Het verliep snel en snel afgewikkeld
Snelle afhandeling
Aardige en kundige man.
Prima en snelle service
Heel plezierig gegaan. Bedankt en een compliment voor de man die bij ons is geweest.
Graag v.t.v. een indicatie wat de labeling zal gaan worden op het moment van de keuring Dit is moeilijk maar lijkt mij naar de toekomst toe wel erg zinvol
snel en accuraat geholpen
Voor de 1e keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Snelle opname van het object. Daags na de opname was het energielabel afgegeven.
snel afgewerkt
Snel en zonder gedoe
Snelle service, voor een hele goede prijs.
Vooraf: Heldere communicatie en een duidelijke prijsafspraak. Tijdens de opname: Korte lijnen met vakkundige adviseur. Het resultaat: Een energie label op korte termijn. Graag aanbevolen!
zeer snel,wel erg kostbaar voor een bedrijf dat gesloopt wordt,hier hoort eigenlijk een speciaal tarief voor,iets waar niemand wat aan heeft wat gelijk de prullen bak in gaat,belachelijk vindt ik
snel gereageerd, snel afgehandeld en prima communicatie... heel tevreden dus
Prima geregeld wel wat prijzig
Prima, snel en deskundig.
Wij hebben een label aangevraagd voor de verkoop van ons bedrijfspand. Alleen de kantoorruimte ca 60m2 werd beoordeeld. Minder dan 20 minuten werk.Omdat onze buren ook een label nodig hadden betaalden we E.350.- Dit vind ik veel te veel.
ok
snel, prima en adequate akties. Prijs -zonder specificaties- is/lijkt mij aan de hoge kant. Dank voor uw inzet. groetjes, Mart Verboord.
snel geholpen goede adviseur
Snel en vriendelijke service!
Zeer goede ervaring gehad met Energielabelvooruwbedrijf.nl. Vriendelijke en goede service. Daarnaast werken ze zeer snel hebben ze een goede prijs.
snel goed bereikbaar heel tevreden
Uitstekende en snelle service
Brouwersgracht 9