Over het algemeen tevreden. Alleen is de geleverde advancing informatie gek genoeg niet aangekomen bij de band. Boeker heeft schijnbaar niet veel gecommuniceerd richting de band, terwijl hij gemaild heeft dit wel gedaan te hebben. Hierdoor vreemde start van de dag. Gelukkig snel recht getrokken en iedereen weer vrolijk.
Dag Daniel, Alles is gecommuniceerd richting artiest alleen als die zijn eigen plan trekt dan kan je als boeker daar niet veel aan veranderen. In de mail heb ik je gevraagd wat er dan niet aangekomen was bij de artiest maar daar heb je verder niet meer op gereageerd en dan kan ik verder ook niets meer checken. Gelukkig was het een mooi optreden en is alles goed verlopen. Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer. ^Rene van Burolivemuziek.nl
We hebben een topfeest gehad en mede door de muzikale aanvulling van Unwind. Eerst meer op de achtergrond en steeds meer uptempo en uitnodigend voor de dansvloer. Fijne mensen en voelen het sfeertje goed aan.
de brassband ingehuurd wegens een pensioneringsfeest, de collega was zeer verrast door deze muzikale uitzwaai.
We hebben weer een top avond gehad , dankzij de Party Rockers, en geluidsman , die het geluid goed afstemde op ons publiek . Alles ging lekker spontaan , geen wanklank gehad . Ook onze traditie , om met de brommers de artiesten naar binnen te rijden , werd enthousiast op gereageerd . Ze hadden zelfs de instrumenten mee op de brommer. Ons publiek was ook zeer goed te spreken over de keus van dit jaar .Opmerkingen , als lekker spontaan , en ze spelen een mooi breed repertoire .
Sipke gevraagd Feest geslaagd , hij kwam ,zag en overwon wil je een feesie vraag niet Piet Jan of Keesie , maar gewoon Sipke de Boer
Betrouwbaar en fijne communicatie!
Wij konden op korte termijn een band met hun regelen en wij waren heel tevreden met het advies en de keuzes. Top!
Goede band en alles netjes conform afspraak en vooraf netjes contact Top gewoon Mvg Chiel
Je komt binnen lopen en denkt gelijk dit wil ik elke dag als achtergrond muziek. Een fijne sfeer, goed contact en staan open voor een uurtje meer muziek maken. Altijd fijn als het event wat uitloopt.
Burolivemuziek reageert snel en duidelijk op een aanvraag, zijn zeer prettig in de communicatie en denke mee. Een aanrader voor het verzorgen of organiseren van een evenement.
Alles is verlopen volgens planning
Wij hebben relatief op gevoel geboek: op basis van de setlist en een korte youtube video. In het echt 10x zo goed. Fantastisch! Echte partystarters. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Van harte aanbevolen. Topspul!
Absolute aanrader, zowel Burolivemuziek (René, dank!) Als de band Billboard! Iedereen was razend enthousiast. De muziek, sfeer, enthousiasme, vriendelijkheid, 100% een aanrader. René en band, heel erg bedankt en heel veel succes!
Alleen maar positieve reacties ontvangen over ons feest maar vooral ook over de geweldige band. RootZ jullie waren fantastisch
Hele vriendelijke artiest, goed gezongen, sfeermaker. Goed georganiseerd.
Veel moeite gedaan om de artiest bij ons te krijgen en uiteindelijk gelukt. Al met al top dus!
De muziek was prachtig en de verrassing was de zangeres helemaal top bedankt
Directe communicatie goede afspraken super !
We hebben deze artiest geboekt voor de bewoners van het verzorgingshuis. Mensen hebben van het optreden genoten. Een enkeling merkte op dat de liedjes over het algemeen wel triest waren.
Persoonlijk contact is goed verlopen, snelle reactie en volgens afspraak.
BamBam heeft afgelopen konigsdag bij ons gespeeld en een puike prestatie geleverd. Het pure werk van een band die samen echt een feestje maken en dit doen zonder samples of andere kunstgrepen. Ze hebben een omvangrijk repertoire dus iedereen in het publiek komt aan zijn trekken! Verder zijn het leuke, spontane, sympathieke mensen wat de samenwerking alleen maar makkelijker maakt. Zeker een aanrader dus!
Wat zijn het 2 toffe kerels van His en co. Super gezellig gehad en ze doen het super leuk voor iedereen wat wils spelen ze. Top dag met His en co!!!
Goede hulp voor opties van artiesten gekregen. Goed contact en bij vragen kregen we snelle reacties, dat was super fijn. Volgende keer boeken we graag weer bij jullie!
Het zal niet hun eerste bruiloft zijn geweest, maar ze leken er in ieder geval nog veel plezier in te hebben. Setlist was top en kon goed worden afgestemd. We kregen ook veel positieve feedback over 'onze' band, erg leuk. Zou ze zo weer inhuren.
We waren wat laat met boeken maar dat was geen probleem. Alles was snel via mail geregeld en er kwam ook snel reactie op de mails. De afspraken zijn allemaal goed nagekomen en het optreden was fantastisch
Turfsteker 106
8447DC Heerenveen
Burolivemuziek.nl is hét buro voor voor het vinden van de juiste livemuziek voor jouw feest of evenement. Ruim 25 jaar ervaring zorgt voor een gedegen advies en boeken tegen het gegarandeerd scherpste tarief! Bij ons géén clown, goochelaar of TV kok, maar specialist in het grootste diverse aanbod van livemuziek in Nederland. Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste muziek voor jouw feest? Wij helpen je graag met vinden!