Nemen alle tijd voor je.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Deskundige opticiens, vriendelijk en geduldig. Mijn echtgenoot en ik zijn al jaren klant naar tevredenheid. Waar ik onlangs mijn kapotte design zonnebril wilde laten maken met versterkte glazen, kon bij een opticien in Amsterdam niet en (mogelijk willen ze mij een nieuwe zonnebril verkopen?) bij Copini werd het zonder meer gemaakt. Bravo! Mijn volgende nieuwe bril zal ik zeker weer bij Copini aanschaffen!!!

Top!

Zeer vriendelijk, deskundig en prettig geholpen. Top!!

Geweldig!!!

Goede service en vriendelijke mensen.

Super goed

Vriendelijk behulpzaam ,oplettend en meedenken in mijn wensen

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijke medewerkers en goed geadviseerd

Tijdens oriënterend bezoek werd ik vriendelijk geholpen en voorzien van eerlijk advies. Monturen mochten mee naar huis, om in alle rust te testen. Afspraak voor oogmeting verliep ook prima. Alles werd goed uitgelegd. Prijs - kwaliteit is prima. Kortom ik ben heel tevreden en kom zeker terug!

Goed bedrijf

Professionele oogmeting ivm mijn contact lenzen

Fantastische behandeling

Zeer vriendelijke bejegening en duidelijke uitleg over de verschillende onderzoeken. Eveneens op een scherm de onderzoeksresultaten weergegeven een ook daarover uitleg. In één woord perfect.

Vakkundig geholpen door Mirjam

Goed en netjes geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Heel behulpzaam, nam alle tijd, ook voor wat ik het beste kon doen omdat mijn man net geopereerd was kon hij niet mee maar mocht ik een paar mee naar huis hebben om te laten zien.En mocht ik zelfs nog weer een keer omruilen om andere te laten zien. Heeft alle aandacht voor de klant waar ze mee bezig is en dat is heel prettig.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ze nemen de tijd voor je.

Voortreffelijke dienstverlening

Een enorm positieve ervaring, als je ook bij ketens als Specsavers of Hans Anders klant ben geweest. Deskundigheid en persoonlijke aandacht!

Goede service,,eerlijk advies.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goed geholpen en deskundig advies en een goede oogmeting gehad,neemt er de tijd voor

Zeer tevreden!

Vriendelijk, hulpvaardig, eerlijk!

Altijd goed!

Ik word altijd goed geholpen met mijn lenzen, goede service en er wordt naar mij geluisterd. Er wordt mee gedacht en er wordt nooit ergens moeilijk over gedaan. Ook met het uitzoeken van mijn bril heel goed geholpen. Klantenservice is erg goed!

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Tevreden, kan er altijd even binnen lopen

Goede bediening en proffesioneel

Super geholpen!

Ze nemen echt de tijd voor je, zijn erg vriendelijk! Je voelt je hier gewaardeerd.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd meedenken, behulpzaam en goed advies

Top service

Professioneel betrokken en bevlogen.

Vriendelijk en Kundig geholpen

Het personeel staat je vriendelijk te woord, en helpen je met een duidelijke uitleg over het hoe en waarom.

Prettige en deskundige opticien

Ontvangst prettig en kundigheid is oke

Zeer tevreden over de werkwijze van de Copini Opticiens

Ik kwam voor een simpele leesbril, maar werd na een consult doorgestuurd naar een oogarts. Na een bezoek aan de Bergman kliniek ben ik opnieuw naar Copini gegaan met de resultaten van de oogarts. Men heeft daar nog 2 maal een oogonderzoek gedaan, alvorens mij een bril aan te meten. Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldige gang van zaken ( en met mijn nieuwe bril).

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden