Super blij en tevreden met de Auping matras. Ik kan nu veel dieper doorslapen. Zeker zijn geld waard.
Wij waren al naar een andere beddenwinkel geweest, en hadden bijna een bedcombinatie gekocht. Voor een "second opinion" zijn wij toch nog "even" naar Janus Lekker Slapen gegaan. Hier werden wij veel uitgebreider voorgelicht over de verschillende mogelijkheden en comninaties. Hierdoor hebben wij uiteindelijk voor een andere combinatie gekozen. Zelfs eentje waarvan wij bij de andere beddenwinkel meteen hadden aangegeven dat we hem niet fijn vonden liggen. Wij slapen nu inmiddels ruim een maand op ons nieuwe bed. Na 2 weken wennen zijn wij inmiddels zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie review en soms is een second opinion dus toch waardevol !
Fijne mensen deskundig inhoudelijk en zijn erg bereidwillig om je bij te staan. Kom er al jaren en altijd een fijne ervaring
Op zoek naar een goed matras en online de weg kwijtgeraakt, kwamen wij bij toeval langs de winkel. Uitstekende uitleg ontvangen en alle tijd om verschillende dingen uit te proberen. Tempur matras en bed gekozen, heel tevreden mee. Ook bezorging en alle communicatie verliep prima.
Hartelijk dank voor uw mooie review
Alles verliep zoals ik het wenste.
Héél goede uitleg door de medewerkers van Janus Lekker Slapen. De keuze die ik zelf heb gemaakt, was ook perfect. Er is een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat je kunt 'proef-liggen' is een zeer belangrijk voordeel van een winkel. (Daar kan Internet niet tegenop!) De levering van het door mij bestelde was ook uitstekend, alles volgens afspraak. Kortom: alles was een succes en zoiets beweer ik zelden!
....
Nemen alle tijd
De communicatie liep niet zo goed van de kant van Janus Lekker Slapen
Excuus voor het misverstand in de communicatie wij zullen dit in de toekomst verbeteren Hartelijk dank voor uw review
Kennis van zaken en prima advies.
Hartelijk dank voor uw mooie review
goede productinformatie met inzicht in verschillen in kwaliteit en prijs
René at Janus offered us by far the best customer experience we've ever had in the Netherlands. We are pretty happy with our purchase. I highly recommend a visit if you're in need for a good bed.
Thank you for your nice review!
Voor nieuwe matrassen naar Janus, dichtbij huis. Daar werd uitgebreid de tijd genomen om ons voor te lichten over de aanschaf van een nieuwe matras. Uiteindelijk besloten wij om eveneens een nieuw bed aan te schaffen. Wij zijn tevreden over de bejegening, de inhoudelijke voorlichting en de uiteindelijke deal.
goed advies, prettig contact, aflevering prima
Eerder dan verwacht kregen wij ons bed , de communicatie was goed, hulp in de winkel was prettig
Prettige klantvriendelijke benadering, men wist waarover men sprak.
Goed advies en service in de winkel We moeten echt wel wennen aan het bed, maar dat ligt niet aan de winkel, maar het grote verschil met ons oude bed.
Na een nieuw matras gekocht te hebben. En problemen met slapen. Geholpen om het te ruilen.
Hartelijk dank voor uw mooie review fijn dat u nu lekker slaapt op uw nieuwe matras.
Goede afhandeling
We love our new bed. It's solid and beautiful. We fully recommend them!
Goede ervaring, goed geholpen. Zeer tevreden over de aankoop.
We kregen een goed advies, hebben een bed gekocht en slapen als een roos ! Volgende keer weer Janus...
Wij zijn al jaren klant van Janus en hebben steeds ervaren hoe deskundig de verkopers zijn. Nog nooit een verkeerd advies gekregen en als wij ergens mee zaten dan werd dat adequaat en snel opgelost. Altijd eerlijke informatie, er werd goed meegedacht en nooit dwingend, een belangrijk eigenschap. Probleemloos en vriendelijk. Top winkel en dat al jaren lang.
M
Door Corona via e-mail besteld. Snelle reactie en duidelijke reactie op vragen en bestelling.
Overtoom 76 78
1054 BT Amsterdam
Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie Overtoom 76-78/1e C.Huygensstraat 71-73 in Amsterdam.Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal.Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning.We heten u van harte welkom in onze showroom .