FAN-tastisch!

Via burolivemuziek echt een mega vette band gevonden. Bad Shoes hebben het feest echt gemaakt. We merkten in de eerste set dat het echt het eerste post corona feest was en iedereen weer een beetje moest wennen aan elkaar. Maar in de tweede set gingen onze gasten helemaal los en dat ging door tot het eind. Wij zijn fantastisch geholpen, zijn fan geworden en kijken terug op een onvergetelijke, mooie avond.

Ze waren geweldig

Het is een heel goede band de muziek was uitstekend voor herhaling vatbaar. En ze voelden het meteen aan en de mensen bleven op de dansvloer. Hebben jullie goed geregeld.

Zeer tevreden!

Verzoek ingediend voor bepaald soort muziek waarna ik uitstekend begeleid en geadviseerd werd. De band die uiteindelijk kwam spelen op de 1-na warmste dag in juli, deed het fantastisch. Snel schakelen en duidelijkheid stonden in hoog vaandel. Dank daarvoor, René!

super leuke avond!

super enthousiaste zanger!

• Hebben we je goed geholpen met de juiste livemuziek? N.v.t.
  • Via site chat, mail, telefoon of app. Hoe waardeer je onze bereikbaarheid? N.v.t.

Dik tevreden

Erg soepel verloop

Doordat de wensen vanuit de commissie/techniek van ons dorpsfeest een aantal keren wijzigden, heb ik na het boeken van de band meerdere contactmomenten met René gehad. Hoewel ik mij op den duur bezwaard voelde, behield hij een geduldige en respectvolle benadering. De communicatie was duidelijk, dank daarvoor.

Fantastisch!!!!

Kelner & co, wat een fantastisch duo!!!! Vanaf het moment dat ze gingen spelen zat het sfeertje er al direct in, eigenlijk spijt dat we ze niet gewoon heel de dag hadden geboekt !!! Ook de communicatie met Burolivemuziek in een woord geweldig. Hartelijk dank allen!!!!

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

goed advies, leuke middag gehad mede door de artiest.

Had om de ene artiest gevraagd, die was verhinderd maar advies gekregen voor een andere zanger en dit was helemaal de juiste, top het contact met jullie was prima en altijd vrij vlot antwoord.

Goed geregeld

Zeer proffesioneelen kundig

xxx

Super goede band

Mijn ervaring met Burolivemuziek is top. Alles was prima geregeld.

Super geregeld!

Mijn ervaring met Buro livemuziek is top. Alles gaat zoals afgesproken en ze reageren zeer snel en oprecht op vragen.

super goede band

iedereen wat enthousiast! En het Buro heeft mij goed geïnformeerd. Netjes en correct. Succes verder. Tot een volgende keer! Groet Vivian Van der ven

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

Prima samenwerking en duidelijke afspraken

We hebben een fantastische avond gehad

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

een heel goed team, alles verliep vlot en gemakkelijk.,

heel veel contact, overal een antwoord op, begrijpelijk en meedenkend. Top !

TOP!

Voor onze bruiloft zochten wij een band. Er was zoveel keuze dat wij 'door de bomen het bos niet meer zagen'. Na mailcontact en hulp van Renee zijn we er uitgekomen. Het was top geregeld! En het feest was mede door de band onvergetelijk!

Het was geweldig

Beide optredens waren te gek. Ze waren professioneel, goed en super vriendelijk en kregen de zaal met gemak mee. Og3ne ging heel goed om met een oom die even op het podium ging zitten voor een foto. Goed en vriendelijk opgelost! Prachtige stemmen, geweldig om het live te horen. Wat verrassend was bij de Diva's of Dance was dat ze door het publiek gingen lopen. Dat vond iedereen erg leuk! En wat een stem heeft Linda Estelle! Nance zong ook goed, beide toppers. Blij met mijn keuze voor hen! Iedereen heeft genoten, bedankt!!

SUPER GOED GEREGELD VAN BEGIN TOT HET EIND

Super goed geregeld.

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

Alles was zoals afgesproken!

Het contact was vanaf het begin van de boeking al top! Het contact was snel en duidelijk en er werd rekening gehouden met onze wensen. Op de dag van de boeking werden we nog door René gebeld. Complimenten hiervoor! Persoonlijk contact, weet wat ze doen en samen kom je tot iets heel moois. Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen als ik weer een artiest wil boeken.

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

Geweldig groep en vriendelijke mensen

Alle contacten waren goed, alleen vonden wij het jammer dat wij niet bij een eerde optrede aanwezig konden zijn., om de band zien te spelen. Maar, de band Ziezau voldeed volledig aan onze wensen. De reactie van de gasten was dan ook alleen maar goed tot uitstekend goede over de muziek Mededoor de band was de avond een geweldig succes waar iedereen het erg naar hun zin hadden. Bedankt voor alle goede zorgen en mogelijk weer tot ziens.

• Afspraak = Afspraak. Waren we duidelijk en kwamen we onze afspraken na?

Alles was tot in de puntjes geregeld

Super ervaring met het boekingsbureau. Snelle reactie ook in de avond. En de band Bad Shoes was geweldig. Wat hebben zij er een feest van gemaakt op onze trouwdag. Ook heel veel complimenten gekregen over de band

Top, goed geregeld!

Fantastisch!

Beste René, Wij willen je laten weten dat wij een fantastische dag hebben gehad. Het hoogtepunt voor ons was echt het feest en de muziek heb jij hier fantastisch geregeld. In de coronatijd hebben wij aangegeven dat wij een band zochten en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat wij hier ook graag een DJ bij zouden willen hebben. Ik ben heel blij met die beslissing. Laten wij eerlijk zijn, je bijdrage was minder dan die van de band. Maar het was echt van toegevoegde waarde dat er een goede DJ staat die het bruidspaar kan aankondigen als ontvangst, een klein woordje doet en vervolgens de band kan openen. Daarnaast heb jij het feest goed aan de gang gehouden terwijl de band even pauze hield. Ook met het verzoek om ons eindnummer live te spelen, was een fantastische optie en hebben wij dankbaar aanpakt. Over de keuze van de band zijn wij ook goed te spreken. Wij vonden het heel moeilijk om via een promo filmpje van 1,5 minuut een band uit te kiezen. De samenstelling van de band was iets ook gewijzigd in de tussentijd. Het was niet mogelijk om de band live te zien optreden zodat je weet wat je kiest. Wij hebben echt op jou oordeel moeten vertrouwen en aangezien wij elkaar niet kennen, vond ik dit heel moeilijk. Jij hebt uitgebreid vragen gesteld over wat voor een band wij zochten, van wat voor muziek houden wij maar ook wat is de gemiddelde leeftijd van de gasten. En hier heb jij goed op ingespeeld. Tot de laatste dag bleef ik het spannend vinden om nou precies te weten wie er nu ging spelen op onze bruiloft, maar uiteindelijk ben ik heel blij met de keuze. Reden dat ik dus ook een 9 geef, is omdat ik je wil adviseren om toch wel iets te doen met een mogelijkheid om een band vooraf te kunnen zien spelen. Dan zijn mensen zich toch meer bewust van wat zij voor ervaring kopen. Met vriendelijke groet, Rick en Zoë Heuckeroth

Zeer prettige communicatie.

Zeer prettige communicatie en professioneel advies.

super!

last minute was ik opzoek naar een band, en René heeft flink zijn best moeten doen en kwam met deze fantastische band! de sfeer en muziek was super en iedereen was positief en zeker voor herhaling vatbaar!

Turfsteker 106

8447DC Heerenveen

Over Burolivemuziek.nl

Burolivemuziek.nl is hét buro voor voor het vinden van de juiste livemuziek voor jouw feest of evenement. Ruim 25 jaar ervaring zorgt voor een gedegen advies en boeken tegen het gegarandeerd scherpste tarief! Bij ons géén clown, goochelaar of TV kok, maar specialist in het grootste diverse aanbod van livemuziek in Nederland. Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste muziek voor jouw feest? Wij helpen je graag met vinden!