Bij Copini is er tijd en aandacht voor de klant

Een afspraak voor oogmeting was snel gemaakt. En de nieuwe bril is snel geleverd :-)

Heel goed

Goed en vakkundig geholpen. Monturen in verschillende prijsklassen, eigenlijk voor iedere beurs. Vriendelijke bejegening.

deskundig

Prima Ervaring.

Prima.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Eindelijk een brilmontuur dat past

Voor het eerst bij Copini, eindelijk een montuur dat op mijn hoofd past en niet klemt op mijn slapen. De sterkte en kwaliteit van de glazen werden zorgvuldig bepaald. Ook nog een handige tip voor het reinigen. Wel duur, maar ik ben toch blijer met mijn nieuwe bril.

Uitstekende en fijne service

Rustig, vriendelijk en uiterst deskundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril en glazen. Absolute aanrader, ik kom hier graag weer!

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Mooie brillen en goed advies

Voor mijn dochter zijn we al een aantal keer heel goed geholpen, ook als er wat aan de hand is met de bril. Er wordt goed meegekeken en gedacht en ze hebben mooie brillen.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

prettig te woord gestaan en geholpen

door de medewerkers werd alle tijd genomen om vragen e.d. te beantwoorden en advies te geven m.b.t. de aanschaf van een nieuwe bril

goed bevallen

persoonlijke aandacht en vriendelijk personeel.

Goede en deskundige service

vakbekwaam

goed professioneel opmeten

Optimale service en kwaliteit

Na eerst te zware bril deze omgeruild voor een lichtere bril. Wat een klasse van Copini!! De bril bevalt me meer dan uitstekend. Met name de meekleurende glazen die het perfect doen ook in de auto. Zeer prettig voor mij als taxichauffeur.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Prima advies vriendelijk en vakkundig geholpen

Keurige zaak

Altijd snel en vakkundig geholpen. Prijs kwaliteit verhouding zeker goed.

eindelijk een goede bril

Had binnen ruim een jaar 3x een bril laten aanmeten elders. Multifocaal. Toch was het zicht niet optimaal: te scherp bij in de verte kijken en de kleine lettertjes waren moeilijk te lezen. De volgende bril zorgde vermoeide ogen en hoofdpijn en bij de derde bril werd ik soms wat zeeziek als ik rondkeek. Heb mijn probleem uitgelegd aan Copini. Men heeft een uitgebreide meting gedaan. En ik kon het soort glas kiezen. Het geheel was wel duurder dan bij de opticien elders, maar het resultaat was verbluffend.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Word al jaren deskundig geholpen.

Elke keer is het weer een "feestje" als ik naar Copini Leeuwarden ga.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Tijd, humor en veel geduld

Met glaucoom een fikse visuele beperking. Vee last te veel lichtinval. Met een advies voor een bril en overzetzonnebril ben ik goed geholpen!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Prima service en advies!!

Vriendelijk en goed personeel

Medewerkers zijn zeer klant vriendelijk. En kundig.

Vakkundig

Vakkundige benadeting i.c.m. klantvriendelijk personeel.

Gastvrij en snel!

Gastvrij en snel!

Positief

Goed geholpen en fijn dat ik enkele monturen op zicht mee naar huis mocht nemen.

Wat een super service.

Nieuwestad 55