Vriendelijke bediening en goede service.

Uitstekende hulp/bediening en een goede service.

Super ervaring

Het is altijd fijn om bij Copini te mogen winkelen. Het uitzoeken van een bril, geholpen door vakkundige medewerkers, de persoonlijke touch, de vriendelijke benadering en de gemoedelijke sfeer maken dat wij met plezier in de winkel komen. Daarnaast betaal je bij Copini een concurrerende prijs voor een mooi en kwalitatief goed product. Wij komen hier altijd met plezier.

Zeer deskundig

Fantastische service Persoonlijke benadering Uiterst vriendelijke bejegening Geweldig veel keuze Zeer deskundig

Zeer kundig en klantvriendelijk

Bij Copini werken goed opgeleide mensen , ze nemen altijd ruimschoots de tijd voor je en staan open voor vragen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Vriendelijke vakkundige behandeling.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Klant vriendelijk goed geholpen.

Goed geholpen

Fantastisch gewoon!

Deskundig en vriendelijk personeel. Concurrentie kan wat leren van Copini. De heer Copini neemt echt de tijd voor mij, en ook de afstelling gebeurt vakkundig. De prijzen zijn wel flink, maar dat mag ook wel gezien de uitstekende service en het vakmansschap.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goed advies en prima geholpen!

Vriendelijk personeel en goed geholpen. Ik kom de volgende bril zeker weer bij Copini uitzoeken.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Alles prima, maar die glazen...

Prima service in de winkel, ruime keuze uit monturen. De basis multi-functionele glazen zijn echter een teleurstelling. Ik weet het: goedkoop is duurkoop, maar ik heb 5 jaar geleden een complete zonnebril met mf-glazen online gekocht voor een derde van de prijs van één glas en dat slijpwerk is veel beter.

Snellere levering dan verwacht

Snel je leesbril

Snel een afspraak kunnen maken voor mijn eerste leesbril. Keuze montuur uit meerdere prijscategorieën dus voor iedereen wat wils. Goede uitleg en de bril was binnen 3 dagen klaar om op te halen.

Naar tevredenheid geholpen

Correct en super geholpen en prima nazorg.

Plezierig en deskundig geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Vlotte service, ook als je zonder afspraak voor een vraag komt

Ik kwam voor nieuwe glazen in mijn zonnebril op sterkte. Omdat het rustig was werden mijn ogen dire opgemeten en kon ik een bestelling plaatsen. Fijn, en een halve week later kreeg ik al een bericht dat de zonnebril klaar was. Toppie, bedankt!

Prima en behulpzaam personeel

Goed en vriendelijk personeel. Men is zeer behulpzaam ook als je meerdere keren terug komt.

Geweldig geholpen

Nieuwe glazen in mijn zonnebril gekocht..perfect en snel voorelkaar

Deskundige en vlotte hulp

Adequate hulp. Deskundig en geduldig.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goede oogmeting, prima advies voor montuur

Fijne mensen! Heel veel geduld, Goed advies voor montuur. Nog een keer de bril bijgesteld.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

prima geholpen, mooi nieuwe bril gezellige winkel

Super!

Vriendelijk en fijn geholpen. Goede prijzen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Zeer goede en prettige begeleiding tijdens de oogmeting met grote nauwkeurigheid.

Een zeer prettige, uitstekende begeleiding tijdens de oogmeting, waarbij alle tijd genomen werd. Ook de hulp en het advies bij het uitzoeken van een bril en de glazen, was heel waardevol.

Correcte behandeling.

Mijn klacht is in goede harmonie opgelost. Dank daarvoor.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ze nemen de tijd en denken met je mee.

Goed montuur gevonden met goede glazen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Zeer goed en professioneel……..

Ben al jaren bij Copini……meestal op dinsdag als de baas ook in Sneek is wordt zeer fijn geholpen wil graag een beetje opvallend montuur wat bij mij past……elke keer weer fijn om de nieuwe bril te halen….

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden