Prima service!

Prima service en uitstekend geholpen in de keuze van een geschikte auto, zeer tevreden mee!

Top service en mijn verwachtingen werden overtroffen !

Bij de levering van mijn nieuwe auto top service ontvangen bij het bestelproces, begeleiding van de levering en ophalen van de vorige auto. Ik beveel Fleximo van harte aan ! Tom Aarts

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Fleximo is een fijne partner om mee samen te werken op gebied van Mobiliteit. Begrijpen wat wij vragen en doen net dat beetje extra. Kan ik zeker aanbevelen.

Goede service, betrokken medewerkers.

Komen hun afspraken en zijn klantvriendelijk.

Snelle goede service!

Prima service en altijd klaar staan voor de klant. En de beste deal voor je uitzoeken. Top!

Duidelijk, persoonlijk, klantvriendelijk en snel!

Fleximo, m.n. Irma, heeft met veel geduld steeds al onze wensen uitgewerkt en geholpen bij de uiteindelijke beslissing. We zijn ontzettend blij met de gemaakte keuze. En nog steeds kunnen we op ze rekenen bij vragen of onduidelijkheden!

Uitstekende service

Persoonlijke advies, snel antwoord op vragen en een uitstekende service!

Zeer netjes geholpen met alle vragen

Prettig contact en kon met al mijn vragen terecht, indien ze niet direct beantwoord konden worden werd daar netjes op terug gekomen

Een expert die altijd bereikbaar is en wil helpen.

Fleximo is vriendelijk, is goed bereikbaar, wil altijd helpen en heeft verstand van auto's.

TOP

Geweldige begeleiding en goed advies.

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Uiterst tevreden.

Alweer uiterst tevreden over de behulpzaamheid van Fleximo. Mijn wensenpakket bij hun neergelegd en Fleximo regelt de rest van A tot Z. Tussendoor wordt je netjes geïnformeerd over de voortgang van het proces. Zeker een aanrader.

Snel, vakkundig, meedenken en service gericht

Gewoon een goede ervaring met Thijs en Fleximo. Verstaat zijn vak en is daarmee een perfecte aanvulling tussen enerzijds dealer en anderzijds klant. Hij heeft de juiste instelling om het product, waarbij in mijn geval toch wel een bepaalde mate van emotie aanwezig is, goed in te schatten en daarbij het juiste advies te geven.

goed contact, niks op aan te merken

Fleximo vond snel de geschikte auto bij een dealer. contact was goed en duidelijk. alles werd geregeld.

Snel en adequaat

Absolute top service!

De service en persoonlijke aandacht vanuit Fleximo is absoluut fantastisch! Een aanrader!

Goed geregeld allemaal. Betrokken medewerkers

Duidelijke communicatie & snel schakelen

Hoewel Polestar (als nieuwe leverancier) nog wat moeite had met goed communiceren heeft Irma me ten aller tijde goed op de hoogte gehouden middels duidelijke communicatie. Ook heeft ze de lease maatschappij goed achter de broek aangezeten toen mijn Polestar er ineens binnen een week was en de laadpaal en laadpas nog niet... Kortom; duidelijke communicatie & snel schakelen, daar hou ik van!

Adviserend, professioneel en meedenkend

Fleximo heeft mij zeer goed geholpen bij mijn keuze van de lease-auto. Het advies en het meedenken wat voor mij de ideale auto zou zijn pakt wederom erg goed uit. Professionaliteit, klantgerichtheid en ervaring kenmerkt Fleximo.

heldere communicatie, snel en deskundig advies

voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!

Fleximo is pas tevreden wanneer U tevreden bent. Samen met Fleximo een half jaar lang gespart over mijn volgende auto! Na veel belletjes en calculaties afgelopen maand eindelijk de perfecte auto voor mij gevonden! Nogmaals dank voor de goede hulp! Ga zo door!

Goed!

Goede informatie voorziening, goed meedenken.

Vakkundig en super goed geholpen

Rik heeft me geweldig geholpen.

Geweldig geregeld, vakkundig advies én altijd de juiste hulp als het nodig is

Leasemaatschappijen zijn, in onze ervaring, vrij lastig om concreet een plan mee te maken. Daarom hadden we voor mijn vorige leaseauto, een Peugeot 208, de hulp van Fleximo ingeroepen om alles omtrent de lease, de auto en het contract te faciliteren. Toen dit contract ten einde liep, was de keuze voor nog zo'n traject dus vrij eenvoudig. Aangezien het mijn eerste leaseauto was, had ik geen idee wat er moest gebeuren. Een mailtje naar Fleximo met de vraag; Wat kan ik verwachten? werd verstuurt en dezelfde dat zat het hele antwoord in mijn mailbox. Ondertussen waren we natuurlijk ook bezig met een nieuwe auto. Zeer snel hadden we een zestal offertes binnen van verschillende auto's en maatschappijen welke het best pasten bij mijn wensen, mijn verbruik en het kostenplaatje. Uiteindelijk was het niets meer dan er eentje kiezen (uiteraard de nieuwe 208) en dit doorgeven aan Fleximo. Gister kwam de nieuwe 208 keurig binnen en kon ik, met de tips, de oude inleveren. Direct kreeg ik de vraag hoe het was en of er nog iets bijzonders aan de hand was bij het inleveren of het leveren van beide auto's. Heerlijk betrokken, zeer vakkundig! Top!

Alles top geregeld!

Alles top geregeld!