse aanbod van livemuziek in Nederland. Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste muziek voor jouw feest? Wij helpen je graag met vinden!