Prima opticien

Zeer deskundig

Vakkundig en vriendelijk

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Uitstekend geholpen

Dochter moest een bril hebben, en werd super aardig ontvangen door medewerkster en lief zorgzaam geholpen in de juiste keuze voor een bril

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Goed advies voor een mooie bril

Al jaren klant bij copini. Er wordt volop tijd gemaakt voor je als klant. Je loopt de winkel altijd uit met een mooie bril. Tevens kun je altijd binnen lopen om je bril te laten stellen, ook dan nemen ze de tijd. En het briltsje wordt dan altijd even schoongemaakt.

geweldig.

Pima geholpen door jullie personeel klant vriendelijk en ook niet zo dat ik duur montuur moest kopen is voor iedere portemonee wel montuur,

Een goed bedrijf

Geen

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Ik ben super goed geadviseerd!

Ik ben erg tevreden met met nieuwe bril.

Wat een goede keuze!

Wat een goede keuze om Copini binnen te lopen. Op vakantie - van huis dus - kreeg ik een probleem met mijn bril, kon hem niet meer dragen. Copini heeft me snel en vakkundig geholpen. Prettige en vriendelijke hulp. Terwijl ik geen vaste klant ben. Over kosten wilde men niet praten, ‘dit is service’. Mijn dag was al goed, maar dat was de perfecte afsluiting. Van harte aanbevolen!

deskundig en goede service

deskundig en goede service

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Al sinds jaar en dag klant en altijd geholpen door een deskundige optemetrist en kundig winkel personeel.

Heel goed

Heel vriendelijk en prima geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Ik word altijd super goed geholpen voor het uitzoeken van mijn nieuwe bril! Geven eerlijk aan wat wel en niet goed staat en helpen je goed om de juiste te vinden! Altijd erg blij met mijn keus!

positief

prettig

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Correct, vriendelijk en behulpzaam.

Al jaren een vertrouwd adres.

Vakkundig en plezierig

mijn kennismaking Met Copini heb ik als zeer plezierig ervaren. Er wordt de tijd genomen om naar je te luisteren en verder wordt er vakkundig advies gegeven, voor zover als ik dat kan beoordelen. Wel mijn nieuwe bril bevalt prima en is precies dat wat ik zocht. Mooier kan haast niet.

Kundig en efficiënt

Kundig en efficiënt

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Mooie collectie brillen en geweldige service

Sinds jaren ben ik een tevreden klant van de firma Copini. Ik word altijd vriendelijk geholpen, het personeel denkt mee in de keus die ik maak en mocht er iets anders gaan dan ik had gedacht dan wordt er direct een oplossing gezocht (en meestal gevonden)

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Staan altijd voor je klaar!

Binnenlopen en alles wordt ter plekke opgelost!

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Zeer vriendelijk en kundig geholpen

Mijn eerste kennismaking verliep heel gezellig nadat we een afspraak hadden gemaakt. Tijdens de oogmeting hele leuke gesprekken gevoerd, waardoor je je echt op je gemak voelt. Er werd ruim de tijd genomen.

Vakkundig en betrouwbaar

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Deskundige opticiens die de tijd nemen om je van dienst te zijn

Het gevoel dat je krijgt is dat er de rust en het geduld wordt genomen om je te voorzien van nieuwe kijkglazen met bijbehoren en passend montuur. Deze rust en geduld begint al bij de oogmetingen. Levering was - in mijn geval dan - best wel snel.

uitstekend en klantvriendelijk

zie boven

Prima ervaring

Fantastische service, prima ontvangst

Zeer goede service

Klantvriendelijk en vakkundig advies.

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden