Prima ervaring, heerlijk bed
Prettige professioneel ontvangst in hun winkel waar ze ruim de tijd voor ons namen. Waarbij ze niet alleen met deskundig advies kwamen, maar ook met praktische kennis. Dit resulteerde in een heerlijk bed waar we al 2 maanden erg lekker op slapen.
Heel blij met ons bedden en heel erg blij met de aandacht van de personel
Zie boven
het ging allemaal fantastisch,de bezorging,het in elkaar zetten,jongens waren voorkomend,alles uitgelegd hoe het werkte enz.en toen kwam ik er achter dat het nieuwe bed 10 cm korter is dan mijn vorige,ook bij Janus gekocht,in plaats van 2.20mtr is het 2.10mtr en ik denk dat ik er wel aan zal wennen maar het valt toch een beetje tegen,helaas!
Prima winkel en assortiment erg behulpzaam om te wachten op een aankomende korting. Enige minpunt is dat er ook een verkoper is die geen idee heeft wat hij verkoopt in elk geval over de kinder bedden. Prima vent verder maar niet voor de kinderbedden. Daar zijn de andere twee beter mee bekend.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen m.b.t. een nieuw bed duidelijk te krijgen, zelfs bij ons 1e bezoek dat onaangekondigd was. Vervolgens wilden wij de tijd nemen om over e.e.a. na te denken, en kregen we de noodzakelijke informatie mee. Bij ons 2de bezoek werd opnieuw ruim de tijd voor ons genomen. Het contact met de medewerker was prettig. Wat ons zeer verbaasde was de nogal ouderwets aandoende rekening, die geheel met de hand geschreven was. Op het briefpapier ontbraken de IBAN-gegevens (die wij met enige moeite van internet haalden), nodig om het restant van de rekening te kunnen betalen. Het lijkt ons zinvol om dit manco z.s.m. aan te vullen op het formulier dat voor de nota gebruikt wordt.
Goedemiddag mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review,bedankt voor uw opmerking over de rekening normaal gesproken wordt deze altijd per mail gestuurd maar dit is er waarschijnlijk bij ingeschoten ,we zullen hem alsnog naar u mailen . Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bed .
Ik ben heel tevreden over de service en de kwaliteit, resultaat matras👍
Uitstekende service Vriendelijke bediening Deskundige uitleg, goede adviezen Geen haast, ruimte voor vragen en opmerkingen Afspraken worden nagekomen
Erg prettig geholpen met advies in de winkel, en uiteindelijk een prima matras gekocht waar we blij mee zijn
Twee bedden gekocht voor onze kinderen bij Janus. Service en advies in de winkel was prima. Levertijd conform afspraak. Levering en montage verliep netjes en precies op tijd. Kortom, zeer tevreden.
Ik heb al meerdere bedden en bedlinnen bij Janus gekocht. Goed advies, doen wat ze beloven en houden je op de hoogte van status bestelling.
We zijn in de winkel prettig en professioneel geholpen. DE verkoper had alle tijd voor ons. De heren van het bezorgbedrijf kwamen zeer vriendelijk en adequaat over.
uitstekend
X ps dit bericht is voor de opstellers van deze enquête: willen jullie het woord verplicht veranderen in een andere term. Klinkt heel onsympathiek. Mvg A van Nie
I ben zeer blij met mijn bed, kreeg uitgebreid advies en er werd goede tijd besteed aan mijn bezoek
Voor een behoorlijk bedrag bedden en matrassen gekocht. Afwijkende maten...…maar geen advies over de levertijden van deze met betrekking tot het bestellen van extra beddengoed. Nadien nog hoeslakens en dergelijke besteld en betaald, na ruim twee weken nog niets vernomen.... Zou iemand dit voor zich zelf ook zo willen.....? ?????????
Beste mevr. Bil de levertijd die wij afgeven is is ongeveer 2 weken ,helaas duurde dit 10 dagen langer .Wij zullen in de toekomst de levertijd nauwkeuriger met u afstemmen voor maatwerk hoeslakens . Inmiddels persoonlijk bij u afgeleverd thuis en hopen dat u fijn slaapt .
Veel onderzoek hadden we gedaan naar het perfecte Auping bed. Online, bij de Auping winkels en uiteindelijk bij Janus waar we het bed aanschafte in het kader van support je local dealer. Helaas viel het tegen. De gegeven informatie was summier en de ervaring vrij simpel. Te simpel. Daar waar ander klanten koffie kregen en uitgebreid werden geinformeerd, stonden wij binnen tien minuten een paar duizend euro te pinnen. Dit alles staand aan een balie. Zelf werk ik ook in de retail en weet hoe het gaat: einde dag, laatste klanten die wil je snel de winkel uit hebben, geen zin meer en het weekend begint, maar als je geen verschil maakt of van toegevoegde waarde bent als merk/winkel, dan kopen mensen uiteindelijk liever online. Het is niet voor niets dat veel winkels sluiten, zeker dit soort eenmanszaken. Wel ben ik enthousiast over het bedrijf dat het bed kwam leveren. Goede communicatie en erg vriendelijk.
Vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad ,wij zullen onze adviseur hier zeker op aanspreken zodat we het in de toekomst beter kunnen doen .Wij willen hiervan leren en zeker de ervaring beter maken dan online .Wel willen we uw ervaring goed maken met een aanbod om een mooi hoeslaken uit te zoeken voor uw nieuwe bed . Uiteraard hopen we wel dat u lekker slaapt op uw nieuwe Auping bed
Vanaf de eerst3 dag dat ik binnen liep werd ik vriendelijk geholpen. Op het moment da tf ik een bed ging kopen werd er tijd en aandacht aan mij besteed en werd alles me rustig uitgelegd. De bezorging verliep vlekkenloos. Alles netjes opgeruimd zonder enig probleem. Ik ben 100% over alles tevreden! :)
aflevering netjes gegaan, aardige mannen
Ik ben prettig en op een goede manier geholpen in de winkel. De diverse opties werden doorgenomen en ik kreeg de indruk dat er eerlijke voorlichting werd gegeven.
Deze keer goed geholpen met keuze van hoofdeinde bed. Vorige jaren metbedden, matrasen en kussens. Altijd goed advies en goede service.
Ik vind het prettig in een winkel geholpen te worden, die ik al ken.Ik werd niet gepusht snel een beslissing te nemen.Verrassend was de snelle levering.
Overtoom 76 78
1054 BT Amsterdam
Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie Overtoom 76-78/1e C.Huygensstraat 71-73 in Amsterdam.Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal.Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning.We heten u van harte welkom in onze showroom .