Mathijs verzorgt een onvergetelijke trouwfeest!

Met het gesprek vooraf krijg je al een werkelijk beeld van de DJ set-ups en vele toevoegingen die mogelijk zijn. Zo kun je het trouwfeest helemaal naar wens vormgeven. Tot in de puntjes verzorgt Mathijs jullie feest. En wat voor feest weet hij ervan te maken, door o.a. heel goed in te spelen op de reacties van de gasten. We raden Mathijs daarom aan voor ieders bruiloft!

Wat was het een heerlijk feest op onze bruiloft!

Mathijs is zeer professioneel, vriendelijk en goed in zijn vak. Mathijs voegde een persoonlijke touch toe door geregeld contact te leggen, voor de bruiloft, maar ook na de bruiloft om te bespreken hoe wij het hebben ervaren. Dit vonden wij erg leuk! Tijdens de bruiloft speelde Mathijs goed in op het publiek. En er is goed gebruik gemaakt van het lijstje met nummers dat door ons ter inspiratie is samengesteld. Ook de verlichting was erg mooi! Bedankt voor het heerlijke feest Mathijs!

Behulpzame professional!

Mathijs is prettig in de omgang en zal je zo snel mogelijk helpen met al je vragen. Mathijs denkt graag mee, in ons geval met de aankleding van de feestavond (licht en geluid), en komt met goede en leuke voorstellen.

Knallen!

Mathijs heeft op onze bruiloft op 31 augustus gedraaid. Super georganiseerd en fijn om samen mee te werken. De dansvloer ging los en de sfeer was fantastisch. Mathijs bedankt!

De muziek en sfeer op onze bruiloft was fantastisch dankzij Entertainment Company

Mathijs ontving op ons heel professionele wijze toen we muziek en licht met hem bespraken voor ons huwelijksfeest. We voelden ons meteen welkom en op ons gemak. Hij kende de locatie goed en liet meteen voorbeelden zien van eerdere feesten op deze locatie. In zijn showroom konden we alle opties in licht en geluid bekijken en beleven. Mathijs begeleidde en adviseerde ons op professionele wijze. Hij gaf duidelijk aan wat voldoende zou zijn voor een mooie avond en probeerde ons niet meer dan dat te verkopen. DJ Bas begeleidde onze avond en maakte er een fantastisch feest van. Hij begreep onze belangrijkste wensen heel goed en had de ervaring om dat zelf in te vullen door de sfeer op de avond en het gevoel van onze gasten perfect aan te voelen. Dankjewel voor de fantastische avond! Marcel & Denny

Een geweldig huwelijksfeest gehad dank zij een professioneel, eerlijk en betrokken advies en contact

Tijdens het oriënterend gesprek met Mathijs over ons huwelijksfeest was voor ons meteen al duidelijk dat we niet na hoefden te denken en Entertainment Company wilden boeken voor ons feest. Het gesprek was ontspannen, professioneel en eerlijk en ook de mogelijkheden qua Dj booth ,verlichting en extra opties waren heel helder en zag er allemaal supernetjes uit ! Mathijs gaf ook eerlijk advies over wat het beste bij onze locatie zou passen. Van tevoren heeft hij ook nog de tijd genomen om de locatie te gaan bekijken en wat we als zeer prettig en betrokken ervaren hebben is een telefoontje van Mathijs vlak voor en na onze huwelijksdag om ons een mooie dag te wensen en te vragen hoe t geweest was. Tussen het geprek/boeken en de daadwerkelijke huwelijksdag zaten immers een aantal maanden maar ook op vragen tussendoor via de mail kwam supersnel een reactie. Mathijs liet weten dat Dj Wilfried zou komen draaien op ons feest en heeft al onze wensen aan hem doorgegeven en ook Wilfried zelf nam geruime tijd voor de bruiloft contact op om alles even door te spreken, zo wisten we dat alles goed geregeld was en we ons nergens zorgen over hoefden te maken ! Dj Wilfried heeft ,door ons gezelschap goed in te kunnen schatten en er met de muziek op inspelen, gezorgd voor een gezellige en feestelijke stemming en een knallend feest waardoor we met plezier terugkijken op onze huwelijksdag !

