Mijn moeder begeleid in het proces van oogmeting en aanschaf nieuwe bril. Prima geholpen
Je krijgt goed advies, personeel is flexibel en zeer servicegericht.
Het personeel is vriendelijk, over het algemeen kent men je (en dat vind ik fijn) als trouwe klant. Het personeel is kundig, volgens mij goed opgeleid. Goede service. Prijs soms toch wel hoog maar dat zal ongetwijfeld ook bij andere opticiens zo zijn.
heel veel wisseling personeel Ik denk dat sommige veel moeten leren
Bedankt voor uw feedback. Wij leiden inderdaad graag mensen op en daarom kan het voorkomen dat u geholpen wordt door iemand die nog in opleiding is. We hopen dat u alsnog tevreden met uw aankoop en we zien u graag weer bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team Copini Opticiens
Zeer goede pasvorm, glazen en advies
Het bestaan was vele jaren al bekend doch nog nooit geweest. Nu in twee zaken geweest, Sneek en Leeuwarden en werden daar heel goed geadviseerd. Resultaat was dat we met drie brillen de deur uitgingen. De meting was heel goed en precies. Geweldig
ik ben goed geholpen klantvriendelijk
Heel fijne opticien, al een aantal keer heel prettig en vakkundig geholpen door Wilma. We wonen nog niet zo lang in Sneek, maar we hebben onze nieuwe opticien gevonden!
Het is de tweede keer dat ik een bril heb gekocht bij Copini. Er is tijd en vooral persoonlijke aandacht. Er wordt je niets aangesmeerd. Ik kom graag terug.
Persoonlijke en kundige service ervaren.
Erg goed geholpen
Op al mijn vragen kreeg ik een heel serieus antwoord.
vriendelijk, aardig, deskundig en op tijd
We kwamen voor een bril voor onze dochter maar werden zo fijn geholpen dat mijn man ook een bril kocht en ik een zonnebril. Goed en kundig advies en een fijne sfeer. Wij komen zeker weer terug.
Vriendelijk en vakkunig
Persoonlijk, vriendelijk, professioneel
Ze hebben alle tijd voor je. Denken mee en zijn vriendelijk
Je wordt heel goed geholpen, vriendelijk en kundig. Is de derde bril al bij deze zaak. Wij komen hiervoor uit Almere.
zie boven
Duidelijk,en ik heb nu een prima bril na een misser bij Pearl.
Alle tijd voor de klant en zeer deskundig en vriendelijk
3 maal rustig tijd genomen om tot juiste oogmeting te komen. Vriendelijk personeel. Ruime keuze uit monturen. Vlotte leverng
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden