We didn't have to worry about anything. Entertainment company did a great job. We were very happy with our DJ. Thanks to Patrick!
Hello Katja, Thank you very much for your feedback! It's great to hear that you had a wonderfull wedding with a perfect party! Patrick told me already that your audience really "rocked" on the dancefloor ;) Thank you for your trust in Entertainment Company! Kind regards, Mathijs Gulpers Entertainment Company White Wedding Luxe DJ Shows
Vanaf het eerste contact met Mathijs hadden we een heel goed gevoel en dat heeft hij helemaal waargemaakt! Hij luistert heel goed naar je wensen, weet daar heel goed bij aan te sluiten, is zeer goed georganiseerd, communiceert prettig en heel vlot, en is ook nog eens ontzettend aardig, positief en gezellig! Bovendien kon hij ons heel goed en eerlijk adviseren over welke setup het beste zou werken voor onze feestzaal. Zijn equipment ziet er prima uit voor een bruiloftsfeest, het licht en geluid was perfect en hij maakte er een mooi feestje van! Wij hadden ons niet zo gerealiseerd dat een groot deel van onze gasten (Australiërs) helemaal niet gewend zijn om te dansen op een bruiloft - en zelfs die kreeg hij de vloer op. Klasse!
Hallo Tristan en Laura, Dank voor jullie mooie review! Goed om te lezen dat het concept van Entertainment Company jullie goed bevallen is: gratis advies op maat over de installatie, een type DJ die perfect aansluit bij jullie wensen én goede communicatie voor, tijdens en na jullie bruiloft. Heel veel dank voor het gestelde vertrouwen en wellicht tot ziens op een ander feest! Met muzikale groet, Mathijs Gulpers Entertainment Company Landgraaf DJ's en Shows voor een Onvergetelijk Trouwfeest
Wat hebben we een geweldige dag gehad en een top feest op 21 juni jl!! Zonder Mathijs van de Entertainment Company was dit nooit gelukt. Hij heeft van tevoren uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Zowel qua licht als muziek was niets onmogelijk. De muziek was perfect afgestemd op onze smaak en de lichten maakten het tot één super mooi geheel in de Schinvelderhoeve! De sfeer was de hele avond non-stop fantastisch en we hebben alleen maar complimenten ontvangen van onze gasten; super bedankt Mathijs!!
Hallo Frances, Dank je wel voor deze mooie reactie! Goed om te lezen dat jullie kunnen terugkijken op een geweldige dag en een top feest! Mede doordat we de DJ-show op een tactische plek geplaatst hebben was de zaal perfect verdeeld en zat de sfeer er al snel goed in. Heel veel liefde en geluk samen en heel graag tot ziens! Muzikale groetjes, Mathijs Gulpers Entertainment Company Stijlvolle DJ Shows Landgraaf
Mathijs heeft ons super goed geholpen. Dj sloot heel goed aan bij het publiek en bij onszelf als bruidspaar. Communicatie super prettig, zou het zeker aanbevelen!
Hallo Lotte, Dank voor je review! Goed om te lezen dat jullie erg tevreden zijn over de DJ en de communicatie vooraf. Jullie hadden de ideale combinatie van 1) een heel leuk bruidspaar, 2) een sjieke zaal bij de Oolderhof in Herten, 3) een heel goed uitgekozen en zorgvuldig samengestelde stijlvolle DJ show en 4) een enthousiaste DJ. Resultaat: een geweldig feest! Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens! Met muzikale groet, Mathijs Gulpers Entertainment Company in Landgraaf
Voor onze bruiloft in Limburg zochten wij een betrouwbare en ervaren DJ in de regio. Deze hebben wij gevonden! De persoonlijke aandacht van eigenaar en DJ Mathijs Gulpers springt er gelijk bovenuit. Naast verstand van muziek en techniek heeft hij veel kennis in de omgang met mensen, dit maakt dat zijn dienstverlening compleet. Wij hadden een aantal wensen voor de avond, hierin heeft de Entertainment Company in meegedacht, geadviseerd en voldaan. Wij kregen vele complimenten van jong en oud over de avond en de muziek. Al zouden wij morgen weer een feestje mogen geven dan zouden wij ‘blind’ de Entertaiment Company opnieuw boeken.
Hallo Jordie en Anémone, Dank jullie wel voor deze mooie review! Het was geweldig om te zien hoe jullie van jullie trouwdag hebben genoten. Niet alleen hadden jullie Kasteel Daelenbroeck als dé perfecte locatie uitgezocht, maar ook hadden jullie een leuke thema en geweldige aankleding bedacht. Vooral de krant vond ik een heel leuk idee! Alle ingrediënten voor een super trouwfeest waren aanwezig en ik voel me dan ook vereerd om daar als Bruiloft DJ in Limburg deel van te hebben mogen uitmaken. Heel veel liefde en geluk samen en wellicht tot ziens op een ander feest! Groetjes, Mathijs Gulpers
De communicatie vooraf was duidelijk en op tijd. Heldere offerte ontvangen en ook dat verliep vlot. De dag van het feest stond alles ruim op tijd klaar en de uitstekende DJ maakte er een TOP avond van.
Hallo John, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Van te voren (communicatie en opbouw) heb ik het feest voorbereid, op de avond zelf heeft de DJ zijn taak goed volbracht en de jubilaris en alle genodigden een mooi jubilaris-feest bezorgd. Dank voor het gestelde vertrouwen in Entertainment Company en heel graag tot de volgende keer! Met muzikale groet, Mathijs Gulpers Entertainment Company in Landgraaf
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Entertainment Company voor onze bruiloft. Mathijs Gulpers was onze DJ voor het bruidsfeest. We hebben hem leren kennen op een bruidsbeurs en we voelden al meteen een klik. Mathijs heeft van tevoren met ons een kennismakingsgesprek gehad waarbij we onze wensen hebben besproken. Mathijs hield hier goed rekening mee tijdens het feest. Mathijs wist goed op het publiek in te spelen. De voetjes gingen non-stop van de vloer! Hij draaide niet alleen nummers, maar had hij ook interactie met het publiek op een leuke manier. Zo kondigde hij niet simpelweg de openingsdans aan, maar maakte hier een bijzonder spektakel van. Heel leuk gedaan! Tevens zijn er veel opties mogelijk. Speciale lampen, confettikanon, rookkanon, noem het maar op. Mathijs was ook heel behulpzaam en flexibel en heeft ons geholpen om een geluidsinstallatie te verzorgen voor de kerkmis. Ik heb tijdens en na het feest van vele gasten nog gehoord dat ze het een te gek feest vonden met goede muziek. Ik kijk terug op een geweldige feestavond en raad iedereen Entertainment Company aan!
Hallo Eric en Meidrie, Dank jullie wel voor jullie feedback! Leuk om te lezen dat jullie erg tevreden zijn over het gehele verloop van jullie trouwfeest. Ikzelf heb net als jullie genoten: jullie én jullie gasten waren erg enthousiast en mede daardoor heb ik als DJ de kans gehad om er een top feest van te maken. Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens! M.vr.gr., Mathijs Gulpers Entertainment Company
Prima apparatuur, goede vriendelijke service, komt de afspraken netjes na
Hallo Linda. Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens! M.vr.gr., Mathijs Gulpers
Entertainment Company heeft al diverse keren voor ons bedrijf de audiovisuele middelen geregeld voor presentaties en bijeenkomsten. Steeds was dit zeer professioneel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De contacten verlopen steeds zeer soepel.
Hallo Gertie, Dank je wel voor deze mooie review! Goed om te lezen dat jullie telkens tevreden zijn over onze audiovisuele ondersteuning. Het genoegen is geheel wederzijds: jullie goede voorbereidingen en het correct aanleveren van de presentaties zijn een belangrijke schakel in het goede verloop van de bijeenkomst. Nogmaals dank voor je feedback en heel graag tot de volgende keer! M.vr.gr., Mathijs Gulpers
Flexibele organisatie met hoge kwaliteit DJ's. Staat garant voor een top sfeer.
Hallo Robert, Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de muzikale invullingen van de feesten die recent bij Thermae hebben plaatsgevonden. Succes met de aankomende grote renovatie(s) en ongetwijfeld tot snel weer! M.vr.gr., Mathijs Gulpers
Voor mijn 30e verjaardag mooie dj booth en dj marvin via entertainment company gehuurd. Geluid had ik zelf;) Kan niet anders zeggen dan dat het een geweldig feest is geworden. Ik kan iedereen entertainment company aanraden. Was een zeer fijne samenwerking.
Hoi Steve! Dank je wel voor je review! Goed om te lezen dat je een geweldig feest hebt gehad en dat DJ Marvin goed bevallen is. Bedankt voor het gestelde vertrouwen en ongetwijfeld tot ziens! Groetjes, Mathijs Gulpers
Hallo Mathjis, vielen Dank für den tollen Abend! Wir haben uns für die Entertainment Company entschieden, weil Mathijs uns von Anfang an überzeugt hat. Nicht nur mit seiner herzlichen Art, sondern auch mit seinem professionellem Equipment. Alle Absprachen und die Planung der Party am Abend haben problemlos geklappt. Wir konnten alle Fragen stellen und Wünsche äussern und Mathijs hat es versucht möglich zu machen. Es lief alles Bestens. Alles war gut organisiert,so dass wir eine wunderschöne Hochzeitsfeier hatten. Dank Mathijs und seiner lymphatischen Art hat er es geschafft auch den letzten Tanzmuffel auf die Tanzfläche zu bekommen, sogar den Brautpapa :-) Wir empfehlen die Entertainment Company von Herzen gerne weiter hier ist man gut aufgehoben. Liebe Grüße Ivonne&Frank
Hallo Ivonne und Frank, Vielen, vielen Dank für ihres Review! Es freuet mich das sie einen tollen Abend erlebt haben! Sie wahren ein sehr freundliches Brautpaar und ich habe mit viel Spaß auf ihre Hochzeit ausgelegt. Viele liebe und Grüße aus Holland! Mathijs Gulpers
Vielen Dank für die Begleitung unserer Hochzeitsfeier, wir hatten einen tollen Abend.
Het was een perfecte zet om de entertainment company te vragen voor de muziek van onze bruiloft. Naast een gezellige kennismaking, een prettige klik en een voorbereidend gesprek volgde een fantastische avond. De sfeer zat er ontzettend goed in, de muziek paste perfect bij ons en Mathijs als dj maakte het feest compleet. De entertainment company raden wij zeker aan, gegarandeerd dat je een onvergetelijke (feest)avond hebt.
Hallo Ralph en Simone, Dank jullie wel voor deze mooie review. Goed om te lezen dat jullie een geweldige trouwdag gehad hebben en mooi dat Entertainment Company daar deel van mocht uitmaken. Net als jullie kijken wij terug op een prettige voorbereiding en een gezellige feestavond. Jullie waren een super bruidspaar met een top publiek. Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens! Feestelijke groetjes, Mathijs Gulpers Entertainment Company Landgraf
Wij en onze gasten hebben een onvergetelijke avond gehad. Mathijs communiceert heel duidelijk en komt zijn afspraken na. Van A tot Z totaal niets op aan te merken! DJ Stefan Collaris heeft goed naar onze wensen geluisterd. Hij draait niet alle verzoekjes, wat vaak heeeel verstandig is ;-) Entertainment Company is een echte aanrader voor een zorgeloos feest!
Hallo Eva en Berry, Dank voor jullie beoordeling! Goed om te lezen dat jullie een onvergetelijke avond gehad hebben! Jullie hadden éérst al DJ Stefan Collaris geboekt en zijn via hem vervolgens bij mij terecht gekomen voor de geluid- en lichtinstallatie, fijn om te lezen dat jullie dit als positief ervaren hebben! Dank voor het gestelde vertrouwen en graag tot ziens! M.vr.gr., Mathijs Gulpers Entertainment Company NL
Van begin tot einde goede service gehad bij Entertainment Company, persoonlijk en vanalles is mogelijk! Mathijs heeft er een geweldig feest van gemaakt op onze bruiloft, iedereen stond op de dansvloer, zelfs oma van 84 jaar! ;) In een woord GEWELDIG! :) De beste keus voor een fantastisch feest op je bruiloft!
Hallo Marc en Lichell, Dank voor deze mooie review! Het was inderdaad een geweldige avond, ik heb zelf ook enorm genoten van het feit dat iedereen het zichtbaar naar zijn/haar zin had. Dank voor het gestelde vertrouwen en heel graag tot ziens!
Naar onze mening is er geen betere in de regio! We hadden nog al wat afwijkende wensen, kwa muziek en er kwamen 2 bands optreden. Alles tot in de puntjes en probleemloos verzorgd. Het was een top avond!
Hallo Mark! "Geen betere in de regio", wat een mooi compliment, wauw! Dank voor deze geweldige review! Het was inderdaad een bruiloft die afweek van het traditionele, maar mede daarom ook juist extra leuk om te morgen meemaken en te mogen faciliteren. Heel veel liefde en geluk samen en graag tot ziens! M.vr.gr., Mathijs Gulpers Entertainment Company
We hebben voor onze huwelijksfeest op 15 juni 2018 op de locatie kasteelhoeve De Grote Hegge voor ruim 100 gasten een DJ ingehuurd van Entertainment Company. We hebben van tevoren een intakegesprek gehad over onze wensen en een indruk mogen krijgen van de mogelijkheden (verlichting, muziek, confetti-kanon e.d.) en beschikbare apparatuur. Ons huwelijksfeest was fantastisch verlopen met de nodige flexibiliteit voor wensballonnen, een act van de gasten en afsluiting met vuurwerk. Ook de gasten waren erg enthousiast en we hebben zelf erg genoten op zo prachtige sfeervolle zomeravond in Limburg. Alle complimenten voor de DJ Mathijs Gulpers voor zijn fantastische muzikale omlijsting !