In een woord: FANTASTISCH!

Vorig weekend zijn mijn vrouw en ik getrouwd. Op het feest mochten wij genieten van de DJ's van Entertainment Company. Niet alleen geheel afgesteld op onze behoeftes. Maar ook geweldig in de omgang van het feest, meedenkend voor de playlist en openingsdans. Arnoud was een indrukwekkende DJ die constant aanvoelde wat nodig was om het feest gaande te houden. De dansvloer bleef gevuld tot de laatste uurtjes en bleef zich netjes houden aan de muziekgenre dat wij voorstelde. Zelfs twee keer een uur bijboeken was geen enkel probleem na goed overleg. Ontzettend flexibel! Helaas was er wat champagne over zijn draaipaneel gevallen. Dit konden we gelukkig op een nette manier oplossen. Zeer en zeer tevreden!!! Van mij paar voor een volgend event weer! Mvg, Joey & Dylan

Geweldige avond gehad!

Bedrijfsuitje met diner en feestavond bij chateau Neercanne! Mathijs heeft ons wederom een topavond bezorgd!

Hat alles perfekt geklappt - mega Stimmung!

Wir haben Mathijs auf einer Hochzeitsmesse kennengelernt und kurz danach per Mail einen Termin vereinbart. Bei diesem Termin hat er sich sehr genau notiert, wie die Demografie der Gäste ist, welche Musikwünsche wir haben und welche Musik nicht gespielt werden soll. Außerdem hat er sich genau erkundigt, was der DJ machen soll und was nicht (Gäste anheizen, eher ruhig etc.). Außerdem konnten wir uns das Equipment einmal angucken und uns aussuchen, was wir gerne hätten. Hier hatten wir nie das Gefühl, dass er uns etwas aufquatschen wollte - das war sehr angenehm. Vor der Hochzeit haben wir im noch eine Beispiels-Playlist gegeben und schonmal vorab die Musik für den Hochzeitstanz geklärt. Am Tag selber hat der Aufbau reibungslos geklappt und der DJ ist pünktlich erschienen. Während der Party hat er sehr gut auf die Stimmung der Gäste reagiert und die Tanzfläche war die ganze Zeit gut besucht. Mathijs war uns super sympathisch und hat auf all unsere Anfragen immer sofort reagiert. Wir würden ihn auf jeden Fall weiterempfehlen!

Heel fijn bedrijf!

We hebben Entertainment company ingehuurd voor ons huwelijk voor het geluid en de DJ. Het was heel erg fijn samenwerken met Mathijs, de kwaliteit van het geluid + entertainment was uitstekend en de DJ zorgde voor een fantastisch feest, helemaal op basis van onze wensen! Zou ze aan iedereen aanbevelen

Helemaal top!

Mathijs is een zeer betrouwbare en professionele DJ. Makkelijk in het contact en zeer toegankelijk. Heeft oog en oor voor de klant en is zeker bereidt om mee te denken en doen. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en zouden het iedereen aanraden om met The Entertainment Company zaken te doen. Methijs bedankt het was een top feest!

Fantastische avond met een super DJ

Alles was goed geregeld tot in de puntjes. De juiste DJ gezocht voor ons feest. Supermooie DJ booth met aparte verlichting. Gewoon geweldige avond gehad. Zeker een aanrader.

Wij hebben Entertainment Company voor onze bruiloft ingehuurd. Voorafgaand de bruiloft al prettig contact gehad en gelijk een goed gevoel gekregen. Op de bruiloft zelf waren wij ook zeer tevreden met de mooie materialen en de verschillende lichteffecten. Ook de dj was top en voelde precies aan wat er gedraaid moest worden. Ook na de bruiloft werd er nogmaals contact met ons opgenomen om te kijken of alles naar wens was. Bedankt voor de goede service en het mooie feest!

Top!

Wij hadden de entertainment company gekozen om de muziek te verzorgen voor de feestavond van onze bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we een goede indruk van het bedrijf en werden onze persoonlijke wensen heel fijn besproken. Matthijs dacht mee met bijvoorbeeld ons idee om iets met foto's te doen, dus wij hebben ook gebruik gemaakt van de Snappshot app gedurende de dag. Alles was heel netjes verzorgd en geregeld. Goede muziek, mooie show verlichting en top communicatie. Geen negatieve punten te bedenken!

Mathijs is bij ons op de bruiloft geweest. Na een heel gezellig kennismakingsgesprek hebben we een geweldig feest gehad waar aan al wensen van was voldaan. Een super stemming echt top. Danke mathijs ik heb je nummer opgeslagen

super entertainer

Mathijs voelt de sfeer in de zaal goed aan en anticipeert hier heel goed op. De stemming zat vanaf het eerste moment tot het slotacoord er goed in. Zijn lichtshow paste hoed bij de sfeer. Mathijs nogmaals hartelijk dank voor de geweldige invulling van de avond. Groetjes Frank en Daniëlle Maassen

Prima sfeermaker

Top middag gehad, Mathijs voelt de sfeer prima aan…

Geweldige avond gehad!

Mathijs was als dj aanwezig op onze bruiloft. Hij heeft de hele avond lang de sfeer perfect aangevoeld en meegeholpen om een topfeest te maken. Zeker een aanrader!

Super feestje als afsluiter van onze mooiste dag!

Hele prettige samenwerking en vooral ook een goede en duidelijke communicatie. Komt zijn afspraken na en heeft gezorgd voor een geweldig feest als afsluiting van onze bruiloft. Voor ons een dag om nooit meer te vergeten!

Luisterd goed naar je wensen

Zijn afspraken goed nagekomen en waren netjes optijd met opbouwen. Blijven langer, zonder gezeur.

goed geregeld, en ze maken er een feest van

DJ is meedenkend en past zich goed aan op het bubliek iedereen zou nog heel wat uurtjes door willen gaan

Perfect!

The whole experience was perfect. The customer service was impeccable. And the party? Beyond my expectations. It was like the DJ knew me personally and played all my favorite songs. Definitely recommend for a wedding!!

Sehr kompetenter DJ für die richtige Stimmung bei unserer Hochzeit

Wir wurden sehr gut und freundlich beraten und es wurde auf unsere Wünsche eingegangen. Das Equipment (Ton und Licht) kann je nach Größe der Veranstaltung ausgewählt werden und war gut und passend. Die Stimmung war super und die Tanzfläche voll! Gerne wieder!

Fantastisch

Nadat we een heel fijn voor gesprek hebben gehad met Mathijs van Entertainment Company waarin hij onze wensen inventariseerde, koppelde hij ons aan DJ Jeroen. Een gouden greep; we hebben gedanst tot onze voeten pijn deden. Na de avond hebben we nog veel complimenten gehad over de feestavond. De DJ-booth die we bij Entertainment Company hebben gehuurd en de muziek keuzes van Jeroen hebben gezorgd voor een onvergetelijke avond voor ons en onze gasten.

Super Service!

Mathijs en zijn team bieden een geweldige service. Voorafgaand vond een zeer persoonlijk gesprek plaats. Hij gaat uitgebreid in op de wensen en voorkeuren en wil de bruid en bruidegom leren kennen. De communicatie verliep zonder problemen via telefoon en e-mail. Mathijs stuurde snel een zeer goed en eerlijk aanbod. Er zijn geen verborgen kosten en alles wordt vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd. Wij danken hem hartelijk en bevelen hem graag aan.

Marconistraat 16

6372 PN Landgraaf