Ben heel erg tevreden met dit bedrijf.

Ben erg tevreden met Danny Verboom. Mijn overkapping helemaal opgeknapt en mijn tegels achter. Geweldig, bedankt, Danny. Ik ga hem ook aanraden bij vrienden, mochten ze een klusbedrijf zoeken

Doen wat ze beloven!

Erg prettige samenwerking alles is zeker meer dan naar wens uitgevoerd alles is super netjes en schoon opgeleverd wij zijn zeer tevreden Nogmaals bedankt en hopelijk zijn jullie er de volgende klus weer bij!

Peter Verboom is een kei van een vakman!

Peter Verboom van Verboom & van der Lans heeft ons huis volledig gerenoveerd. Hij liet daarbij zien dat hij een door en door vakman is die voornamelijk gaat voor een zo goed mogelijk resultaat. Hij laat zich hierbij niet onder druk zetten. Laat het maar aan Peter over en met zijn uitgebreide kennis en ervaring komt het allemaal goed. Verder strooit hij niet met meerwerk voor elk klein dingetje en dat is ook wel zo prettig,

Vakmanschap en betrokken ondernemer

Er wordt zeer netjes gewerkt en met de klant meegedacht. Onze waardering is zeer goed!

Prima, ervaren een meedenkend bedrijf

Inmiddels alweer de vierde opdracht en wederom tevreden.

Super goed

Geleverd naar wens, nog voor de datum dat we moesten verhuizen was het af. Daarnaast goede adviezen wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtig uitgebouwde benedenverdieping.

Een bedrijf om op te bouwen!

Snelle reactie om mijn probleem op te lossen. Klus was snel en adequaat opgelost!!

De badkamer is snel en vakkundig verbouwd.

De badkamer is snel verbouwd en alles verliep prima. Toen de badkamer klaar was hadden wij nog wat kleine aanmerkingen. Deze werden direkt verholpen. Super geregeld!!

Prima vakmanschap en service

Onze ervaring is dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die in een offerte zijn vastgelegd. Er is goede communicatie en het vakmanschap en service zijn gewoon erg goed. Er is tijdens de uitvoering goed contact over de keuzes die gemaakt kunnen worden. Het contact is als prettig ervaren. Wij zijn ( niet voor de 1e keer) erg tevreden en bevelen deze aannemer van harte aan.

Uitstekende kwaliteit op tijd geleverd en zeer meedekend.

Omdat wij een zoontje hebben die later beneden moet wonen moesten wij onze begane grond laten verbouwen. Wij waren erg blij dat Verboom en van der Lans dit gedaan heeft. Dacht met elke stap met ons mee en leverde kwaliteit werk en elke keer op tijd. Zelfs in deze lastige tijd kwam alles voor elkaar. Een dikke 10!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking zou het zo weer doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net geen 10 want de laatste factuur valt altijd tegen?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer Verboom & van der Lans BV voor een verbouwing ingeschakeld en wederom tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb jullie beide mogen ervaren als bekwame vakmannen, die meedenkend te werk gaan. Jullie samenwerking met vaste onderaannemers is een sterke meerwaarde. Tip: - de rekening van onderaannemers eerder inzichtelijk te krijgen 😉 - meerwerk van de klant vooraf delen Jullie verdienen een compliment, dus bij deze ga zo door

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik beveel Verboom en van der Lans bij een ieder van harte aan. Elke klus wordt vakkundig afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg blij met de nieuwe badkamer, helemaal top! Dank je wel Hans

We zijn heel tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige samenwerking. Nu, na afronding van het project ook nog contact (omdat de heren bij de buren bezig zijn, vierde huis in de straat dat ze doen geloof ik?) en erg hulpvaardig bij het oplossen van kleine puntjes die bij oplevering over het hoofd zijn gezien. Zowel Hans als Peter zijn vakmannen met een berg aan kennis en ze geven de juiste (ook kostenbesparende) adviezen. Ik kan ze aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking en goede communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima bedrijf om zaken mee te doen en je huis aan toe te vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel erg tevreden, ook over ingeschakelde derden (loodgieter, elektricien, tegelzetter), behalve over schilder

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben in 2011 onze badkamer vergroten en vernieuwen door Verboom & van der Lans BV. In 2012 is de benedenverdieping geheel verbouwd: Van 5 kleine ruimtes naar een heerlijke grote woonkamer met keuken en een nieuwe hal met trap en toilet. Alles is uitstekend gedaan inclusief de service tot zelfs 5 jaar later. Zeer aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op hun kan je bouwen en vertrouwen.