Hallo Mark en Brigitte, Dank jullie wel voor deze mooie review! Het was een geweldig feest en iedereen, inclusief ikzelf, heeft zich uitstekend geamuseerd. Hulde ook aan de jongeman die met zijn Nederlandse liedjes het publiek vermaakt heeft, daar gaan we later denk ik nog wel iets van horen op de radio :). Dank voor het gestelde vertrouwen in mij en mijn bedrijf en voor de toekomst heel veel liefde en geluk gewenst! Lieve groetjes, Mathijs Gulpers Landgraaf NL
geweldig feest en ondanks de soms moeilijke verzoekjes ( zelf Slayer is langsgekomen) was geen vraag te moeilijk. DJ is alle afspraken goed nagekomen en voelde snel en goed de wensen van de gasten aan!! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan en iedereen heeft een geweldige avond gehad.
Hallo Jeroen en Tamarah, Dank voor jullie mooie beoordeling! Goed om te lezen dat iedereen een geweldige avond heeft gehad en dat jullie méér dan tevreden zijn over de DJ en het verloop van het feest: missie geslaagd! :) Heel veel liefde en geluk samen en graag tot ziens! M.vr.gr., Mathijs Gulpers Entertainment Company
Super gezellige avond gehad met dansende mensen !!
Hallo Roger en Angelique, Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling! Een review die tijdens de huwelijksreis al wordt verstuurd, dat komt niet vaak voor! Dank jullie wel voor het vertrouwen in Entertainment Company: jullie keuze voor de mooie "curved 4" show in combinatie met de Snappshot foto-app op groot 75" beeldscherm pakte goed uit. Er werd lekker gedanst, er zijn vele leuke foto's gemaakt en iedereen -inclusief mijzelf- heeft zich uitstekend vermaakt. Heel veel liefde en geluk samen en ongetwijfeld tot ziens ergens in Landgraaf! Groetjes, Mathijs Gulpers Entertainment Company
Wir hatten dank Mathijs ein super Hochzeitsfest und die Tanzfläche war zu keiner Zeit des Abends leer! Tolle Stimmung dank super DJ! Immer wieder gerne.
Hallo Monique und Philipp! Dank für ihre Review. Es war eine super Hochzeitsfest und es freuet mich das sie euch allen amüsiert haben. Viel Glück und liebe zusammen und vielleicht bis über 12,5 Jahre! Freundliche Grüße, Mathijs Gulpers.
Gisteren een fantastisch feest gehad op onze bruiloft met muziek door Mathijs van de Entertainment Company! Super interactie met het publiek, enthousiasme straalde ervan af, een goed gevoel voor de juiste muziek en geweldige ideeën (Snappshot en bellenblaasmachine) om het geheel naar een hoger niveau te tillen. Wij zouden zeker Mathijs vragen om de muziek te verzorgen bij een volgende gelegenheid!
Hallo Niels en Marloes! Dank voor jullie review. Een tien, wauw!! Samen hebben we een geweldig feestje gebouwd. Jullie hadden een gezellig en spontaan publiek, het personeel werkte goed mee en als bruidspaar hebben jullie het goede voorbeeld gegeven door zelf ook volop op de dansvloer te staan. Kortom: de ideale werkomstandigheden voor een enthousiaste bruiloft-DJ :). Dank voor het gestelde vertrouwen in Entertainment Company en heel graag tot ziens! Groetjes en heel veel geluk toegewenst! Mathijs Gulpers
Raymond voelde precies aan welke muziek hij moest draaien. Iedereen heeft zich top geamuseerd!! Ook de mensen die niet gedanst hebben.
Hallo Rosita, Dank voor deze mooie review! Goed om te lezen dat jullie je samen met DJ Raymond goed geamuseerd hebben. Missie geslaagd! Tot ziens op het volgende personeelsfeest! M.vr.gr., Mathijs Gulpers
Fantastische DJ met veel ervaring, die het persoonlijk contact erg belangrijk vindt en die goed inspeelt op je wensen.
Hallo Florence en Paul. Dank voor jullie review. Fijn om te lezen dat jullie het persoonlijke contact vooraf erg gewaardeerd hebben, dat is geheel wederzijds. Een schitterende locatie, een gezellig publiek, een stralend bruidspaar en een mooie DJ-show: alle ingrediënten voor een top-feest! Heel veel liefde en geluk samen en graag tot ziens op een andere feestelijke gelegenheid! M.vr.gr., Mathijs Gulpers
Dj Bas heeft tijdens onze bruiloft gedraaid en hij heeft er een waar feestje van gemaakt. De dansvloer stond constant vol! Mede dankzij dj Bas was onze dag perfect. Tevens liepen de voorbereidingen heel prettig! Dj Bas is bij ons thuis geweest waarbij onze wensen besproken zijn. Daarna zijn we ook nogmaals door Mathijs uitgenodigd in Landgraaf om de apparatuur te bekijken en nogmaals alles te bespreken. Kortom van begin tot eind zijn zij heel erg betrokken!
Marconistraat 16
6372 PN Landgraaf