Na telefonisch contact direct een offerte en snel bezoek op lokatieadres. Binnen 2 dagen energielabel rapport binnen.
Voldoende / goed
Keurig Bedrijf. Kundig en snel
Goede afspraak
Prijs blijkt reeds uit website. Specifiek geval bespreekbaar, snelheid was in het specifieke geval geheel overeenkomstig de wensen.
Fijn bedrijf/mensen om mee te werken!
Nette correcte opname
Prettig dat je snel antwoord/offerte krijgt en ook het persoonlijk contact op locatie was prettig. Gezien de tijd die er in gestoken is is de prijs dik in orde, maar het blijft een hoop geld voor iets waar nog niet iedereen het nut van inziet.
Goed bedrijf had iets sneller gekund met aanleveren
Alles is snel en volgens afspraak geregeld.
Snelle reactie op aanvraag. Flexibel en klantgericht bij het maken van afspraak voor opname. Goede indruk van bedrijf. Groeten
Prettig contact en snelle service.
Aanvraag via internet werd per direct opgepakt waarbij ook gelijk de offerte werd aangepast daar we voor een te groot oppervlakte hadden gekozen. Zeer attent en accuraat. Het totale proces verliep soepel en het label werd tijdig aangeleverd.
snelle afhandeling
Goed en snel geholpen
Zeer vlotte correcte service, ik heb dit bedrijf gekozen op aanbeveling en ben uitermate tevreden.
snel en professioneel Begrijp echter nog steeds niet de toegevoegde waarde van dit label. Daarom slechts een 8 bij de prijs, maar mijn advies krijgt u.
Betrouwbaar, snel en prima tarieven. Zeker aan te bevelen.
goed contact en snelle reactie
Gevonden via internet. foto's van winkelpanden op website voor mij reden om voor Energielabelvooruwbedrijf te kiezen aangezien het in dit geval ook een winkelpand betrof. Tevreden over contact en afwikkeling.
Goed bedrijf
Adequaat gereageerd en invulling gegeven op verzoek. Afspraak correct nagekomen.
Snelle afhandeling.
Brouwersgracht 9