goede en snelle service
Werd vlot en deskundig geholpen
Hartelijk dank voor uw mooie review
Perfect afgeleverd en heerlijk geslapen.
Zeer vriendelijk service en meedenkend. Zijn zelf een bestelling van dekbedden thuis komen brengen. Zeker een aanrader.
Hartelijk dank voor uw mooie review en in deze gekke tijden brengen we graag dekbedden, kussens of hoeslakens even bij u thuis langs
Geen franje,degelijk en alles snel geregeld ondanks Corona. Dat de auping matrassen top zijn mag je wel verwachten,maar de anti allergische kussens uit Duitsland zijn ook nog eens erg goed. Je kan ze gewoon wassen op 95 graden, nuttig bij astma
Na een bezoek tijdens Corona in de winkel, nu erg tevreden met ons nieuwe matras. Na opgedane kennis in de winkel wil je niet meer anders dan een goed matras voor betere nachtrust.
Hartelijk dank voor uw mooie review en veel plezier met uw nieuwe matras
Tijdens coronatijd goed telefonisch advies, al onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Snelle levering en goede service bij plaatsing nieuwe matrassen.
Door de corona was de zaak gesloten maar heb telefonisch contact gehad met janus en ik was op zoek naar een matras van tempur de heer van janus heeft mij stap voor stap uitgelegd welke er bij mij het beste past en wat de voor en nadelen waren echt top .
Afspraak is afspraak
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Correct, goede communicatie, vakmanschap
prima voorlichting en snelle afhandeling bestelling
Graag gedaan en bedankt voor de mooi review.
Goed advies, mooi bed, heerlijke matrassen, kussen en dekbedovertrek!
Mijn eerste serieuze bed aangekocht. Goede voorlichting, eerlijk verhaal. Ik kreeg direct het gevoel dat mij geen oor aangenaaid werd. En toen ik na de aankoop, bij nader inzien toch een ander onderstel wilde, was dat geen moeite. 100% servicegericht en klantcentraal. Hier kom je graag voor oriëntatie en de aankoop van een op het lijf geschreven bed.
We doen het graag en met passie voor lekker slapen en goede service ,bedankt voor de mooie review!
Het bed ziet er prima uit, slaapt geweldig en ik ben uitstekend geadviseerd en geholpen. Het bed kwam precies op de beloofde datum.
Zeer fijn
Fijn dat u zo lekker slaapt ,bedankt voor de mooie cijfers !.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle wensen aan te horen en binnen het budget een passend bed te vinden.
Ik ben erg tevreden over de geleverde service en het (Auping) product. De levering was weken eerder dan verwacht en de communicatie/bezorging/installatie was uiterst professioneel.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer en veel plezier met uw nieuwe Auping bed .
Bij Janus werken echte professionals. We zijn zeer goed geholpen bij het vinden van het juiste bed en matras, passend bij ons budget.
Nette duidelijk uitleg. Goede uitleg over matrassen. Mooie zaak, je voelde er welkom. Ruime keuze aan bedden en matrassen. René was vriendelijk , behulpzaam. In één woord fantastisch.
Onderdelen voor bed besteld. Zodra wij in het huis waren heeft u ze persoonlijk bij ons afgeleverd. Waarvoor dank.
Het nieuwe Auping bed is geinstalleerd naar wens. We hebben alleen een vraag. De functie van het bed wat omhoog kan kan maar tot een bepaalde hoogte . Dat is jammer want mijn man zat altijd meer rechtop met het oude trek systeem van Auping. Kan dit nog aangepast worden? Als we dit geweten hadden hadden we misschien gekozen voor een ander bed.
Beste Mevrouw Visser, Fijn dat uw bed er is en goed gebracht is ,wat betreft uw vraag het kan zijn dat het wat minder recht zit omdat uw matras net nieuw is en nog een een stuk minder diep zit dan bijvoorbeeld een oud matras wat slap is . We kunnen ook even kijken of een bodem met neksteun voor uw man rechter zit . Kom even langs na de lockdown en dan proberen we het in de winkel .
Gesprek was rustig, niet opdringerig. Goede adviezen ontvangen. Levering verliep ook perfect.
Er werd goed op mijn vraag ingegaan. Er werd de mogelijkheid gegeven om producten te vergelijken. De bestelling werd genoteerd, hetwelk tot levering binnen de gestelde periode leidde
Er werd alle tijd genomen om mij de verschillende matrassen uit te laten proberen na een prima uitleg over de functie van een matras
Overtoom 76 78
1054 BT Amsterdam
Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie Overtoom 76-78/1e C.Huygensstraat 71-73 in Amsterdam.Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal.Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning.We heten u van harte welkom in onze showroom .