Er is snel contact, je weet precies waar je aan toe bent en scherpe prijsstelling. Fijne mensen en prettige samenwerking, en komen afspraken volledig na. Ik kan ze beslist aanbevelen.
De inspecteur (Rieme) was op tijd en denkt mee vanuit de klant. Ook de opstelling van de back office was pro actief en oplossingsgericht. Dikke tien voor dit bedrijf!
Snel geregeld. Enige minpunt is dat het maken van een plattegrond zoveel geld kost voor zo'n klein oppervlak.
resultaat was top, hier kun je mee helpen door alles goed aan te leveren.
Ik had op zeer korte termijn wen energielabel nodig. Binnen een week had ik een keurig uitgebreid rapport met label
Zie vorige zin
Voor zover ik kan beoordelen een kundige persoon gehad die vlot en nauwkeurig alles heeft opgetekend.
De inspecteur heeft fijn werk uiterst serieus en zorgvuldig uitgevoerd. Ik heb ook wel eens een ander bedrijf een inspectie laten doen en daar kreeg ik het gevoel bij dat het meer om de poen ging dan zorgvuldigheid. Zeer tevreden
Snel en vakkundig uitgevoerd.
Zeer zorgvuldig. Vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader.
Snelheid waarmee gereageerd wordt op mijn aanvraag, prettige communicatie en een goede prijs zijn de belangrijkste ervaringen met Energielabelvooruw bedrijf. Dat er dan ook nog een mooi energielabel volgt is ook heel fijn.
Als eerste werd alles goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren en daarna werd dan ook alles bekeken en er werd ook niets aangenomen. Zeer profesioneel.
Behulpzaam aan de telefoon en komen afspraken snel en goed na.
Geen tegenvallers, wat beloofd is, is gedaan
goede dienstverlening
Goede offerte en meedenkend. Energielabel was er snel.
Prettig in de omgang, duidelijk kennis van zaken en inzichten!
Zijn goed bereikbaar, deskundig en flexibel. Fijne partij om mee te werken.
Snel geholpen, redelijk tarief
snel en goed
Goede service en komen afspraken na
Originele beoordeling
In een paar kern woorden: Levering installatie niet op afgesproken termijn Slechte communicatie Niet reageren op ingediende klachten Onbereikbaar Niet nakomen van gemaakte afspraken omtrent uitvoering werkzaamheden Slechte screening van leveranciers Zelf alles moeten regelen Eens, maar nooit meer.
Top bedrijf!
Ik heb de rapportage snel van de vriendelijke rapporteur gekregen. Mijn indruk was dat de rapporteur kundig was en mij van de nodige informatie heft voorzien.
Brouwersgracht 9
3901 TK Veenendaal